Snelle levering levering. Kwaliteit shirts is mooi. Alleen pakket bij een afhaalpunt laten bezorgen omdat de DHL bezorging waardeloos is en je bestelling in weer en wind over de schutting gegooid wordt of ergens af gegeven wordt zonder bericht. Voor 5 sterren een andere of tweede bezorgdienst nemen zodat er keuze is.
Beste Ronald, Bedankt voor de review. Wij zullen u feedback intern doorzetten. Groet, Q1905
Snelle levering en goede service kleding en schoenen van goede kwaliteit.
Beste Wil, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Wel een beetje suf dat je bij de groene schoen met groene veters een paar witte reserve veters krijgt. Hetgeen natuurlijk wel een goede service is, die extra zolen en veters.
Beste Ewald, Deze kleur hebben we extra toegevoegd zodat, indien gewild de kleur veranderd kan worden. Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Na vele jaren bestellen is Large ineens te klein en de kwaliteit van de polo’s veel minder dan ik gewend ben.
Beste Cor Wat vervelend dat u een mindere kwaliteit van de polo's ervaar. Wilt u hierover contact opnemen met onze klantenservice via: [email protected]. Wilt u hier dan ook een foto bijvoegen van de klacht? Onze collega's van de klantenservice kunnen dit voor u oppakken. Groet, Q1905
Top8
Beste Dirk, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Super snel prima communicatie, ook toen ik een verkeerde maat had.
Beste Marcel, Fijn om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Netjes afgeleverd.
Beste Dirk, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Super snelle levering en goede kwaliteit kleding
Beste Dick, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Dhl app gaf aan dat het pakket beschadigd onderweg en retour ging. Dus mijn bestelling heb ik nooit gekregen.
Beste Marcel, Wat vervelend dat u problemen ondervind met de bezorging vanuit DHL. Wij zullen dit dan ook aan DHL doorzetten. U heeft ons gevraagd de order te annuleren, wanneer wij deze retour hebben ontvangen, zullen wij dit in orde maken voor u. Groet, Q1905
Stijlvolle retro sneakers goede pasvorm Zit perfect!
Beste Robert, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Snel overzichtelijk en goed
Beste Willem, Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
mijn ervaring is kijken bestellen. de ontvangst is goed ,verder geen klachten
Beste Eef, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Beste Wilco, Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
producten zijn van uitstekende kwaliteit, altijd netjes en altijd op tijd geleverd.
Beste Jaco, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
Website overzichtelijk, veel aanvullende info via mail zonder dat het spam wordt. Goede zorgen, mooie aanbiedingen en fijne kwaliteit. Absoluut betrouwbaar.
Beste Mj, Leuk om deze review te lezen. Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Ik ben erg blij met shirts, qua stof, model en kleur. Ik voel me in shirts als een koning.
Beste John, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankopen! Groet, Q1905
Goede kwaliteit snel bezorgd.
Beste, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Binnen no time hadden we de bestelling van de vier polo’s binnen. Het is een mooie kwaliteit en goede pasvorm.
Beste Jose, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Alle facetten in zowel de aanloop naar de koop als reacties op vragen achteraf verlopen zo vlot en soepel, hier kunnen heel veel bedrijven nog wat van leren. In één woord geweldig.
Beste Maarten, Wat leuk om deze review te lezen! Bedankt voor de positieve feedback. Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Poloshirts zijn van goede kwaliteit en de stof en pasvorm zijn goed. Snelle levering
Beste Mike, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankopen! Groet, Q1905
Schoenen zijn top. Vest met zachte voering heeft gekke plastic.voering in de mouwen. Voelt niet prettig.
Beste Harald, Bedankt voor de review. Fijn dat de schoenen top zijn. Uw feedback over het vest gaan we intern doorzetten. Groet, Q1905
Snelle levering, helaas 1 paar schoenen met een productievlekje erop. Wordt nu teruggestuurd. Verder topverpakt en mooie schoenen.
Beste Arnold, Vervelend om te lezen, dat er een productievlek op de schoenen zit. Ons excuses voor het ongemak. Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
Had shirtjes besteld en waren allemaal nog in voorraad maar helaas ,. Had de betaling gedaan en wacht op het pakketje maar kreeg een paar dagen later een mail met een creditnota . Waren uitverkocht maar stond er niet bij , bestel wel redelijk wat bij Quick maar dit is een gemiste kans zou ik zo zeggen .
Beste Pedro, Wat vervelend om te lezen. Kunt u een mail sturen naar [email protected]. Mijn collega's van de klantenservice kunnen dan met u meekijken. Groet, Q1905
Adres retourneren beter aangeven op de orderbon! Q1905.com Doos kleiner moeilijk op de fiets meenemen.
Beste Aart, Bedankt voor uw feedback. Deze gaan we intern doorzetten. Groet, Q1905
Perfecte levering
Beste Paul, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905