Correcte prijzen en snelle levering

Van bestelling tot levering is alles zeer goed verlopen.

Goede spullen voor goede prijs

Snel geleverd.

snel verzonden

Judopak besteld. Was elders niet meer voorradig, maar hier wel. Besteld op donderdagavond, vrijdags verzonden, zaterdags in huis.

Bestellen en aftersales prima

Na het bestellen van mijn spullen bleek een maat te klein. Omruilen ging prima en zal hier zeker vaker bestellen.

Echt een aanrader!

Goede kwaliteit spullen en snell geleverd.

Snelle levering en goede service

Snelle levering goede service

Snelle levering goede prijs

Fijne site en snelle levering

Kwalitatieve producten aan lage prijzen. Snelle en correcte afhandeling.

Fijne service!

Vriendelijke mensen, denken mee. De website is niet zo gebruiksvriendelijk: sortering werkt niet goed en er zijn geen filter mogelijkheden. Ik ben wel heel tevreden over de afhandeling van de producten en verzending!

Zeer betrouwbaar goede service snelle levering.

Pak 1 maat te klein gekocht. Omruilen geen probleem zelfs op locatie. Top winkel.

Prima snelle levering

Prima, mooie kwaliteit

Snelle levering product voldoet aan alle normen en waarde

Goeie kwaliteit

Top producten en service!

Goed bereikbaar zowel telefonisch als via de e-mail. Voor mijn aankoop van lederen Yoya bokshandschoenen een goede uitleg gekregen. De bokshandschoenen zitten gegoten en even later ook Yoya scheenbeschermers pu leer besteld. Er is op de website een goede maattabel en die komt helemaal juist overeen met de maat! Ook deze zitten als gegoten! Echt super blij met de aankopen. Mocht ik nog iets nodig hebben dan zal ik zeker bij de Fightshop bestellen. Goede service, zeer klantvriendelijk en een zekere levering via DHL. Totaal geen problemen gehad met bezorgen. Ik kies tegenwoordig voor een afhaalpunt en dat werkt super. Geen gemiste pakketjes meer. Een ware aanrader!

duidelijke keuze, snelle levering.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Ook goed verpakt

Slecht

Heb Krav Maga handschoenen besteld maat S Deze bleken te groot. Retour gezonden met verzoek of er ook XS gestuurd konden worden. Heb nog steeds niks gehoord en al wel de handschoenen betaald Inmiddels is er telefonisch contact geweest. Mijn klacht en storneren van het geld heeft elkaar gekruist. Geld dus terug. Jammer dat het zo gelopen is. Nu dus goed opgelost

Duidelijke, toegankelijke website en snelle levering.

Duidelijke, toegankelijke website en snelle levering

Uitstekende service

Kennelijk was ik niet zo goed op aan het letten tijdens mijn bestelling, waardoor ik enkele foutjes had gemaakt. Goede communicatie via de mail en ze hebben me uitstekend geholpen bij de oplossing. Zeer tevreden, zal er waarschijnlijk de volgende bestelling(en) ook plaatsen. Die keren hopelijk zonder dat ik fouten maak haha.

goede service

goede service, duidelijke communicatie!

Mijn pakket was verwisseld met een ander, maar dat was met een telefoontje binnen een dag opgelost.

Was top

Goede prijzen en snelle levering

Zoals gewoonlijk professionele klantenservice, goede spullen en lage prijzen. Vaak al binnen 24 uur na de bestelling in huis.

Snelle levering met goede producten

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de levering. En bij aankomst waren het de juiste producten.

Goede bokshandschoenen snel geleverd

Bokshandschoenen komen overeen met de beschrijving in de shop. Snel geleverd. En het belangrijkste; de bokshandschoenen zitten goed, helemaal niets mis mee. De maataanduiding is goed/klopt.

Makkelijk bestellen. Maar als je op zaterdag iets besteld, en je krijgt het op dinsdag, vind ik niet zo snel. Dit mag voor mij sneller geleverd worden. Op maandag bijv.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder