Perfecte levering
Beste Paul, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Met iets wat mijn eigen schuld was.loste ze opik wouvdat iedere webb shop was
Beste Huib, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Bestellen was simpel, levering vlot, kwaliteit prima.
Beste, Goed om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Na bestelling , prima op de hoogte gehouden wanneer er levering gaat plaatsvinden. Heel tevreden .
Beste Krista, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Inmiddels 3 paar aangeschaft, sommige aanbiedingen kun je gewoonweg niet laten lopen, ik hou Quick in de gaten.
Beste Ron, Leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Geweldige kleding zit lekker alleen jammer dat je verzendkosten moet betalen
Beste John, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij gaan u feedback doorzetten. Groet, Q1905
Fijn poloshirt zit goed
Beste Marc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Ik heb meerdere polo's besteld maar de polo enter steekt er wat mij betreft bovenuit! Goede pasvorm en dito draagcomfort! Kortom: TOP POLO! Één minpunt: jammer dat er niet meerdere kleuren beschikbaar zijn(momenteel maar.3).
Beste Rudy, Bedankt voor de positieve feedback, wij zullen deze intern doorzetten. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Makkelijk uit te zoeken en te bestellen. Snel en netjes geleverd.
Beste Edwin, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Beste Ton, Bedankt voor de aanbeveling en goede cijfer. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Na het maken van de bestelling keurig up to date gehouden over de voortgang en snelle levering
Ik heb speciaal voor het EK de oranje sneakers gekocht. Binnen een paar weken zijn de zolen al versleten. De goedkope plastic tong in de schoen laat zien hoe weinig aandacht er voor kwaliteit is. Alleen het oranje leer is van een kwaliteit die je van Quick mag verwachten.
Beste Lex, Wat vervelend om te lezen, dat u een klacht ervaart met ons product. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected] ? Mijn collega's van de klantenservice, kunnen u dan verder helpen. Groet, Q1905
Eerste keer online besteld en zeer snel binnen. Goede kwaliteit en pasvorm!
Beste Gert-Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Goede kwaliteit voor betaalbare prijs.
Beste Patrick, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Op zoek naar ‘geklede’ sneakers (om niet direct met sportschoenen te lopen), kwam ik deze tegen. Niet alleen op de foto’s, maar ook aan de voet een uitstekende sneaker. Mooi leder, goede pasvorm, kortom waar voor mijn geld.
Beste Marc, Wat leuk om deze review te lezen. Bedankt voor de aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Mooie schoenen en polo mogen ontvangen
Beste Conrad, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
De vervoerder van het pakket heeft het pakket nog niet afgeleverd. Ze hebben op dinsdag een mail gestuurd met de mededeling dat het pakket verkeerd gesorteerd is en dat het binnen 2 werkdagen geleverd zou worden…
Beste Erik, Wat vervelend om te lezen, dat het pakket vanuit de bezorger vertraging heeft gehad. Wij zullen u review doorzetten naar de vervoerder. Wij zien dat het pakket, geleverd en opgehaald is. Fijn dat u het ondanks de vertraging ontvangen heeft. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Het proces van bestellen tot aan levering is prima! Via de overzichtelijke website is alles snel geregeld en de artikelen ( 3 polo shirts) waren snel geleverd. Jammer genoeg vind ik de stof (katoen / polyester / elastaan toch iets te oncomfortabel dragen zodat ik deze polo's geretourneerd heb. Dus de voldoende scoor ik op basis van het product zelf, het bestellen. leveren en retourneren (en crediteren) zit goed in elkaar. En op basis daar weer van zou ik Q1905 toch aanraden aan anderen
Beste Stanley, Wat jammer, dat de stof te oncomfortabel is voor u. Wie weten sluiten andere producten beter bij u wensen aan. Bedankt voor de positieve feedback. Groet, Q1905
Beste Jack, Wat leuk om te lezen dat u zeer tevreden bent. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Leuk merk,leuke prijs.uiterlijk product viel tegen
Beste Alidus, Wat jammer, dat het product tegen viel. Wilt u deze ruilen voor een ander product? U kunt dan een mail sturen naar [email protected]. Groet, Q1905
Schoenen zitten direct erg goed en lopen fijn. Na eerdere goede ervaringen met Quick werkschoenen nu ook een mooi stel sneakers.
Beste Eduard, Fijn om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met de sneakers Groet, Q1905
Pasvorm is goed
Beste Patrick, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Binnen 2 dagen geleverd en zeer tevreden of de geleverde items.
Beste Ashram, Bedankt voor de feedback en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Ik heb alleen vd drie polo's één verkeerde kleur besteld, En dus een mailtje gestuurd om dat te melden. En de bewuste polo via DHL teruggestuurd. In de hoop de aangegeven goeie kleur terug te krijgen.
Beste Jurgen, Wij vragen u om een mail te sturen naar [email protected]. Wilt u hierin aangeven, welke kleur u wilt ontvangen? Dan kunnen de collega's van de klantenservice deze alvast juist in het systeem zetten. Dan kan het niet fout gaan. Groet, Q1905
Al jaren klant en nog nooit een negatieve ervaring gehad met Quick
Beste Willy, Wat fijn om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankopen. Groet, Q1905