Super service

Geweldig service en top kwaliteit

Top service en communicatie

Super service

Hele snelle levering en de producten zien er heel netjes uit. Onze zoon is heel blij met zijn gepersonaliseerde wedstrijd judo banden

Helemaal top

Super snel geleverd

Zeer slecht

Bestelling geplaats, en mail ontvangen dat het verzonden zou worden, er is helemaal niks verzonden, dat is ook te zien aan de track and trace status van het pakket. Vervolgens geprobeerd contact op te nemen, geen reactie gekregen. Maar wel inmiddels twee reviewverzoeken hoe het bevalt, nouja bij deze: Zeer slecht! Of en wanneer er nog wat geleverd gaat worden is nog steeds een raadsel.

Perfect!

Kwalitatieve, stevige matten. Alerte, hulpzame medewerkers.

Snelle reactie

Ze reageren heel rap en vriendelijk op je mails.

Echt snelle levering!!

Snelle en betrouwbare levering. Heldere communicatie!

Uitstekende klantenservice en snelle levering

Prima ervaring. Moest mijn bestelling onverwachts aanpassen en de klantenservice was erg behulpzaam. Ze hielden de levering van mijn bestelling even tegen zodat ik de andere artikelen kon bijbestellen als "afhalen" en die met dezelfde doos meegestuurd kon worden... en zodoende alsnog op de geplande dag geleverd werden.

Product zoals beschreven en snelle levering

Judopak klopt met de maat en heeft een goede prijs

Olie besteld blijkt vervallen

Bandages waren goed .olie was vervallen

heel blij mee

2 gepersonaliseerde gordels besteld, heel mooi! Waren ook snel geborduurd en klaar voor verzending, helaas besloot bpost om te gaan staken, dus uiteindelijk toch een week moeten wachten, maar daar kan fightshop natuurlijk niks aan doen. Zoals gezegd, we zijn er heel blij mee!

Goed aanbod, snel bezorgd

Meerdere bestellingen gedaan en altijd vlot geleverd.

Tot nu toe alleen goede aankopen gedaan

Blij met m'n producten tot zoverre , goeie kwaliteit en zeer betaalbaar

kickboks broekje besteld

fijne ervaring snelle levertijd en vriendelijk geholpen. ik ga hier zeker nog eens bestellem

Good

Nice elastic

Zo kunnen we goed trainen!

Perfect trainingsmatten voor agressie trainingen. Omdat je de grote zelf kan bepalen kun je in kleinere groepen grepen oefenen en op je knieen vallen.

Correct materiaal, tijdig geleverd.

.m

Super snel, goede service en prima prijs!

Super snel, goede service en prima prijs!

Goed product, nette prijs, op tijd geleverd

Alles zoals het hoort. Beste prijs en snel geleverd

Toppie

Goed product, snelle levering

Snel geleverd en perfect zoals beschreven.

Levering

Geen snelle levering

Snelle levering en goede kwaliteit

De levering was heel snel en de bokshandschoenen zijn van goede kwaliteit.

Mwa

Zondag spullen besteld, tot op heden nog niks ontvangen dan alleen een bevestigingsmail en een mail met volg je pakket waar niks op of mee gebeurt.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder