Pluspunten

Snelle en hele goede service, en prachtige producten!

Pluspunten

Snel geleverd!

Pluspunten

Mooie verpakking, snelle levering

Het kettinkje dat ik gekocht heb zat helemaal in de knoop, dus dat is nog een verbeterpuntje

Pluspunten

Snelle en directe service

Pluspunten

Er wordt snel gereageerd via de mail op een vraag wat ik persoonlijk heel fijn vind, nette en vlotte verzending, ben zeer tevreden over dit bedrijf!

Geen, alles was naar wens! Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Snelle levering. Volgende dag bezorgd. Mooi artikel

Pluspunten

Super goede service! Heel vriendelijk en behulpzaam. Mailen meteen terug bij vragen en bieden heel uitgebreide informatie!! Top!!

Pluspunten

Snelle aflevering

Pluspunten

Super snel geleverd

Pluspunten

Het product ziet er netjes uit. Precies zoals ik had verwacht aan de hand van de afbeelding bij de productbeschrijving. Ik ben zeer tevreden.

Geen.

Pluspunten

snelle service mooie producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, product is goed verpakt, vlotte beantwoording op vragen

Geen enkele

Pluspunten

Snelle levering en mooi product!

Pluspunten

Zeer snelle reactie op email. Contact via mail met Sanne Kooloos en zij was zeer attent en kwam met diverse oplossingen aan i.v.m. vragen. Uitstekend!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima en snel ingepakt en verzonden.

Iets meer informatie over het artikel zou ik fijn vinden.

verzendkosten verlagen

N.v.t.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Handige website Supersnelle levering

?

Pluspunten

Netjes op tijd geleverd. En wat onwijs mooi ingepakt, je kunt het zo kado doen!

Pluspunten

Gebruiksvriendelijke site en manier van bestellen Snelle levering tegen betaalbare afleverkosten Keurig verpakt en goed product

kleur van het product vond ik persoonlijk in werkelijkheid niet helemaal overeen komen met het plaatje op de site....maar ach een kniesoor die daar over zal vallen...

Achter-Catwijk 4

2642 MA Pijnacker

079 - 8883379

Over Capricci

Ben jij een echte oorbellenliefhebber die altijd op zoek is naar de nieuwste trends? Dan ben je bij Capricci.nl aan het juiste adres! Onze oorbellen webshop is dé plek voor alle oorbellen fanaten. We bieden een uitgebreide collectie oorbellen, waaronder oorringen, studs, statement oorbellen, ear cuffs en nog veel meer! Bij Capricci.nl streven we ernaar om onze collectie voortdurend te vernieuwen. Dagelijks voegen we nieuwe oorbellen toe, zodat je altijd iets leuks kunt ontdekken. Onze oorbellen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals (gold plated) 925 sterling zilver en stainless steel. Hierdoor hoef je je geen zorgen te maken over de kwaliteit van onze sieraden. Ze zullen je nooit teleurstellen. Toch niet helemaal tevreden? Dan krijg je gewoon je geld terug. Het beste van alles is dat je bij Capricci.nl kunt genieten van het gemak van online shoppen. Geen lange wachtrijen bij de kassa en geen gedoe met zware tassen. Je kunt gewoon lekker vanuit je luie stoel shoppen, op een moment dat jou het beste uitkomt. En als kers op de taart bieden we snelle bezorging! Als je op een werkdag voor 16.00 uur bestelt, wordt je bestelling nog dezelfde dag verzonden. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de nieuwste oorbellen trends en verwen jezelf met prachtige oorbellen van Capricci.nl!