Toppie

Goed product, snelle levering

Snel geleverd en perfect zoals beschreven.

Levering

Geen snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was heel snel en de bokshandschoenen zijn van goede kwaliteit.

Mwa

Zondag spullen besteld, tot op heden nog niks ontvangen dan alleen een bevestigingsmail en een mail met volg je pakket waar niks op of mee gebeurt.

Gewoon goed

Snel geleverd goede duidelijke communicatie topper

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Binnen 2 dagen band in huis, inclusief fraai geborduurde naam erop.

Perfect, maat klopte ook van het tokaido karatepak

Levering vlot en goed materiaal

MMA bokshandschoenen besteld, wilde ze afhalen en er was meteen email retour. De dag van afhaal nog veranderd en keurig weer email verkeer. Deze bokshandschoenen zijn van goede kwaliteit en voor mij prima van maat.

Top! Snel geleverd en precies zoals verwacht:)

Kwalitatief goede spullen. Niks op aan te merken. Alles verlopen zoals aangegeven. Ook goede prijs!

geweldig

maatvoering klopt exact en snel geleverd

They made a stock mistake and made me pay for it

After discovering that part of my order was not in stock, the Fightshop customer service confirmed they were going to send the rest of my order but omitted telling me I would now have to pay shipping cost. My order was now only worth 20€ and I got charged a 7€ shipping cost for it without agreeing to it! I reached out to customer service saying I was never told about the shipping costs and that the issue was cause by their own stocking error, so it was not fair to make me pay extra costs on top of not being able to receive what I purchased. They refused 3 times to return me the cost of shipping. Ridiculous, I feel scammed!

Supersnelle service!

Op Vrijdagochtend mijn nieuwe bokshandschoenen en bandage's besteld, Zaterdagmiddag had ik ze in huis. En het zijn precies de bokshandschoenen waar ik op hoopte, soepel maar ook stevig en comfortabel.

prima beschermers

Keurig afgeleverd

snel geleverd

Goede spullen en snelle levering.

Levert vlot en conform verwachting voor een prima prijs!

Aanrader!

Karate band

Goed!!!

Top Kundenservice

Bezüglich der Frage mit der Bestellung und Lieferung wurde ich gleich angerufen, kompetente Beratung und faire Lösung habe ich bekommen. Top!

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Heb 2x 2 banden besteld, snelle levering en top materiaal! Banden laten borduren, ziet er netjes en goed uit

Snelle levering, goede kwaliteit spullen.

De webshop en de aangeboden goederen zijn duidelijk weergegeven op de site. Snelle levering en goede kwaliteit materiaal.

Goede service, maar kleine productiefout bandage

Ik heb een setje bokshandschoenen besteld en een setje bandages. Alles prima geleverd en zag er in eerste instantie ook goed uit. Totdat ik de bandage ging gebruiken. Eén was wat viezig en zat een soort van productiefout aan de bandage waardoor het begin wat stug is en het niet lekker zit. Maar daar kan Fightshop in eerste instantie niks aan doen, want ze zaten netjes opgerold in hun plasticje. Verder prima winkel met producten!

Goede kwaliteit met redelijke levertermijn.

Ik vond het raar om van "patrick" een pakket te ontvangen. Ik had het bijna bij spam gegooid om die reden. Misschien kan dit aangepast worden naar fightshop.nl, zodat men tussen de pakketten heen vlotter kan zien van waar welk pakket komt. Dit kan het halve sterretje extra betekenen voor me.

Enorm snelle levering

Hoede kwaliteit en enorm snelle levering...

Fijne webshop

MMA handschoenen voor een mooie prijs besteld maar waren te groot. Geretourneerd en binnen een paar dagen mijn geld teruggestort. Goeie service !

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder