Pluspunten

Bestelling goed verlopen en ook dadelijk respons via mail.

Deze keer heeft de levering wel lang geduurd. Zondag besteld en pas vrijdag geleverd. Begon mij al zorgen te maken ;-)

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.

Vrij grote doos voor klein rek.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levertijd

Geen bericht van verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service. Overzichtelijk.

Als cadeautje de Lola oorbellen gekocht. Gehoopt op een kaartje van het merk, lief zakje of ietwat luxere verpakking (gezien de prijs). Nu dien ik het zelf op te leuken, voordat ik het cadeau kan geven. Doet afbreuk aan de mooie oorbellen.

Pluspunten

- Volgende dag al in huis - Goede bereikbaarheid klantenservice

- Track en trace code automatisch doorsturen als de bestelling verzonden is

Pluspunten

Het was snel geleverd, goed en mooi ingepakt.

Meer foto's van de producten.

Pluspunten

Super snel geleverd!

Pluspunten

Direct het juiste artikel opgestuurd. Heb nog nooit zo snel iets ontvangen. En nog mooi ook! Ik ga hier zeker meer winkelen.

Geen, ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooie spulletjes. Op tijd geleverd. Tevreden!

Pluspunten

Prachtige producten, snelle levering! Fijn als het op IG komt als dingen weer op voorraad zijn.

Grotere voorraad?

Pluspunten

Zeer snel geleverd, men doet wat het beloofd!

Pluspunten

Besteld en de volgende dag in huis. Oorbellen zagen er precies zo uit als op de website beloofd, uitstekend

Pluspunten

tijdige en adequate levering

Pluspunten

Pluspunten

Goede en persoonlijke service! Leuke producten.

Pluspunten

Snelle levering Goede kwaliteit

Pluspunten

Prima optijd

Pluspunten

Super snelle verwerking en ontzettend klantvriendelijk! Nadat ik mijn bestelling gedaan had en had aangegeven op woensdag het pakketje in ontvangst te kunnen nemen en niet dinsdag door afwezigheid, kreeg ik toch nog een andere mogelijkheid. Aangezien het door de brievenbus paste en ik er niet voor thuis hoefde te zijn. Super dat jullie daarvoor de tijd nog nemen, nadat ik de bestelling toch al gedaan had toch alles nóg beter maken! Echt super tof! Geweldig bedrijf en 100% tevreden over alles

Pluspunten

Ik ben bij deze shop uitgekomen omdat ik op zoek was naar de Disney Couture sieraden. *Leuke producten in het assortiment. Uiteindelijk meer producten gekocht dan waar ik eigenlijk voor kwam :). Erg blij met mijn armbandjes en kettingen. *Snelle levering en zeer netjes verpakt *Contact via de email was zeer vriendelijk en behulpzaam. Er wordt snel gereageerd en goed met je meegedacht. Top service! *Shoppen bij Capricci is zeker voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Ik kende jullie bedrijf helemaal niet, toevallig op uit gekomen omdat ik op zoek was naar micky mouse oorbelletjes. Ben heel tevreden over de werking. Niets op aan te merken. Snelle service en ook fijn dat je een mailtje ontvangt na de bestelling, gaf onmiddellijk goed gevoel.

Pluspunten

Snel

Pluspunten

snelle verzending. Men denkt mee.

Pluspunten

Goede ,nette services

Pluspunten

Goede en snelle communicatie

Webshop voorraad klopte niet maar is netjes opgelost

Achter-Catwijk 4

2642 MA Pijnacker

079 - 8883379

Over Capricci

Ben jij een echte oorbellenliefhebber die altijd op zoek is naar de nieuwste trends? Dan ben je bij Capricci.nl aan het juiste adres! Onze oorbellen webshop is dé plek voor alle oorbellen fanaten. We bieden een uitgebreide collectie oorbellen, waaronder oorringen, studs, statement oorbellen, ear cuffs en nog veel meer! Bij Capricci.nl streven we ernaar om onze collectie voortdurend te vernieuwen. Dagelijks voegen we nieuwe oorbellen toe, zodat je altijd iets leuks kunt ontdekken. Onze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals (gold plated) 925 sterling zilver en stainless steel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze sieraden. Ze zullen je nooit teleurstellen. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Het beste van alles is dat je bij Capricci.nl kunt genieten van het gemak van online shoppen. Geen lange wachtrijen bij de kassa en geen gedoe met zware tassen. Je kunt gewoon lekker vanuit je luie stoel shoppen, op een moment dat jou het beste uitkomt. En als kers op de taart bieden we snelle bezorging! Als je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de nieuwste oorbellen trends en verwen jezelf met prachtige oorbellen van Capricci.nl!