Supersnelle levering!

Gisteren besteld en vandaag in huis! Zo moet het altijd gewoon zijn. Lekker gemakkelijk en snel. Dankjewel Fightshop!

Snel en goed levering

vandaag geleverd en voor het eerst met de handschoenen getraind, in het begin zijn ze altijd even stug. Merk na 1 training al dat het leer soepeler wordt. Voordeel van echt leer. Na een paar keer trainen staan de handschoenen helemaal na je handen.

Snel, goede kwaliteit,

Geleverd zoals besteld

Duidelijke website met goede omschrijvingen. Snelle keurige levering. Prima product tot nu toe

Snelle levering en een mooi pak. In eerste instantie had ik het verkeerde besteld, dit werd probleemloos en snel opgelost. Goede service, bedankt.

snel

snel geleverd

Perfect !!!!!

Goed product goed verpakt en een mooie sticker erbij !!!!! Goed bezig jullie !!!!!!!

Top klantenservice. Snelle levering.

Snel geleverd :)

Tevreden

Snelle levering van een goed product.

Bestellen was makkelijk en het pakketje is netjes bezorgd. Ook is het product van goede kwaliteit en een zeer goede prijs.

Correct en snel

Eigenlijk is dit gewoon de standaard. Makkelijk besteld, correct en snel geleverd.

Duidelijke website

Op website kan je alles goed vinden waar je naar zoekt!

Alles goed

super!

Bij een kleine onvolkomenheid werd dit binnen 24 uur opgelost, top!!!

Betrouwbare, snelle vechtsportwinkel!

Snelle reactie op vragen en snelle verzending. Fijne webshop!

So happy with this store!!!

This webshop is so professional. They have quick delivery and the service is so good. I recommend this webshop :)!!! Thank you Team Fightshop.

Pads met wraps besteld, volgende dag in huis. Niks op aan te merken!

Goed, geen gedoe

Artikel snel geleverd en zoals verwacht

Snel en goedkoop

Snel geleverd, goede kwaliteit. Erg tevreden!

Mijn pakje was zoek DHL gaf aan geleverd, ik toon aan met bewijs dat ik niet thuis was. Fightshop heeft direct de bestelling opnieuw toegestuurd. Echt super klantgericht.

Prima !

snel geleverd

top

Tevreden met de aankoop en snelle levering

Het product is goed en ik ben tevreden over de leversnelheid.

levering conform afspraak.

goed product. keurige levering, conform afspraak. b.l.

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder