Dit is mijn 6e paar schoenen en ze zitten weer als pantoffels
Lopen harstikke fijn. Mooi.
Hi Eric, Bedankt voor je review! Super om te horen dat de schoenen hartstikke fijn lopen. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
past prima, goede kwaliteit voor een mooie prijs
Hi John, Bedankt voor je review! Super om te horen dat de artikelen prima passen met goede kwaliteit en dat voor een mooie prijs Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Ik heb veel producten van Quick/q1905 omdat de ontstaansgeschiedenis in mijn woonplaats ligt. Ik vind het kwalitatief goede maar vooral mooie producten die zeer snel geleverd worden. Zeer tevreden dus.
Hi Henk, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je onze producten kwalitatief goed en mooi vindt. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
2 paar schoenen besteld , volgend dag al geleverd. De schoenen zijn van top kwaliteit en bijgeleverde inlegzooltjes zijn ook top. Dus is er maar 1 woord op zijn plek Top!! P.s. ze maken ook de naam Quick waar !!
Hi Ron, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je onze schoenen top vindt. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Bestelling heel snel geleverd gekregen. Bestelling ook nog eens netjes geleverd in tasjes. Top
Hi Susan, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de bestelling heel snel en netjes geleverd hebt gekregen. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Op woensdag besteld en de volgende dag al bezorgd. Dat vind ik dus topservice!
Hi Tjeerd, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je een topservice hebt ervaren. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Mooie schoenen en snelle aflevering
Hi K, Bedankt voor je review! Super om te horen dat je de schoenen mooi vind en de aflevering snel is verlopen. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Netjes geleverd, kwaliteit prima
Hi PJ, Bedankt voor je review! Super om te horen dat de kwaliteit prima is en de bestelling netjes is geleverd. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Perfecte pasvorm
Hi Twan, Bedankt voor je review! Super om te horen dat de pasvorm perfect is. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Zitten fantastisch en gaaf ontwerp.
Hi Erwin, Bedankt voor je review! Super om te horen dat ze zo goed zitten en dat je het ontwerp gaaf vindt. Veel plezier ermee! Sportieve groet, Q1905
Het is niet de 1ste keer dat ik bestel. Dus dat zegt al genoeg. Zonder acties is de kleding wel wat duur. Questie van in de gaten houden. En dus op het juiste moment bestellen. Kleding is wel altijd wat aan de dunne kant. Dus geen dikke winter kleding. Het is echt sportieve, kleurrijke voorjaars of herfst kleding. Ook prima. Wel sturen jullie heel veel mails per bestelling. Dat zal voor mij wel wat minder mogen.
Hi Aart, Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat je vaker bij ons bestelt, dat zegt inderdaad veel. We begrijpen je punt over de mails en nemen dat mee. Hopelijk blijf je genieten van onze sportieve collectie! Sportieve groet, Q1905
De bestelde polo's kende ik al, die zijn van prima kwaliteit. Ze werden sneller dan verwacht verzonden en geleverd.
Hi Bas, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat de polo’s bevallen en dat de levering sneller was dan verwacht. Veel draagplezier! Sportieve groet, Q1905
Erg makkelijk om op de site te bestellen, betalen en waar je ook erg netjes op de hoogte wordt gehouden over de snelle levering
Hi Miranda, Bedankt voor je review! Fijn dat het bestellen en betalen zo soepel ging en dat je tevreden bent met onze communicatie. Veel plezier met je aankoop! Sportieve groet, Q1905
de beste kwaliteit, goede aanbiedingen en goede beschrijvingen
Hi Richard, Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze kwaliteit en aanbiedingen. We waarderen het! Sportieve groet, Q1905
Wat een geweldige schoenen mooi retro. Ben 65 jaar had vroeger toen ik nog voetbalde altijd quick voetbal schoenen, ik had vrij brede voeten en de quick voetbal schoenen zaten mij altijd heerlijk, heb trouwens altijd alleen maar quick voetbal schoenen gehad. Deze quick 1905 zitten net zo lekker. Het zijn super sneakers. Dankjewel daarvoor m.v.g. Math Kessels
Beste Math, Wat een leuke review, bedankt! Top om te horen dat de Q1905 net zo lekker zit als de voetbalschoenen van vroeger. Mooi dat de nostalgie en het comfort samenkomen in deze sneakers! We hopen dat je er nog heel lang plezier van hebt. Sportieve groet, Q1905
De kleding draagt prettig en zoals de maatvoering op de site aangegeven wordt klopt ook altijd
Hi Kor, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mooie shirts, lekkere stof.
Hi Ton, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mijn man wilde deze schoenen heel graag!!! Hij is er erg blij mee!!!
Hi M, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Keurig op tijd bezorgd . Na 1 keer buiten gelopen te hebben liet van een schoen de helft van de zool los. Ik heb het zelf maar gelijmd dat is uiteindelijk sneller ik had al gelopen op de schoenen. Week later zie ik tot mijn stomme verbazing dat er een aanbieding is van twee paar schoenen waar ik een week eerder de prijs voor 1 paar betaalde . Nare smaak van . Vooral omdat ik een mail kreeg dat de zomerkleuren weer voorradig waren,meteen besteld maar ik had beter een week kunnen wachten.
Beste Michel, Wat vervelend, dat u deze ervaring heeft. Wij vragen u om bij klachten contact op te nemen, met onze collega's van de klantenservice via [email protected] Onze collega's kunnen dit dan met u oppakken. Groet, Q1905
Prima service en snelle levering
Hi Richard, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
2 paar schoenen besteld. Makkelijk bestellen en snelle levering. En zoals altijd zitten ze top. Voor mij geen andere schoenen.
Hi Werner, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Zoals alle eerder gekochte producten zijn ook deze Everdingen sneakers weer goed van maat en pasvorm. Lopen perfect. De kleuren ook gelijk aan wat de site laat zien
Hi J, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
De bestelling ging heel eenvoudig en het product komt overeen met wat je besteld hebt.
Hi Henri, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mooi product en makkelijk te bestellen op duidelijke site. Snelle levering
Hi Willem, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905