Alles voor vechtsport!

Topspullen en goede service!

Top!!

Super snel geleverd En de goedkoopste

Beetje omslachtig

Iemand was niet wakker tijdens het inpakken, mijn bestelling was verkeerd geleverd. Gelukkig was het ventje zo lief mijn spullen langs te brengen in de hoop dat ik die van hem had. Helaas kwamen die pas op dinsdag en was ik eigenlijk verplicht zijn spullen ook bij hem langs te brengen. Producten niks op aan te merken!

Snelle levering, goed contact

Twee sportbroekjes gekocht. Bevestiging van bestelling en verzending volgde snel erna en via DHL goed op de hoogte gehouden van bezorgdag en tijd. Dikke prima

Ging vlot, goede prijs en snelle levering.

perfecht

snelle en veilig bezorging en mooi materiaal voor mooi prijs

Kwaliteit zeer goed retourbeid slecht

Kwaliteit is goed , levertijd is prima maar retourbeleid is slecht .

Super Goed karate pak

Super goed karate pak mooie witte strakke kleur perfect afgewerkt zit fantastisch en de kwaliteit is mega kortom zeer tevreden .

Netjes

Netjes mijn jiu jitsu belt geborduurd.

Snelle correcte levering

Snelle en correcte levering

Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice!

Zeer snelle levering en uitstekende klantenservice!

Duidelijke artikelomschrijving en snelle levering

Artikelomschrijving duidelijk, niet duur, snelle respons en levering, product naar verwachting.

Voldoet geheel aan de verwachtingen

Snel mijn judopak geleverd gekregen. Ik ben erg goed op de hoogte gehouden over de verzending. Het product voldoet geheel aan de verwachting. Fijn dat ze advies gaven over de maat.

Perfecte en snelle levering.

In de namiddag besteld en de volgende middag in huis. Kan niet beter.

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Snelle bezorging, goede kwaliteit

Super snel geleverd!

Product was precies wat ik had verwacht en de volgende dag al binnen. Heel fijn

Goede service en vriendelijk personeel. Eén minpuntje...ik had een iets duurdere bestelling geplaatst, maar moest van de oude bestelling wél de volledige verzendkosten betalen. Dit past niet bij de vriendelijkheid waarmee je bent geholpen

Lang gewacht, prima service

Scheenbeschermers gekocht, helaas 2,5 week moeten wachten, door vertraging van het pakket. Prima afgehaald en goed te woord gestaan door de medewerkers. Uiteindelijk de scheenbeschermers gehad. Helaas te klein.

Super snelle bezorging terwijl het gepersonaliseerd was, ziet er heel mooi en netjes uit. Goede communicatie en goeie prijzen.

Helemaal top!

Had het verkeerde artikel besteld. Mailtje gestuurd,kreeg gelijk volgende dag reactie dat het gewenste artikel werd opgestuurd. Lag ook gelijk de volgende dag bij DHL. En daar heeft het vervolgens nog 4 dagen gelegen:(. Service van Fightshop zelf was top!

Snel, zonder fratsen,

Makkelijk om te bestellen en snel geleverd voor goed prijs.

Ik kreeg eerst een dergelijke mail van jullie binnen terwijl pakketje nog niet was ontvangen.

Goede kwaliteit en snelle levering.

Voor herhaling vatbaar xx.

Snelle levering, waren wat vergeten ook gelijk na gestuurd.

prima service

Reageert snel op vragen ( meerdere) Verzending snel en met t&t.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder