Heel goed tot uitstekend

Hele goede ervaring, heb de spullen wat ik had besteld heel snel ontvangen en ik werd van de bestelling tot aan het transport en tot aan de aflevering goed op de hoogte gehouden.

Snelle goede service

Snelle goede service, snelle verzending en levering. Aanrader

Snel en vriendelijk

geweldige service

Fightshop staat voor top kwaliteit goede service en werkt zeer prettig in de communicatie in een woord fantastisch.

1 van de weinigen die het artikel daadwerkelijk kon leveren

Jammer dat retour voor eigen rekening is. 2x verzendkosten. Ga ik niet meer doen

zeer te vreden

mooie bokshandschoenen. zitten lekker

Levertijd komt niet overeen.

Mijn product was aangegeven dat het op 6 februari geleverd zou worden, het is nu 8 februari en heb nogsteeds geen melding wanneer het geleverd wordt.

Top ,geen amateurs!

Snelle bezorging en veel keuze.Ik had een kickboxen broekje van Adidas voor 15 euro!!Nergens goedkoper!Ik had meteen ook andere dingen erbij gedaan,omdat de prijzen kloppen.

Goede kwaliteit judo pakken voor kinderen, de judolerares was zeer tevreden. Ook de prijzen zijn goed

Goed product, snel geleverd

Goed assortiment, goede prijzen, snel gelet. Top!

Very quick and easy

I sugest you also should put your web site in english.. but all was goed with my package, but to place the order was not easy for me...

MrMoon

Snel simpel , goede shop!

Top bedrijf, snel en leveren kwaliteit

Top bedrijf, snel en leveren kwaliteit

Zorgvoldig en overzichtelijke site.

Alles volgens de uitleg op de site verlopen.

Fijne service

Paar handschoenen teruggestuurd en omgeruild voor andere. Proces verliep goed en vrij snel. Contact gehad met klantenservice, deze was heel vriendelijk, behulpzaam en helder! Producten waren netjes en voldoende verpakt. Ik ben zeer tevreden

Super snel geleverd ,Handschoenen zien er erg mooi uit geef t zondag als verjaardagskado voor mijn dochter ze zal er heel blij mee zijn .

Goede service verlening

Goede service, goed advies en vriendelijk personeel die vakbekwaam zijn

Heel goede service

Er miste iets bij de bestelling maar na bellen was het de volgende dag in huis.

Het is een kado moet het nog geven

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Vanwege de duidelijke beschrijvingen op de website van de artikelen heb ik online de juiste handschoenen aan kunnen schaffen

Inde morgen besteld,..volgende dag in huis toppie!

Gewoon top!

Goed en snel

Website was makkelijk te gebruiken en levering was snel Product was ook goed kwaliteit

snel

snelle levering met het juiste product

Retour sturen op eigen kosten jammer

Vind de website duidelijk en overzichtelijk.. een groot minpunt vind ik dat je bij het retourneren zelf de kosten moet dragen. Had een pak besteld dat me te groot uitviel, heb dan een nieuw pak besteld maar moest 19€ betalen om het retour te sturen vanuit België…

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder