Goede en snelle service

Perfecte levering

Perfecte klantenservice

Met iets wat mijn eigen schuld was.loste ze opik wouvdat iedere webb shop was

Nette poloshirts voor een redelijke prijs

Bestellen was simpel, levering vlot, kwaliteit prima.

Supersnel

Na bestelling , prima op de hoogte gehouden wanneer er levering gaat plaatsvinden. Heel tevreden .

Snelle levering van kwaliteit

Inmiddels 3 paar aangeschaft, sommige aanbiedingen kun je gewoonweg niet laten lopen, ik hou Quick in de gaten.

Geweldige kleding

Geweldige kleding zit lekker alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen

Fijn poloshirt

Fijn poloshirt zit goed

Polo enter zit als gegoten!

Ik heb meerdere polo's besteld maar de polo enter steekt er wat mij betreft bovenuit! Goede pasvorm en dito draagcomfort! Kortom: TOP POLO! Één minpunt: jammer dat er niet meerdere kleuren beschikbaar zijn(momenteel maar.3).

Prima product en netjes geleverd

Makkelijk uit te zoeken en te bestellen. Snel en netjes geleverd.

Prima polo's

Snelle afhandeling en levering

Na het maken van de bestelling keurig up to date gehouden over de voortgang en snelle levering

Chinese prut

Ik heb speciaal voor het EK de oranje sneakers gekocht. Binnen een paar weken zijn de zolen al versleten. De goedkope plastic tong in de schoen laat zien hoe weinig aandacht er voor kwaliteit is. Alleen het oranje leer is van een kwaliteit die je van Quick mag verwachten.

Eerste keer online besteld en zeer snel binnen. Goede kwaliteit en pasvorm!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit voor betaalbare prijs.

Top kwaliteit tegen een prima prijs

Op zoek naar ‘geklede’ sneakers (om niet direct met sportschoenen te lopen), kwam ik deze tegen. Niet alleen op de foto’s, maar ook aan de voet een uitstekende sneaker. Mooi leder, goede pasvorm, kortom waar voor mijn geld.

Zoals altijd top kwaliteit

Mooie schoenen en polo mogen ontvangen

Het pakket is nog niet aangekomen.

De vervoerder van het pakket heeft het pakket nog niet afgeleverd. Ze hebben op dinsdag een mail gestuurd met de mededeling dat het pakket verkeerd gesorteerd is en dat het binnen 2 werkdagen geleverd zou worden…

Teleurgesteld

Het proces van bestellen tot aan levering is prima! Via de overzichtelijke website is alles snel geregeld en de artikelen ( 3 polo shirts) waren snel geleverd. Jammer genoeg vind ik de stof (katoen / polyester / elastaan toch iets te oncomfortabel dragen zodat ik deze polo's geretourneerd heb. Dus de voldoende scoor ik op basis van het product zelf, het bestellen. leveren en retourneren (en crediteren) zit goed in elkaar. En op basis daar weer van zou ik Q1905 toch aanraden aan anderen

Snelle levering en beloofde kwaliteit

Foto zegt niet alles

Leuk merk,leuke prijs.uiterlijk product viel tegen

Mooie schoenen voor een goede prijs

Schoenen zitten direct erg goed en lopen fijn. Na eerdere goede ervaringen met Quick werkschoenen nu ook een mooi stel sneakers.

Goede service, snelle levering

Pasvorm is goed

Goede service en mooie artikelen !!!

Binnen 2 dagen geleverd en zeer tevreden of de geleverde items.

primadeluxe

Ik heb alleen vd drie polo's één verkeerde kleur besteld, En dus een mailtje gestuurd om dat te melden. En de bewuste polo via DHL teruggestuurd. In de hoop de aangegeven goeie kleur terug te krijgen.

Al jaren klant en nog nooit een negatieve ervaring gehad met Quick

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen