Na lang zoeken op diverse websites bij LalaShop terecht gekomen, na de nodige vragen heb ik de Intel Desktop PC / Computer - i7 9700K 8-core - 500GB SSD (M.2) - 4TB HDD - 32GB RAM - Win 10 Pro besteld met wat aanpassingen zoals een BeQuiet 600 behuizing waar ik een CD speler en kaartlezer heb bijbesteld ook de voeding gewijzigd naar 650 W Gold plus een Wifi en Bluetooth kaart. De ondersteuning en beantwoording van mijn vragen zijn door Robert altijd snel en correct beantwoord en uiteraard ook nog eens meedenken, gebruik het systeem nu ruim een week en ben super tevreden. Bij het ophalen nog wat kleinigheidjes gevraagd extra Sata kabel voor inbouw extra HD en die zijn direct uitgevoerd zonder extra kosten. Ik kom hier zeker nog eens terug om te shoppen. Ga zo door want bij LaLashop is service echt service.
Zo snel geleverd. Mooie computer kast. Mijn zoon is super blij. En als er wat is mogen we altijd bellen. Wij zijn uiters tevreden. Goed verpakt. Helemaal heel aangekomen. Top.
Ik heb een PC gekocht om professionele videomontage mee te doen. Bo van Lalashops heeft me telefonisch geholpen de juiste keuze te maken. Bij het in gebruik nemen bleek de kaartlezer niet goed te werken. Ik ben telefonisch goed ondersteund om het geheel werkend te krijgen op een manier die voor mij het handigst was. Zeer tevreden dus!
ik heb nu mijn game pc voor de 2 de keer terug moeten sturen en elke keer als de pc daar is is hij verder kapot dan dat hij was ook al pak je de pc met 3 rollen bubbel plastic komt hij als nog kapot aan niks bestellen kwa game pc
Beste Ricardo, U heeft tot 2 maal de computer verstuurd in een veel te krappe doos. Hierdoor is de eerste keer al schade ontstaan en is de behuizing nu, na uw 2e zending op dezelfde wijze (!), op meerdere plaatsen gebroken en verbogen. 3 lagen bubbeltjesfolie en een krappe doos met enkelwandig karton is echt niet voldoende bescherming, zoals wij duidelijk aangeven in de instructies die u meerdere malen van ons heeft ontvangen. We doen ons best tot een nette oplossing te komen naar ieders tevredenheid, maar we accepteren geen verantwoordelijkheid voor schade onstaan door deze wijze van verzending. Het probleem waarom de computer nu tot 2x toe naar ons is toegestuurd blijkt te zijn veroorzaakt door de software die u gebruikt. Die meet de temperaturen onjuist. Er was dus niets mis met de computer en deze vervelende situatie had voorkomen kunnen worden. We zullen u persoonlijk benaderen voor een oplossing.
Mijn bestelling voor een PC was al geplaatst, maar opeens bleek een deel van de hardware niet voorradig te zijn. Ik werd door Lalashops opgebeld, het probleem werd mij voorgelegd en....zij hadden het al op kundige wijze opgelost! Net als bij een normale "fysieke"winkel, ik voelde mij als klant zeer tevreden. Inmiddels draait de PC al weken bij mij zonder problemen!
Een tijdje geleden heb ik via deze website mijn ontevredenheid geuit over Lalashops.nl omdat ik geen antwoord kreeg op mijn mails betreffende een bepaald probleem dat ik had met mijn aangekocht product. Echter kreeg ik na een tijdje toch een vriendelijke mail terug met oprechte excuses omtrent hun laat antwoorden en dat dit kwam door technische problemen. Ondertussen heb ik telefonisch contact gehad en hebben we samen uitgezocht wat het probleem was. Met de begeleiding aan telefoon is het gelukt om mijn computer volledig in orde te brengen. Bedankt daarvoor! Dus al bij al is alles goed gekomen dankzij hun hulp en ben ik opnieuw een gelukkige klant!
Originele beoordeling
Onlangs configureerde ik een pc via lalashops.nl. De configuratie komt niet overeen met wat ik bestelde. Reeds tweemaal stuurde ik een mail naar de klantenservice en kreeg helemaal geen antwoord. Nu ga ik verdere stappen ondernemen, beginnend met een aangetekend schrijven. Hieronder mijn mail. Op 9 mei stuurde ik een herinnering. Ik kreeg geen enkele reactie. Verzonden: vrijdag 30 april 2021 12:30 Aan: [email protected] <[email protected]> Onderwerp: Betreft bestelling 900013308 Geachte, Op 4 april 2021 heb ik een nieuwe pc bij jullie besteld met extra opties. Deze is goed toegekomen, gisteren heb ik deze geïnstalleerd. Nu ken ik niet veel van computers, maar als ik de verkenner open en ik klik op 'deze pc' zie ik enkel een station OS (C:) staan, terwijl ik bij het samenstellen van mijn pc ook gekozen heb voor Uitbreiding SSD: 512GB SSD - M2.0/NVMe en uitbreiding harddisk (HDD): 3TB HDD 7200 RPM. Ik plaats hieronder even wat foto's van wat er op mijn scherm staat en een detail van de productenlijst. Want volgens mij, ik kan verkeerd zijn, is er iets misgelopen. image/jpeg image/jpeg Kunnen jullie even nagaan of er inderdaad iets verkeerd gegaan is? Alvast bedankt! Met vriendelijke groeten,
Mijn bestelling liep mis , met alles, wat er mis kan lopen. Soms heb je gewoon van die dagen :) Het is uiteindelijk helemaal goed gekomen. En als ik weer een nieuwe game pc nodig heb , al zal dat best wel even gaan duren met die glimmende 3060 nu , bestel ik hem gewoon weer hier .
Originele beoordeling
23-4 een PC besteld en betaald, telefonisch voor het bestellen de voorraad van de grafische kaart bevestigd. 29-4 nog niks geleverd, mailtje er aan gewaagd . Grafische kaart is nog niet op voorraad ( raar.. die was er met bestellen ! ) 6-5 .. natuurlijk nog niks.. gebeld.. Morgen, morgen versturen we hem.. Je CPU was niet op voorraad, maar je pc is gebouwd hoor. Je krijgt vanavond een track trace code.. 8-5 .. uiteraard, geen track trace code, geen reactie op hun sociale media. Voel me genaaid.
Na goed na te denken dan toch online besteld, iets wat ik normaal niet doe met een PC te kopen en een voor mij onbekend bedrijf. Ik heb dus online besteld en laten weten dat ik hem zelf kom ophalen in Weert. Toen ik daar was bleek dat ik met de bestelling toch 2 foutjes gemaakt had, dus eigen schuld en niemand iets te verwijten. De usb reader en de cdrom had ik los besteld i.p.v. in de PC. Er werd mij netjes aangeboden om alles over te zetten in een andere body zodat alles intern zou zitten en ik als een tevreden klant daar zou vertrekken. Moest wel een half uurtje wachten. Nou geloof me daar was ik echt blij mee, ondanks de grote drukte hebben ze me ontzettend goed geholpen. Is een super jong team waar de klant koning is. En 2 jaar volledige garantie. Zeker een aanrader.
Afgelopen tijd was er een enorm tekort aan grafische kaarten. Desondanks heeft het personeel van Lalashops hun uiterste best gedaan om de PC die ik bestelde zo snel mogelijk te leveren. De klantenservice was altijd erg vriendelijk en behulpzaam. Daarnaast zijn de prijzen zeer competitief! Deze winkel is sterk aan te raden.
Nadat de computer na een klein jaar niet meer werkte , is Jesse thuis langs gekomen (in Amsterdam) om te repareren . Naast een hele vriendelijke beleefde jongen , heeft hij twee uur gesleuteld , allerlei onderdelen vervangen , net zo lang tot de computer het weer deed ! Alles binnen de garantie van 2 jaar. Heel blij mee , Jesse bedankt !
Na 5 werkdagen nog steeds geen trace and trace code. Zou vandaag geleverd worden, had ik gehoord gekregen via de klanten service.
Ik had een pc besteld op precies te zijn de https://www.lalashops.nl/amd-ryzen-5-3400g-budget-game-computer-gaming-pc-r5-apu-a1 . Hij werk goed en is naar verwachtingen. Ik zal wel een kleine tip geven om er een ssd in te doen dan start je pc sneller op als je daar windows op laat instaleren.
Verzending duurde iets langer dan voorzien was(pakket bleef bij Postnl hangen). Aantal keer getracht contact te zoeken via mail of contactformulier echter zonder respons(verbeterpuntje). Maar na telefonisch contact alsnog goed geholpen en na wat vertraging het bestelde product ontvangen!
Eerlijk gezegd is dit één van mijn beste ervaringen ooit. Een zeer vriendelijk en vertrouwelijk bedrijf. Ze behandelen jou heel persoonlijk en zorgen ervoor dat zij zeer vertrouwelijk overkomen. Het contact zowel over mail als telefoon was zeer positief. De verzending was snel gedaan en zeer zorgvuldig verpakt. Ik kan eerlijk gezegd geen minpunten opnoemen. Top bedrijf!
Na een probleempje bij mijn retour erg goed en vriendelijk geholpen door Bas. Denken goed met je mee en zorgen voor een fijne oplossing. Voor mijn volgende aankoop zeker weer hier kijken!
Originele beoordeling
Nadat het eerst 3 weken duurde voordat ik iemand met verstand van zaken aan de lijn kreeg stuurde ik mijn pc terug nadat deze niet goed genoeg bleek. In eerste instantie kreeg ik nog een mailtje of er wat aan de software moest gebeuren, toen bleek dat ik mijn geld terug wilde was er inneens sprake van schade aan de behuizing (die ik niet heb veroorzaakt). Vragen nog doodleuk 75 euro ervoor om er toch nog wat geld uit te halen nadat ik ergens anders een pc had aangeschaft. Pas op voordat je hier wat koopt waar je niet 100% zeker van bent.
Bo heeft mij goed geholpen. top gozer
Ik was op zoek naar een stille PC en vond er een op de website van LaLashops. Met COVID-19 zijn er allemaal aanvoerproblemen voor PC-onderdelen, maar we konden samen er uit komen en de PC zo samenstellen dat ik er helemaal tevreden mee was, en toen we dat eenmaal hadden vastgesteld, werd de PC bijzonder snel gebouwd en kon ik hem komen afhalen. Heel goed en voor iedereen aan te raden!
Was zeker de moeite waard ritje naar Lalashops! We komen zeker weer eens naar jullie super team!
ze zoeken naar de snelste oplossing voor een leek op gebied van informatica hadden ze het geduld om me alles stap voor stap uit te leggen. super vriendelijke stemmen aan de lijn ze hebben de pc terug laten sturen en volledig in orde gebracht een dikke pluim voor Lalashops
Had met spoed een pc nodig, besteld en kon die dezelfde dag nog afhalen. Super service en de klant staat ouderwets centraal bij hen. Ga zo door!!
Vorig jaar een hele fijne Video-montage PC gekocht bij LalaShops. Ik wilde wat ingredienten upgraden en na een paar dagen werd de PC uitstekend verpakt geleverd. Geweldig ding...Vorige week liep ik echter opeens tegen een probleem aan waarvoor ik niet zelf de oplossing wist. Contact met hen opgenomen en heb de PC langs gebracht. Binnen het uur was het probleem gevonden en opgelost. Bijzonder sympathieke & kundige webshop. Vond ik na aankoop al, maar nogmaals bevestigd.
De pc van mijn zoon begaf het afgelopen week plotseling. Ik heb op internet gekeken voor een mogelijke nieuwe en wat voor computer aanbevolen werd. Onze zoon is ook een spelletjes fanaat en de voorkeur ging uit naar een gaming computer, juist omdat die meer mogelijkheden heeft. Ik stuitte op een recensie van iemand die bij lalashops een soortgelijke pc had aangeschaft en zeer tevreden was over de service. Goed, ik heb dus ook een pc online besteld en kreeg meteen de volgende dag een reactie. Ze gaven aan dat het hun speet dat ze de beloofde levertijd van 2-3 dagen misschien niet zouden halen i.v.m. leveringsproblemen n.a.v. de drukte en de coronamaatregelen. Toch gaven ze aan hun uiterste bes te zullen doen.. Ik heb meteen gebeld en de vraag gesteld hoe lang het nu zou kunnen duren. We kwamen nu voor een volgend probleem te staan. Onze zoon had de pc niet alleen nodig voor zijn spelletjes, maar ook voor het afronden van zijn profielwerkstuk. Hij zit in de examenklas voor Havo en dit zeer belangrijke onderdeel moest binnen 2 weken klaar zijn! Er was zeer veel begrip voor de situatie en er werd meteen actie ondernomen en ik werd doorverbonden met iemand die de computers samenstelt. Ook die de zaak uitgelegd en hij gaf aan die dag wel wat langer door te gaan om de pc die dag of de dag daarna nog klaar te krijgen. Een dag later kreeg ik al een melding van post.nl dat de pc in de verzending zat en weer een dag later stond de post voor de deur! Fantastisch, hij kon meteen aan de slag, vooral door de inzet van lalashops en hun medewerkers. Dat is nog eens service!
Na een zeer snelle reactie van Lalashops.nl op de onderstaande en dus oude boordeling is alles alsnog in orde gekomen na beleefde en positieve communicatie. Ik krijg een terugbetaling van 30€ ipv 22,5€ en de verbroken garantiezegel is bevestigd (dus garantie blijft ok). Eind goed al goed dus 4 1/2 sterren ipv 1 1/2 sterren. Bestelling game pc: Ik heb 2 weken gewacht met mn klachtenmail na levering maar aangezien ik geen antwoord krijg.... -Motherboard mATX ipv ATX...maar wel ATX kast zoals besteld. -kleine meerprijs betaald voor ATX mb die ik dus terug wil. -laattijdige levering wegens leverproblemen van schermkaarten Lalashops...kan gebeuren maar geen communicatie van Lalashops.nl. Ik moest zelf na 6 werkdagen mailen om te vragen wat het oponthoud was. -bij levering al een garantiezegel verbroken, wss omdat de laattijdige schermkaart er nog werd ingestoken (zonder een nieuwe op te plakken).
Beste heer, Onze excuses voor deze gang van zaken We erkennen onze fout en we zijn blij dat het achteraf toch naar believen is opgelost. Door extreme drukte zijn we zwaar overbelast geweest. Alle handen zijn naar de bouw van de computers gegaan, waar onze klantenservice helaas wel onder te lijden heeft gehad. Lange wachttijden waren het gevolg. Deze zijn inmiddels gelukkig weggewerkt met hulp van extra personeel. Hartelijke groet, Het LalaShops team
Originele beoordeling
Bestelling game pc: Ik heb 2 weken gewacht met mn klachtenmail na levering maar aangezien ik geen antwoord krijg.... -Motherboard mATX ipv ATX...maar wel ATX kast zoals besteld. -kleine meerprijs betaald voor ATX mb die ik dus terug wil. -laattijdige levering wegens leverproblemen van schermkaarten Lalashops...kan gebeuren maar weer geen duidelijk communicatie. Ik moest zelf na 6 werkdagen mailen om te vragen wat het oponthoud was. -bij levering al een garantiezegel verbroken, wss omdat de laattijdige schermkaart er nog werd ingestoken (zonder een nieuwe op te plakken).byby garantie?!
Positieve mailcontact gehad met de eigenaar wat me heel goed is bevallen!
Originele beoordeling
Wat een schandalige onvriendelijke vrouw die bianca zeg, onbegrijpelijk. Valt niet te communiceren pfffff. En bol.com dat jullie samenwerken met dit soort bedrijven si teleurstellend, terwijl jullie service heel goed is!
De webshop De eerste indruk is misschien een beetje vreemd, ik bedoel hiermee ‘de combinatie van de aangeboden goederen’ die je niet meteen samen verwacht. Lampen, zeezout en edelstenen naast PC’s/elektronica en omgekeerd. Maar zij specialiseren zich net in kwaliteitsvolle desktop’s (geen merkloze onderdelen), die als game pc door het leven kunnen gaan, maar natuurlijk ook andere taken vlot kunnen afhandelen. Je kiest een basisversie die je vervolgens aanvullend kan configureren. De aangeboden moederborden waren in mijn geval deze van Asrock, waarmee ik geen ervaring heb. Nadat ik hen telefonisch had gecontacteerd, hebben ze de keuze-opties nog uitgebreid met een Gigabyte moederbord. Duurder, maar beter! Dit om aan te geven dat het Lalashops team advies geeft, informeert ifv het doel van de PC en indien gewenst opties kan bijsturen/aanvullen. Algemeen kan ik stellen dat de pre-sales aangenaam en vlot is verlopen (zowel telefonisch als via e-mail). De levering De bestelling gebeurde in de piekperiode van kerst, maar enkele dagen later kreeg ik een telefoontje dat het toestel klaar was en kon worden opgehaald. Ook leveren via een pakjesdienst kan natuurlijk, maar voor een dergelijke aankoop ga ik deze liever zelf ophalen én ‘dat kan’ (wat niet steeds de case is bij andere webshops). Wanneer je opteert om de PC op te halen, betaal je bij bestelling enkel een voorschot, het resterend bedrag bij het ophalen. Het toestel Ik was niet meteen op zoek naar een game computer as such, maar ik bewerk oa video’s en ontwikkel software waardoor enige power opportuun is. Ik heb gekozen voor de Intel processor 9700K. Kijk de benchmarks erop na en je zal opmerken dat dit een snelle processor is. Memory 32 Gb en een extra grafische kaart (deze laatste optie is aan te bevelen). Resultaat (na een maand): een snelle en functionele pc! Mede dankzij de vinnige M2.0 SSD. Oh ja, de prijzen zijn scherp… Samengevat: • Webshop: prima • Bestelling & levering: prima • Toestel: prima
Doctor Schaepmanstraat 49
6004 AD Weert
LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!