Prima webshop

Producten werden netjes geleverd

Snelle levering en gekregen wat er besteld is met een goede pasvorm

pakketje niet geleverd ivm vertraging

ik had de dag vrij genomen om de matten in ontvangst te nemen. toevallig keek ik om 17.30 naar de track & trace en kwam erachter dat ze om 17,15 op hadden gegeven dat pakketje niet geleverd kon worden ivm vertraging. nu maar afwachten hoe en wat

veel keus en snelle levering

Ik heb vrijdagavond bokshandschoenen besteld en dinsdag heb ik ze ontvangen. Super. Er is veel keus en de beschrijvingen bij de artikelen zijn duidelijk en eerlijk.

Zwart "ninjutsu pak" goeie kwaliteit voor een mooie prijs

Mooi sterk zwart pak gekocht wat heel goedkoop is. Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de aankoop en verzenden. Aanrader!

Snelle levering, prima product, jammer dat de retourkosten voor eigen rekening zijn

Had een set gekocht maar wilde 1 artikel terug sturen. Geen probleem alleen dan zou de setprijs vervallen volgens de klantenservice. Ook geen probleem maar begrijpelijk. Uiteindelijk toch het product maar gehouden omdat ik met retourkosten en het vervallen van het voordeel ivm set bijna niets terugkrijg. Artikelen zijn verder top!

Prima producten en een uitstekende klantenservice.

De producten waren netjes verpakt en zijn van prima kwaliteit. Retourpakketten en productiefouten worden netjes opgelost. Aanrader om hier uw producten te bestellen.

Supersnelle service! Mooie kwaliteit

Supersnelle service! Mooie kwaliteit

Goed product en snelle levering.

Goed product en snelle levering.

Top geholpen en snel geleverd

Mooie kickboks broekjes en goed geholpen.

Zeer slecht

Producten komen in gedeukte doos aan beschadigt en wel. Daarna pak ik producten uit is de print op scheenbeschermers versleten en lijkt het alsof ze al gebruikt zijn dit vind ik zeer maar dan ook zeer slecht. Ga zo door echt top bezig jullie (dus niet)

Geweldige Service

besteld volgende dag in huis miste item en andere item was te groot stuurde gelijk na en de volgende dag weer in huis.

prima product, snelle levering

prima product, snelle levering

Snel, veilige levering van topmateriaal

Top ,!

Prima verlopen!

De bestelling is prima verlopen!

Prima aanbiedingen en voldoende vooraad

Het valt mij op dat veel webshops een beperkte vooraad aanbieden. Veel handschoenen zijn bijvoorbeeld niet verkrijgbaar in populaire maten. Dat is bij Fightshop niet het geval. Prima aanbiedingen en dus voldoende vooraad, waardoor je niet iedere keer misgrijpt.

Hebben precies wat ik zocht en super snel geleverd

Super kwaliteit en snel in huis!

Volgende dag al geleverd! Top. Judopak ziet er ook goed uit.

Goeie kwaliteit

Makkelijk bestellen snel leveren vriendelijke aan de telefoon

Goedkoop en groot aanbod

Eigenlijk prima en snel besteld, wel een overkill aan informatie, ik vond het als Nieuwkomer in de vecht sport lastig om de juiste producten te vinden terwijl ik wel ongv wist wat ik nodig had. Als ik filters aan paste op mijn tijdens het zoeken werden de oudere filters automatisch weggehaald Merkte dat het niet helemaal lekker werkte op telefoon, toch geef ik 5 sterren want ik wil geen blijvend slechte review achter laten, als dit aangepast word in een later stadia! Buiten dat vind ik dat de website weinig herkenbaarheid heeft voor een eventuele terugkerende klant

Mooi product, snel geleverd.

Goed omschreven product, snel geleverd.

Schitterend

Dit was mijn eerste bestelling bij fightshop. Na het bestellen zat ik met een vraag en deze werd zeer snel verholpen. Ik ben tevreden.

Hele fijne service!

Er ging eerst iets mis met het postbedrijf, maar dit probleem werd snel en goed opgelost! Ook erg tevreden met de producten, top!

Uitstekende service

Fightshop is in mijn ogen de nummer 1 in zijn categorie. De site is professioneel, de service uitstekend en de producten van hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs. Ik ga nooit meer naar een ander. Een echte aanrader

Koperslagersweg 11

1786 RA Den helder