Hi Hans, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Alles van Quick zit mij altijd als gegoten.
Hi Jaap, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Snelle levering en een goede maatvoertng
Hi Loek, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
In mijn jeugd in de zaalvoetbal speelde ik al eerste op quick zaalvoetbalschoenen
Hi Chinnery, Bedankt voor de review en aanbeveling. Leuk om te lezen. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Wel even in moeten lopen, maar daarna fijne sneakers!
Hi T, Bedankt voor de review en aanbeveling. Goed om te lezen, dat de sneakers fijn zijn! Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Fijn zittend, fijne kwaliteit, prettige pasvorm.
Hi Harold, Bedankt voor je review en aanbeveling. Veel plezier me je aankoop. Groeten, Q1905
Vest binnengekregen en zag er goed uit, een halve dag gedragen over een licht overhemd en daarna onder de pluis. Het lijkt wel of de hele binnenkant los liet, Daarna op advies van Quick in de vriezer gelegd, meer dan 48 uur, nog niet veel beter, toen gewassen en helaas niet beter. Ik stuur dus het vest maar terug, jammer want het ziet er wel mooi uit. Niet dat hier de oorzaak hoeft te liggen, maar vind het jammer dat dit product in China is gemaakt. Kennelijk omdat de prijs daar laag is. Zou Quick hebben gesierd als we het wat dichterbij zouden hebben gemaakt, in vele landen rond de middellandse zee wordt veel textiel gemaakt, geeft een mindere belasting voor het milieu en helpt deze landen ook verder vooruit. Daarom voor mij geen quick meer denk ik,
Hi Andries, Wat vervelend te lezen, dat je niet tevreden bent over het gekochte vest. Graag ontvangen wij foto's van het mankement. Deze kan je mailen naar [email protected] Onze medewerkers van de klantenservice zullen de klacht na ontvangst van de foto's spoedig in behandeling nemen. Onze excuses voor het ongemak. Groeten, Q1905
Zit prima
Hi Theo, Bedankt voor je review een aanbeveling. Veel plezier met je aankoop. Groeten, Q1905
Mooi overshirt en vest gekocht. Dergelijke kwaliteit en pasvorm. Website maakt het makkelijk om te kiezen en de spullen werden snel verzorgd. Kortom, q1905 wordt een vast onderdeel van mijn garderobe.
Hi Ricus, Bedankt voor je leuke review een aanbeveling. Veel plezier met je aankoop. Groeten, Q1905
Zie boven, en wat ik niet zo fijn vind is dat beide verzendkosten voor mijn rekening komen. Hou het bij alleen verzendkosten voor de klant als die het product wil retourneren. En in mijn geval: maat 45 zou het moeten zijn, maar de vreemde maatvoering levert mij zo’n 12 euro kosten voor niets op.
Hi Michel, Wat jammer, dat de schoenen te klein zijn. Wanneer je de gehele order aan ons retour stuur, crediteren wij hierbij ook de verzendkosten. Daardoor zijn deze dan niet meer voor rekening van de klant. Mocht je de schoenen willen ruilen, kan je hiervoor ook contact opnemen met een collega van de klantenservice via [email protected] Groet, Q1905
Leuke schoenen gekocht met een mooie korting. Prettige website en snelle levering.
Hi Saskia, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Al jaren koop ik quick schoenen online altijd is het weer afwachten of het plaatje klopt met de werkelijkheid, maar ben nog nooit teleurgesteld. Snelle levering met een duidelijke communicatie.
Hi Albert, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
mijn ervaring is geweldig. ik heb er 16 paar van in alle kleuren.Het is aan te raden GRT. Benjamin
Hi Benjamin, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Zitten en lopen goed.
Hi W, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Twee paar heerlijke sneakers gekocht die gelijk superlekker en soepel lopen. Kwaliteit is altijd gegarandeerd, wat je ook besteld.
Hi Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers. Groet, Q1905
Vind het wel jammer dat je €6,95 moet betalen als je voor €129 bestelt. Reken dat bedrag alleen voor retourzending.
Hi Johanna, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij zullen deze feedback intern doorgeven. Groet, Q1905
Heb 2 modellen gekocht, beide zitten super en kwaliteit is top
Hi Ron, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Polo ok. Lekker lang en goede pasvorm. T-Shirts onvoldoende. Kraag vervormt/hangt. Tevens was ontvangen shirt niet gelijk aan foto.
Hi Arnaud, Bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen dat de T-shirts niet aan de verwachting voldoen. Wij vragen je om een mail te sturen naar [email protected] Onze collega's van de klantenservice kunnen dit dan oppakken. Groet, Q1905
Op een foto toch altijd net iets anders als de werkelijkheid. Zitten in mijn geval perfect, lopen lekker en mooie 100 % witte look !
Hi Lars, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Het is makkelijk uitzoeken,bestellen en afrekenen. Bezorging ook netjes op tijd.
Hi Sandro, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Heel mooie schoenen,echt een aanrader
Hi Nettie, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Leuke vintage schoen, met zwarte zool !!! Al die witte zolen wordt je gek van, moet je steeds schoonmaken.....
Hi Boudewijn, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij gaan u feedback intern doorzetten. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905
Product precies op afgesproken tijd geleverd ben zeer tevreden!
Hi G.J, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mooie sneaker en goede prijs kwaliteit maar vooral zitten en lopen ze lekker.
Hi Martin, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Perfecte schoen ,past perfect
Hi Marcel, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de schoenen! Groet, Q1905