kwaliteit T-shirt viel nu tegen

Een T-shirt dat ik deze keer heb besteld en gekocht is van veel mindere kwaliteit stof dan eerdere gekochte T-shirts. Het is heel dun

Prima polo's

Good service

Prachtige schoen en goede pasvorm

Naast alle andere Quick paren die thuis staan weer een mooie aanvulling qua kleur.

Mooie schoenen

Ik had twee paar Montfoort schoenen besteld en heb er geen spijt van. Ze zien er modieus uit en kunnen onder een licht kostuum of een casual kleding.

Redelijk

Één verpakking was zeer gekreukt alsof hij was gepast en verfrommeld ingepakt wat eigenlijk niet zo kon worden verstuurd vind ik. De rest was prima!

Helaas is de rits van het jack stuk

Geen idee hoe dit opgelost wordt. Ik stuur terug en wil graag een nieuw vest dat niet stuk gaat. Dan ben ik terveden.

top shirts! perfecte pasvorm, mooie stof, alles dikke prima

de shirts thuis gekregen, alles dikke prima. mooie kwaliteit, perfecte pasvorm en goede kleuren

Mooie sportieve kleding

Goede kwaliteit

ALLES WORDT STEEDS SLECHTER

Vroeger was het perfect ,maar de laatste minimaal 2/3 jaar ,kloppen de maten niet meer en de kwaliteit van de ,,stof,, is heel anders en echt slecht. Aan de labels kan je ook zien dat bv de trainings pakken ergens anders gemaakt worden . De 3xl presentatie pakken (zwart met oranje) waren ongeveer 2/3 jaar geleden perfect van maat en kwalitiet nu ,zijn ze heel erg slecht en veel kleiner. Ook met de polo shirts 4xl vallen nu kleiner. Heel erg jammer en on begrijpelijk. Als je hierover contact opneem rechtstreeks met het hoofdkantoor,wordt je gewoon afgepoeiert.

Snelle en betrouwbare levering

Q1905 gaf goede maat informatie en droeg zorg voor een perfecte levering!

Mooie aanbiedingen, scherpe prijs, snelle levering, top kwaliteit.

Blij met mijn mooie poloshirts en de prima kwaliteit

Nog steeds een mooi Nederlands merk met kwalitatief mooie producten voor betaalbare prijzen.

Accuraat en kwaliteit

Ze passen goed

Erg tevreden met de pasvorm

Topaankoop weer

2 paar schoenen en 2 polo's gekocht, wederom zien ze er fantastisch uit ! DHL maakte er een potje van maar toch op tijd aangekomen voor de vakantie. Inpakken en wegwezen nu!

GEWELDIG!!

Voorlichting was vakkundig. Prijsstelling erg goed en vlotte levering!!

Prima waar voor mijn geld!

Mooie shirts en zien er uit zoals op de foto,s.

Mooie kwaliteit

Keurig op tijd geleverd en prima pasvorm een mooie kwaliteit van de polo’s

Tevreden

Tot nu toe geen problemen maar heb het nog niet gedragen en gewassen

Super snelle levering producten zagen er prima uit de maat was ook goed.

Redelijk tevreden

Helaas komt de kleur van de bestelde Taupe Quick sneaker niet overeen met de foto op de site . Op de site kleurt hij naar Beige en dat is de redenen waarom ik deze heb besteld, nou is de geleverde sneaker echt één donkere Taupe kleur . Dus ik heb nou iets wat ik eigenlijk niet wil . Mijn belangstelling ging dus uit naar de Beige kleurige sneaker zo als hij op de site staat ( ik neem nog contact hierover op met de klantenservice) verder zijn de geleverde sneakers van goede en mooie kwaliteit

Mooi en uitstekend passende sportbroek

Via de website kon ik supersnel vinden wat ik zocht. Nog voor een voordeelprijs ook. Quick, mijn merk!

Mooie schoen, prachtige kleur

Ik twijfel wel over de zool, krijg ik geen pijn in mijn voeten als ik lang moet staan. Het zijn geen loopschoenen, dus andere eisen maar is de zool niet te dun. Kan ook aan mijn gewicht liggen! Dat moet ik uitvinden!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen