Super schoentjes

Zitten als een huis! Zien er uit als een mooie jonge wijn!

Helemaal top

Prachtige schoenen. Redelijke prijs. Goed ingepakt verstuurd. Goede kwaliteit artikel.

Zit altijd goed

Goede kwaliteit voor mooie prijs.

Altijd top

Altijd top

Top produkt

Super snel geleverd in een goede verpakking en de kwaliteit is ook goed

Slecht

1 zak was niet dichtgestikt, hebben we zelf maar gedaan.

Goede snelle service

Mooi oranje shirt voor voetbal en Koningsdag

Snel probleemloos goed

Geen gezeur altijd goed.

Vaak besteld, altijd goed geleverd! Ben tevreden

Prima op tijd, en goed geleverd

Goed profiel en pasvorm

Snel, duidelijk en goed!

Quick1908 biedt altijd snelle levering van hun kleding en hun klantenservice is uitstekend, altijd snel bereikbaar voor vragen!

Helemaal top bij quik

Zeer goede kwaliteit en de maten kloppen

Snel bezorgd en netjes

De beide shirts zijn prachtig en functioneel

De shop q1905 is goed bezig maar de klantenservice van Monta BV, een fulfilment bedrijf is gewoon super en maken hun beloften waar. Compliment voor Monta Breda!!!

Vlotte levering van een mooie aanbieding.

Als je on-line een bestelling plaatst, wil je eigenlijk dat de spullen het volgende uur geleverd worden. Dat is natuurlijk niet realistisch. Als de mededeling ‘verzonden’ verschijnt, begint het al te kriebelen. Alles wat je aan verstand hebt, moet je gebruiken. Het is niet reëel dat vandaag de kleding wordt bezorgd. Maar de volgende dag wel! Goed gedaan!

Geweldig mooie schoenen!

Prachtig design als kind liep ik al op Quickschoenen. Kwaliteit prijsverhouding zeer goed.

Goede kwaliteit,tegen een prima prijs.

Heb al veel producten gekocht en alle schoenen,truien zijn van een prima kwaliteit.

Gewoon prima!

Tevreden over mijn bestelling , en de vlotte aflevering!

Super snelle service

Binnen een dag waren de schoenen in mijn bezit. Top

uitstekende kwaliteit !

lopen prima, soepel en licht.

Top! Goede pasvorm.

Soepele, mooie aansluitende, leuke, sportieve schoen. Loopt lekker. Heel tevreden.

Precies zoals verwacht! Simpel helemaal goed!

Voldoet aan alle verwachting! Mooie kwaliteit en stijl!

Prima kwaliteit

Ik heb aardig wat Quick 1905 shirts , polo’s, truien , schoenen etc en ben daar erg tevreden over wat betreft kwaliteit. Enige minpunt is dat je elke keer verzendkosten moet betalen. Vind dat er voor vaste klanten die regelmatig bestellen wel iets gedaan kan worden.

Matig

Schoenen 4 weken geleden geretourneerd omdat ze te smal waren. Tot op heden nog geen enkele reactie en dus ook geen terugbetaling.

Gewoon prima spullen en levering

Prima kwaliteit spullen.

Nijverheidstraat 11