Erg goed

Snelle levering levering. Kwaliteit shirts is mooi. Alleen pakket bij een afhaalpunt laten bezorgen omdat de DHL bezorging waardeloos is en je bestelling in weer en wind over de schutting gegooid wordt of ergens af gegeven wordt zonder bericht. Voor 5 sterren een andere of tweede bezorgdienst nemen zodat er keuze is.

Snelle levering en goede service kleding en schoenen van goede kwaliteit.

Leuke schoenen mooie prijs snelle levering

Wel een beetje suf dat je bij de groene schoen met groene veters een paar witte reserve veters krijgt. Hetgeen natuurlijk wel een goede service is, die extra zolen en veters.

Na vele jaren bestellen is Large ineens te klein

Na vele jaren bestellen is Large ineens te klein en de kwaliteit van de polo’s veel minder dan ik gewend ben.

Prima kwaliteits schoen met goeie pasvorm

Top8

Super snel prima communicatie.

Super snel prima communicatie, ook toen ik een verkeerde maat had.

Vlugge en correcte levering

Netjes afgeleverd.

Super snelle levering en goede kwaliteit kleding

Ik heb mijn pakket niet ontvangen.

Dhl app gaf aan dat het pakket beschadigd onderweg en retour ging. Dus mijn bestelling heb ik nooit gekregen.

Super retro

Stijlvolle retro sneakers goede pasvorm Zit perfect!

Makkelijk en snel

Snel overzichtelijk en goed

perfect

mijn ervaring is kijken bestellen. de ontvangst is goed ,verder geen klachten

geweldige producten, zitten perfect

producten zijn van uitstekende kwaliteit, altijd netjes en altijd op tijd geleverd.

goede service, snelle levering en fijne kwaliteit

Website overzichtelijk, veel aanvullende info via mail zonder dat het spam wordt. Goede zorgen, mooie aanbiedingen en fijne kwaliteit. Absoluut betrouwbaar.

Perfecte shirts!

Ik ben erg blij met shirts, qua stof, model en kleur. Ik voel me in shirts als een koning.

Goede en snelle levering

Goede kwaliteit snel bezorgd.

Goede service en mooie kwaliteit

Binnen no time hadden we de bestelling van de vier polo’s binnen. Het is een mooie kwaliteit en goede pasvorm.

Wat een fijn bedrijf en vriendelijke medewerkers.

Alle facetten in zowel de aanloop naar de koop als reacties op vragen achteraf verlopen zo vlot en soepel, hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren. In één woord geweldig.

Goede kwaliteit en pasvorm

Poloshirts zijn van goede kwaliteit en de stof en pasvorm zijn goed. Snelle levering

Schoenen top. Vesten niet helmaal mijn ding. Kwaliteit wel boven verwachting.

Schoenen zijn top. Vest met zachte voering heeft gekke plastic.voering in de mouwen. Voelt niet prettig.

Snelle levering, helaas 1 paar schoenen met een productievlekje erop. Wordt nu teruggestuurd. Verder topverpakt en mooie schoenen.

Normaal een uitstekende service !

Had shirtjes besteld en waren allemaal nog in voorraad maar helaas ,. Had de betaling gedaan en wacht op het pakketje maar kreeg een paar dagen later een mail met een creditnota . Waren uitverkocht maar stond er niet bij , bestel wel redelijk wat bij Quick maar dit is een gemiste kans zou ik zo zeggen .

Goed telefonisch bereikbaar.

Adres retourneren beter aangeven op de orderbon! Q1905.com Doos kleiner moeilijk op de fiets meenemen.

Goede en snelle service

Perfecte levering