Vriendelijk en vakkundig bedrijf

Ik ben tevreden over de beoordeling van mijn aanvraag.

Ik heb natuurlijk nog niet veel ervaring met Postkrediet. Maar de behandeling van de aanvraag was helder en duidelijk. De mails die ik ontving ook en vriendelijk, maar ook ter zake kundig.

Je word serieus genomen

Mee denken

Zeer goede communicatie, netjes geholpen En zeer snel afgewerkt Toppie gedaan We zijn zeer tevreden

Goed geholpen

Goed geholpen de app werkt super en is duidelijk en snel antwoord op de gestelde vragen dik tevreden !!!

Goed geholpen

Zeer tevreden met de informatie en de hul p.

Klantgericht en duidelijk

Ik ben goed geholpen met mijn vragen en hulp met het pc gebeuren omdat ik daar niet zo,n ster in ben.

Geduldig en correct

Door mijn vorige ervaring ben ik weer bij Postkrediet terecht gekomen. Correct, beleefd en snelle afhandeling. Dank jullie wel.

Netjes en correct...als iets niet goed is word direct gemeld. En wat ik fijn vind...alles via de mail geen gedoe gewoon lekker simpel

Snelle service een heel fijn persoonlijk contact!

Prettig en open communicatie

Het was vanaf het begin duidelijk waar je aan toe was en wat er gedaan moest worden.

Helder en duidelijk

Vanaf aanvraag tot goedkeuring helder via mijn postkrediet.

lekker snel

Doen wat ze zeggen spreken duidelijke taal

Adequaat, to-the-point en snelle dienstverlening

Het is zeer prettig om je te laten adviseren en helpen. Kundige medewerkers, altijd snel maar ook onderbouwd advies. Ook prettig dat aangegeven wordt wat wel en niet kan en ook snel meerdere offertes. Er wordt gedaan wat gezegd wordt en belangrijk: keuzes die voorgesteld worden zijn op jouw situatie van toepassing.

snelle en toch secure afhandeling met goede communicatie

Na aanvraag en uploaden documenten snelle reactietijden met een secure afhandeling over de aangeleverde informatie

Positieve ervaring, snel en efficient geholpen

Aanvragen van Doorlopend krediet

Wordt er netjes en correct geholpen

Vriendelijk personeel. Alles wordt vrij snel geregeld.

Snel en goed geregeld Correct en goed concept alles via mail

prima gegaan

alles goed geregeld

Snel, vriendelijk en duidelijk, heel tevreden.

Snel, vriendelijk en duidelijk, heel tevreden.

Top service! Snel,altijd bereikbaar en behulpzaam

Postkrediet geeft snel een goede offerte. Zorgt ervoor dat stukken op moment van aanlevering direct naar de bank gestuurd worden en denken mee in het proces.

Goede behandeling

Ik heb een lening afgesloten snel afgehandeld

Snel, effectief en persoonlijke benadering.

Vlot, effectief en vriendelijk contact. Snelle verwerking en beoordeling van gegevens. Goed bereikbaar.

Onder de Toren 34

8302BV Emmeloord