Perfect!

Snelle levering, goede kwaliteit sieraden en leuk verpakt met een lief, persoonlijk kaartje!

Oorbellen zijn super mooi en snelle verzending. Niets op aan te merken.

Hele leuke oorbellen, zo te zien en voelen van goede kwaliteit. Snelle levering. Zo leuk dat ze verpakt zijn als cadeautje, met een handgeschreven kaartje erbij! Top service!

Verbaasd

Het is ongelooflijk hoe mooi alle sieraden zijn. Elegant, persoonlijk, chique, alles in een! Ik draag al mijn sieraden met een dikke plezier en krijg vele mooie complimenten hoe mooi mijn earparty is geworden.

Love de oorbellen iedere keer weer! Super snelle levering

Bestelling was snel geplaatst en verstuurd. Het was superleuk ingepakt!!

Snellle bezorging en super mooie oorbellen !

Ik ben erg tevreden

De ear cuff is erg mooi en staat heel mooi krijg mooie complimenten

Goede service, mooie oorbellen ontvangen.

Snelle levering van het product. Mooie, frisse, verzorgde cadeauverpakking!

Top service en snelle levering

Al meerdere keren hebben wij ( moeder en dochter ) hier leuke sieraden besteld altijd van goede kwaliteit die ook mooi blijft. Goede en snelle oplossing op heel vriendelijk manier bij probleempje met oorbel. Top!!!! Blij mee en komen hier zeker terug.

Prachtig

Al meerdere keren mooie oorbellen besteld en altijd tevreden. De sieraden zijn nog mooier dan op de foto's en dat voor een prima prijs. Klantenservice is ook altijd erg behulpzaam met vragen beantwoorden en reageren snel.

Snelle levering van producten die precies zijn. Zoals de foto en de omschrijving. Daarbij is de klantenservice goed bereikbaar en ben ik vriendelijk te woord gestaan

Goede service!

Kort geleden heb ik een bestelling gedaan. Vlak voor het afrekenen ging de prijs ineens omhoog. Dit vond ik wat gek en heb contact gezocht. Binnen een paar minuten kreeg ik al een nette reactie waarin werd aangegeven dat ze idd de prijzen aan het aanpassen waren. Vind ik zelf heel begrijpelijk in deze tijden en het was pure toeval dat dit precies gebeurde tijdens mijn shopmoment. Ik heb een kortingscode gekregen wat het verschil compenseerde. Het ging maar om een klein bedrag, maar toch. Netjes opgelost en een tevreden klant hier.

Leuke armband

Leuke armband. Goede service.

Altijd tevreden

Altijd super snel, en altijd de mooiste dingen in mijn oren.

snel en netjes geleverd ziet er ook nog eens goed uit.

Leuke sieraden, snelle bezorging

Leuke webshop en ze bezorgen snel. Super!

Prachtige sieraden en geweldige service!

Inmiddels de 2e keer dat ik hier besteld heb en dat is zeker niet de laatste keer. De sieraden zijn prachtig en zijn leuk verpakt. Het komt binnen als een cadeautje voor jezelf. Kortom, elke keer ben ik weer happy met mijn bestelling!

Super goede service

Oorbellen werden snel opgestuurd en bezorgd. Super goede kwaliteit van de producten!

Mooie sieraden en prima service!

Sieraden zijn mooi, advertenties zijn mooi en duidelijk en de sieraden werden snel geleverd.

Deze webshop verdient zonder enige twijfel alle vertrouwen

Bij het klaar maken van de bestelling werd een defectje ontdekt aan 1 van de besteld artikelen. Er werd meteen een mail verstuurd met deze melding. De gepland acties om dit op te lossen en het resultaat daarvan werd netjes gecomuniceerd. Mijn bestelling werd alsnog snel en helemaal naar wens geleverd. Een dikke pluim. Er kan altijd iets mis gaan maar door de manier waarmee je ermee om gaat maak je het grote verschil. Hier kunnen velen nog wat van op steken!!

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Een kadootje door de brievenbus.

Goede service. Snel verstuurd helemaal top. Ook super leuk ingepakt. Echt een kadootje als je het thuis krijgt. Word je vrolijk van.

Verwachtings-overtreffend!

Na net bestellen kreeg ik binnen een paar uur een melding dat mijn bestelling onderweg was. Volgende dag al in huis. Super mooie en schattige verpakking, werd het helemaal blij van!! De bestelde earcuff (van maar €12) is erg stevig en heeft een goede kwaliteit. Past precies en blijft goed zitten (zelfs in mijn slaap en bij het douchen). Mijn vriendinnen dachten dat ik werkelijk een gaatje had gepierced. Ik ben erg enthousiast!!

Achter-Catwijk 4

2642 MA Pijnacker

079 - 8883379

Over Capricci

Ben jij een echte oorbellenliefhebber die altijd op zoek is naar de nieuwste trends? Dan ben je bij Capricci.nl aan het juiste adres! Onze oorbellen webshop is dé plek voor alle oorbellen fanaten. We bieden een uitgebreide collectie oorbellen, waaronder oorringen, studs, statement oorbellen, ear cuffs en nog veel meer! Bij Capricci.nl streven we ernaar om onze collectie voortdurend te vernieuwen. Dagelijks voegen we nieuwe oorbellen toe, zodat je altijd iets leuks kunt ontdekken. Onze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals (gold plated) 925 sterling zilver en stainless steel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze sieraden. Ze zullen je nooit teleurstellen. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Het beste van alles is dat je bij Capricci.nl kunt genieten van het gemak van online shoppen. Geen lange wachtrijen bij de kassa en geen gedoe met zware tassen. Je kunt gewoon lekker vanuit je luie stoel shoppen, op een moment dat jou het beste uitkomt. En als kers op de taart bieden we snelle bezorging! Als je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de nieuwste oorbellen trends en verwen jezelf met prachtige oorbellen van Capricci.nl!