Vlotte afhandeling, duidelijke omgeving en tips tav uploaden gegevens en erg behulpvaardig.

Geen telefoon terreur, keurig geplande belmomenten top

Alles ging soepel en snel aardige mensen die er werken

EXCELLENT

TRANSPARENT, QUICK AND EASY.

Uitstekende service

Ik ben zeer goed geholpen. Nogmaals bedank voor de goede service.

Zeer goede service

Zowel telefonisch als via chat zeer behulpzaam

snelle en complete informatie

Zowel via de mail als telefoon, snelle, vriendelijke en adequate informatie.

Was zo geregeld.

Ben blij dat ik Postkrediet heb ingeschakeld.

Snel en overzichtelijk

Hele goede service, snelle en vriendelijke afhandeling, zowel per mail als telefonisch. Voor zover ik echt kan beoordelen ook goede prijstechnisch interessante offertes.

Zeer snel, accuraat en discreet

Duidelijke, snelle offerte en direct antwoord op aanvullende vragen. Geldt voor alle medewerkers, zowel telefonisch als per mail.

Geweldig geholpen!

Blij dat ik Postkrediet heb ingeschakeld, het was snel geregeld.

Het was zo geregeld.

Geweldig geholpen

Ben blij dat ik het via Postkrediet heb laten regelen. Was heel snel geregeld.

Geweldig geholpen

Ben blij dat ik Postkrediet in de armen genomen heb. Het was zo geregeld, klasse!

Geweldig geholpen!

Ik ben blij dat ik Postkrediet genomen heb, de gevraagde informatie was heel gemakkelijk aan te leveren.

Vlotte afhandeling

Er worden vele controles nagegaan Veel navraag wordt gedaan en verificaties

Professioneel

Professioneel en hoffelijk

Snel, makkelijk, goed contact en vriendelijk

Wij hebben online snel een lening kunnen afsluiten, het contact was goed en bij vragen of mailen heel snel een reactie. Netjes afgehandeld.

Alles duidelijk geregeld

Prima mensen om zaken mee te doen alles duidelijk en snel geregeld.

Snelle afhandeling

Na de eerste aanvraag nog een aantal documenten moeten aanvullen maar snel afgehandeld

Alles perfect geregeld

De mensen zijn super vriendelijk en behulpzaam en de mijn omgeving is erg makkelijk in gebruik. De lening is goed en snel geregeld.

Lekker vlot

Vriendelijke behandeling

Ze houden je goed op te hoogte hoe het gaat en willen ze je hebben aan de telefoon dan krijg je een belafspraak en als het je niet uitkomt dan kan je dat aangeven en een andere belafspraak maken of zelf terug bellen en krijgen ze je niet te pakken dan spreken ze de voicemail in. En het staat ook in mijn omgeving pagina en ze geven duidelijk uitleg hoe je het moet doen. Echt een geweldige goede ervaring ermee

Ik heb het als prima ervaren

Goed en duidelijk gecommuniceerd.

Goed en duidelijk gecommuniceerd. Alleen dat alles via inloggen in systemen is nog wel eens onduidelijk.

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord