Perfect goede service en levering

MARCIN

ALLES IS OK...PERFEKT !!!!

Veel te laat geleverd

Jullie zeggen volgende de dag geleverd maar ik krijg het pas 5 dagen later

Slome verzending

Product niet volgende dag thuis als je boor 16:00 hebt besteld.

goed product, slecht geleverd

Tatami's ++, Praktische lichtgewicht... pas op, ze glijden over de vloer Levering --, twee afspraken niet gerespecteerd en op een ander tijdstip afgeleverd zonder waarschuwing en zonder hen te beschermen tegen de regen.

Heldere website en snelle levering

Competitive price and prompt delivery

Thank you!

Snelle levertijd en product is helemaal naar verwachting

Snelle levertijd en product is helemaal naar verwachting

Alles wat ik had verwacht en meer !

Mijn ervaring was echt awesome! Voordat ik bestelde belde ik even met de klantenservice om meer informatie te krijgen en ik werd super snel en goed geholpen en al mijn vragen werden beantwoordt. Vrijdag had ik het besteld en Maandag kwamen ze lekker vroeg binnen. Ik train elke dag op de matten en ze zijn nog steeds zo goed als nieuw! Als ik ooit nieuwe matten moet bestellen of extra matten wil dan koop ik ze zeker hier weer !

Alles klopte!

Besteld en binnen twee dagen in huis. Daarnaast verkopen ze mooie spullen.

Ruim assortiment en uitstekende service

In eerste instantie bokshandschoenen van Adidas besteld. Na de eerste training begonnen er al scheuren te ontstaan aan de buitenkant. Mailtje gestuurd en werd snel teruggebeld met een aanbod voor vervangende handschoenen (kosteloos). Deze (van Leo) bevallen goed.

Zeer compleet aanbod en de volgende dag al in huis

Goede website met zeer compleet aanbod. Ik werd goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en ik had de volgende dag alles in huis. Top!

Mooie bokshandschoen

Mooie bokshadschoen voor een mooie prijs en snelle service

Super tevreden met uw dienst

Snelle levering, goede kwaliteit en beste prijs online voor hetgeen dat we gekocht hebben op de website.

Ik heb mijn bestelling zeer spoedig ontvangen. Echter was er aan 1 product een defect. Hiervan heb ik via de website een melding gemaakt en spoedig een reactie ontvangen waarna dit netjes opgelost is

Keurig en op tijd.

De bestelling is prima gegaan

Probleem met bestelling, maar snel opgepakt en meteen opgelost

Bruce Lee boksbal gekocht. Helaas een ontvangen met een productie fout. Deze is snel opgepakt en opgelost door klantenservice.

Verder kan ik nog geen mening geven omdat ik het bestelde nog niet binnen hebt

Gewoon zoals het hoort

Goede service.

Correct en behulpzaam.

Duidelijk website!

Zeer positief

Zeer snelle levering. Goede prijs.

Alles ging volgens plan netjes aan de deur geleverd.

Snel en efficiënt

Zeker de eerste en niet de laatste keer

Goede kwaliteit

Goede producten met duidelijke omschrijving

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder