Echt top!

Bestelling snel geleverd, prima verpakt en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom. een aanrader wat mij betref.

Zeer tevreden in Alles

Vanaf mijn bestelling tot ontvangst. Ik werd op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Kwaliteit, deskundig en betaalbaar. Aanbevelen aan vrienden en familie. Ik blijf jullie klant!!!! Dank je wel Lalashops.nl Groet, RIEKE

Excellent gaming configuration

I bought this gaming system from here. It is perfect, quiet and extremely fast.

Uitstekende prijs/kwaliteit

Via de webshop heb ik enkele aanpassingen gekozen voor de uitrusting van een game-pc. Omdat ik hierbij enkele vragen had heb ik eerst via het contactformulier wat meer uitleg gevraagd, en ook uitleg gekregen. Op basis daarvan dan de bestelling geplaatst. Zes dagen later had ik de pc in huis, veilig ingepakt met duidelijke instructies. Alles werkte uit de doos!

Positief

Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Computer op makkelijke wijze samen te stellen: veel keuze mogelijkheden. Klantvriendelijk, Netjes, Bereikbaar of altijd terug gebeld.

Goede producten, snel bezorgd, uitstekende communicatie.

Computer besteld, werd binnen 3 dagen bezorgd. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Mijn vragen werden binnen een dag beantwoord, via de mail.

Besteld en niets gezien

Ik je de 11.8.2020 een bestelling gedaan maar ik kreeg geen mail om de bestelling te bevestigen dat zou wel fijn zijn zodat je weet het zit goed het is tenslote geen pakje boter wat ik bestelde was veel geld waar je dan een hele week niets van hoort of ziet

geweldig

De gamecomputer ryzen 7 binnen een week thuisbezorgd. Alles in orde volgens de online bestelling.

A-kwaliteit, A-service en A-snelheid

En dat allemaal voor een B-prijs! Ondanks dat ik mijn PC pas net in mijn bezit heb, kan ik na een paar uurtjes gebruiken al herkennen dat de kwaliteit prima is. Hoop nog jaren met deze aanwinst en met deze snelheid te kunnen werken!

Perfect, snelle levering!

Perfect, snelle levering!

Niet geheel tevreden met performance bestelde pc. Mocht retour en binnen 3 dagen geld retour. Vriendelijke medewerker die met ons meedacht. Nog ff doorsparen voor die betere pc....

super

We hadden een klein probleem met een gekochte pc. We zijn zowel eerst telefonisch en later bij terugsturen heel netjes geholpen. Heel vriendelijk en deskundig. Zal lalashop dan ook aanbevelen.

Snelle en complete levering

Duidelijke web site waar je makkelijk kunt vinden wat je zoekt. Complete beschrijving van de producten zodat je goed kunt vergelijken. Na bestelling product snel in huis.

Prima PC,

We zijn helemaal blij met deze gaming PC. Het is echter niet mogelijk om onze headsets te gebruiken. De instellingen die we aanpassen worden elke keer gereset... Ik ga maandag bellen en hoop dat we het oplossen.

Just Perfect

De klantenservice / assistentie die ik gekregen heb van lalashops, zowel assisitentie bij productkeuze als communinicatie tijdens de “build” van de pc. Beter bestaat niet, no nonsens “100/100 af, top, perfect. Hoedje af voor de CREW van lalashops.

Blij verrast

Ik heb ongeveer twee weken geleden een pc gekocht bij lalashops en ben erg tevreden met de pc die ik heb gekregen. Levering was redelijk snel, pc ziet er goed uit en speelt al mijn games prima. Echt een aanrader voor als je een pc niet zelf wilt bouwen, maar ook niet al te veel wilt betalen.

Waanzin goede service! 100% tevreden!

Een pc laten samenstellen voor het zwaardere video werk. Perfect advies gekregen en een mega goed werkende pc! Ik ben dik tevreden en raad iedereen aan het zelfde te doen.

Snel stuk

Had een zoutlamp met dimmer besteld, binnen 2 maanden is de dimmer stuk gegaan en sturen ze een nieuwe draad (zonder dimmer en lamp) die zo kort is dat de lamp wel naast het stopcontact moet staan.

Service zoals het hoort. Kunnen andere shops wat van leren.

Door kleine foutjes op de site heb ik een duurder systeem ontvangen dan geadverteerd. Geen probleem voor LalaShop. Die erkent de fout en levert wat ik heb geselecteerd. Geen gezeur. Bas heeft dit netjes opgelost. Ook op mails wordt netjes gereageerd. De persoonlijke touch maakt het net wat aangenamer. Lalashop..... staat met service aan de top.

Een top shop!

Problemen gehad met mijn bestelling en is keurig door Lalashop opgelost. Heel veel complimenten aan Bo en Bas van Lalashop, dit zijn kanjers en hebben mij fantastisch geholpen. Ook veel complimenten voor Bianca van Lalashop, voor haar snel handelen van de bestel probleem.

Super service

We hadden per vergissing 2x besteld en betaald. De dag erna kreeg ik al een mail met de vraag of het klopte dat we 2x hetzelfde bestelde. Geld ook direct teruggestort! Pc heeeel snel geleverd en alles zoals vermeld. In geef jullie een dikke 10/10.

Zeer aan te bevelen.

Zeer gemakkelijk benaderbaar, goede service, behulpzaam, meedenkend en prettig in contact

aftersale niet optimaal

De firma is slordig met het contact met de klant.Je moet telkens zelf het initiatief nemen terwijl de firma belooft contact op te nemen.

Super snel, duidelijk en goed geregeld

Super snel, duidelijk en goed geregeld

Bestelling alles behalve goed verlopen, evenals de afwikkeling

Na een waarschijnlijk verloren pakket bij de post had ik na 3 weken eindelijk de helft van mijn bestelling binnen. Na een groot aantal mailtjes werd mij gevraagd of ik alles na wilde wegen. Ik voel me alles behalve serieus genomen en heb het hierna dus maar opgegeven.

Doctor Schaepmanstraat 49

6004 AD Weert

Over Lalashops.nl

LalaShops - Uw digitaal winkelcentrum Wij van LalaShops willen verantwoord shoppen voor iedereen makkelijk en betaalbaar maken. Wij doen dit door zo veel mogelijk samen te werken met lokale ondernemers die de kwaliteit van hun producten en diensten reeds bewezen hebben en door zoveel als mogelijk te besparen op o.a. winkelkosten en personeel. Deze samenwerkingen en besparingen resulteren in de grote productdiversiteit en scherpe prijzen die wij u aanbieden op LalaShops.nl. Doordat wij een deel van onze winst gebruiken voor humanitaire- en ecologische projecten, draagt u automatisch bij aan een betere wereld door bij ons te kopen!