Ik bestel schoenen (17-12) ,ik zag 2 paar voor €99.95 dat is mooi,ik heb ze besteld ,kreeg ze al snel binnen (19-12) ,op die zelfde dag kwam er n advertentie via fb langs en die zelfde schoenen waren ineens €69.95 ,ze waren €30 goedkoper ,dan wat ik heb betaald ,das pech en zo zonde ,nou ja ze lopen wel lekker Marco
Perfecte pasvorm, zeer vormvast wat een goede ondersteuning bied.
Een goed product, en snel geleverd.
Erg blij mee....
Alles ging goed , alleen bezorger had pakket bij straat achter mij geleverd , maar los van dat zeer tevreden over de aankopen
Waarschijnlijk een productiefout. Geen Quick meer voor mij. Sneakers Typhoon waren naar 1 maand gescheurd bij witte strepen / niet doorgestikt. Werkschoenen gaan retour. Zien er wel gaaf uit. Groet Sander
Beste S. Wat vervelend dat u een klacht ervaart met ons product. Dit is zeker niet de bedoeling. Graag ontvangen onze collega's van de klantenservice een mail met foto's via [email protected]. Zij zullen dit met u oppakken. Groet, Q1905
Prima service en goede kwaliteit van het product
Hi Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Zeer positief!
Hi Gerlof, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
‘s avonds besteld volgende dag al in huis en ook precies wat ik had besteld Dat is bij andere webshops wel eens anders
Hi Michael, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ik had twee Oldehove-truien besteld, in de kleuren denimblauw en jeansblauw. De kleur denimblauw op het plaatje op de site lijkt in de verste verte niet op de werkelijke kleur van de trui die ik heb ontvangen. In werkelijkheid is de trui veel donkerder. Het verschil in kleur tussen denimblauw en jeansblauw was dus heel gering, terwijl ik dacht twee truien besteld te hebben die behoorlijk van kleur verschilden. Verder klopte het inderdaad dat ik een maatje kleiner moest bestellen.
Beste Paul, Wat jammer dat je niet tevreden bent over de kleuren van de truien. Zou je een foto kunnen maken, waarop duidelijk zichtbaar is dat de kleuren nagenoeg hetzelfde zijn? Wij kunnen dan verder onderzoeken of er mogelijk een foutlevering heeft plaatsgevonden. De foto kan je sturen naar [email protected] Groet, Q1905
Op de Instagrampagina zag ik weer leuke kleding van Quick Q1905. het bestellen ging heel gemakkelijk, supersnelle verzending, binnen 24 uur en vanaf dat moment elke dag een item aan gedaan. Het zit als gegoten, fits like a glove zou Jim Carey zeggen! als mijn kerstbonus binnen is, bestel ik weer wat nieuwe items!
Hi Marcel, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Prima verlopen.
Hi Peter- Paul, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Snel de spullen in huis
Hi Marc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Voelt niet goed. iets terugsturen dat echt niet pastte = 6,60 euro? dit terwijl er reclame werd gemaakt om iets aan te kopen zónder vervoerkosten. ik ben best bereid om vervoerkosten te betalen maar als iets niet past kost dit dus gewoon dubbel = zo'n 15euro. Quick heeft mooie spullen maar alles erom heen voelt niet goed.
Beste Hans, Bedankt voor uw review. Met Black Friday hebben wij als extra actie gratis verzending toegepast. Hierdoor betaald u alleen de retourkosten. Indien er wel verzendkosten zijn betaald, worden deze gecrediteerd wanneer de gehele order word geretourneerd. Groet, Q1905
Ik had voor mijn bestelling een vraag over mijn vorige bestelling en die werd snel beantwoord. Mijn bestelling was er snel en de schoenen zien er goed uit, en zitten heerlijk! Ik wil geen andere sneakers dan Quick meer.
Hi Frank, Bedankt voor de review en aanbeveling. Leuk om te lezen. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Super blij met deze schoenen .
Hi Marcel, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de schoenen. Groet, Q1905
Ik had schoenen besteld, die helaas snel kapot gingen. Contact opgenomen met de klantenservice, die vervolgens met een passende oplossing kwamen. Erg netjes! Vervolgens nieuwe schoenen weer snel geleverd.
Hi Luke, Bedankt voor de positieve feedback. Goed te lezen, dat de klacht naar tevredenheid is opgelost. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de schoenen. Groet, Q1905
Van bestellen tot levering TOP.
Hi Rene, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Ik heb bij jullie sneakers gekocht, uitstekende kwaliteit, en lopen heerlijk
Hi Johan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Op de website is het eenvoudig kleding en schoenen te bestellen. Makkelijke is dat ze veel soorten hebben en dat je altijd voor elk seizoen iets van Quick aan kan. En de maten zijn vrijwel altijd hetzelfde zodat je amper iets hoeft terug te sturen. De kleding en schoenen, heb van beide erg veel, zijn van goede kwaliteit. Beter dan de stoffen die na een jaar versleten zijn of schoenen die maar 1 seizoen meegaan.
Hi Willem Jan, Bedankt voor de positieve feedback. Leuk om de review te lezen en bedankt voor de aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Oud Hollands product,/merk Met een idem service!
2x polo met lange mouw en 2 x trui. Pasvorm is niet goed, terwijl het toch de goede maat is. In alle gevallen een valse plooi midden op de borst en de lengte te lang.
Hi Bert, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen, dat het product tegenvalt. Heeft u een mail verstuurd aan onze collega's van de klantenservice via [email protected]? Deze kunnen dit verder met u oppakken. Groet, Q1905
Alleen bezorgd op een ander afleveradres dan aangegeven
Hi Huub, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat vervelend dat de bezorging niet helemaal juist is gegaan. We zullen dit neerleggen bij de bezorger. Groet, Q1905
Ik bestel regelmatig kleding van Q1905, allemaal fijne pasmaat, goede stoffen en moderne designs. Inmiddels heb al een kast vol! Schoenen zijn van hoge kwaliteit en prima pasvorm. Erg handig die extra setjes inlegzooltjes om een halve schoenmaat groter of kleiner te maken. Ik ben tevreden koper.
Hi Otto, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
1 Artikel was wat aan de kleine kant. Deze gaat teruggestuurd worden voor een grotere maat. Verder was alles picobello.
Hi John Goed om te lezen dat alles verder picobello was. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905