Het was niet mijn eerste keer dat ik Q shirts bestelde. Zij bevallen mij heel goed en de levering is zeer snel. Ditmaal was de prijs (3 voor €99) die het nog aantrekkelijker maakte.
Beste Jan, Leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Mooie kwaliteit en goede prijs
Beste Nora, Bedankt voor de goede review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
makelijk en snel
Beste Kees, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Goed te vinden. Bestelling snel geregeld en levering ook dik voor elkaar (jammer dat dat bij de bezorger niet zo is). Misschien wat meer duidelijkheid mbt de maat, breedte van de schoen bijvoorbeeld. Ook een opmerking als “schoen valt iets kleiner uit, bestel een maat groter”. Is het een smallere leest of een lagere of een kortere?.
Beste Walt, Bedankt voor uw feedback. Wij zullen deze intern doorzetten. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Super tevreden over mijn aankopen en de snelheid van leveren. Kleine opmerking, bij één paar schoenen liet een zool snel los (kan gebeuren, wellicht productie foutje). Na het melden van de klacht is dit zeer snel en naar volle tevredenheid opgepakt en opgelost! Ga zeker vaker een bestelling plaatsen!
Beste Marc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Fijn dat u de service goed heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Heb nu 2,truien en 8 TShirts besteld ben 100 %tevreden en als de winter kom gaan we kijken en alles zit perfect
Beste Karel, Bedankt voor de review en aanbeveling. Fijn dat u 100% tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Drie polo shirts gekocht. Allemaal maar L, maar alledrie verschillend van lengte. Dat is raar en jammer, maar gelukkig wel passend. Ze zitter erg lekker en de kwaliteit is uitstekend. Quick blijft top!
Beste Wilmar, Bedankt voor de review en aanbeveling. Het kan dat per model de lengte verschilt. Fijn dat de polo's lekker zitten. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Snel verstuurd, goede prijs. Goeie kwaliteit kleding, echt een aanrader
Beste Ramon, Bedankt voor de positieve review! Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Heel tevreden
Beste Johan, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Fijne polo's maar... 1 dag na ontvangst is de prijs ineens 20 euro gedaald. Ik voel me een beetje bezocht
Beste Marcel, Wij begrijpen dat dit vervelend is. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected]. Onze collega's van de klantenservice pakken dit dan voor u op. Groet, Q1905
Ik had shirts besteld voor het EK. Een daarvan was te klein. Er werd goed meegedacht en gehandeld om de juiste maat op tijd te leveren voor de eerstvolgende EK wedstrijd. Top service.
Beste Petra, Bedankt voor de review en aanbeveling. Gelukkig was deze nog op tijd en heeft die geluk gebracht! Hopelijk zaterdag weer. Groet, Q1905
Prima klantenservice en mooie polo's. De prijs van mijn aankoop daalde een dag na aankoop in prijs en toen ik de klantenservice daarover benaderde hebben ze het prijsverschil gecrediteerd. Dat noem ik nu echt klantenservice!!
Beste John, Bedankt voor de review en aanbeveling. Vervelend dat de prijs vlak na aanschaf daalde. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected] ? Onze collega's van de klantenservice pakken dit dan voor u op. Groet, Q1905
Originele beoordeling
Prima service en product, alle jammer dat een dag later de prijs van mijn aankoop daalde van € 100 naar € 80.
Lang geleden jaren op Quick schoenen gevoetbald. Ik vond het een mooie en fijne voetbal schoen.
Beste Jan, Wat leuk om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
Snel geleverd en prima kwaliteit
Beste Luc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Veel keuze, snelle levering
Beste Wilma, Bedankt voor de positieve feedback. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Ben open zag ik dat er wat verkleuringen in de polo zaten dit gemaild, en snel reactie met een retour label daarna heb ik een nieuwe ontvangen
Beste Erik, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe polo. Groet, Q1905
Alles vlot geleverd
Beste Corné, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Spullen van Quick zijn altijd OK. Ook de sneakers die ik besteld heb. Dag erna in huis.
Beste Har, Fijn om te lezen. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Eindelijk ook grote maten (ik heb 4XL besteld). Drie voor 99,95
Beste Ben, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Twee paar besteld, kreeg 1 paar andere dan besteld, zijn mooie schoenen, maar is een keer op gelopen, en geven blauw af aan de boven kant van de tong Verder super schoenen
Beste Bert, Vervelend om te lezen, dat u een ander paar kreeg dan besteld, en dat deze niet juist zijn ontvangen. Wilt u hierover een mail sturen naar [email protected] ? Onze collega's van de klantenservice pakken dit dan met u op. Groet, Q1905
Je wordt goed geholpen en het terug sturen en geld terug krijgen is ook geen probleem.
Beste Theresita, Bedankt voor de positieve feedback. Fijn om te lezen, dat u het goed heeft ervaren. Groet, Q1905
3 leuke polo’s voor 99 euro top aanbieding. 2 paar schoenen voor 129. Schoenen zitten heerlijk
Beste Frank, Bedankt voor de feedback en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
2 paar voor 128 euro aangeschaft. Zeer tevreden mee. Juiste maat en goede breedte...TOP!
Beste Michiel, Bedankt voor de feedback en aanbeveling. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
3 mooie polo’s, prima pasvorm. Hoop dat ze mooi blijven
Beste Nelly, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij doen altijd onze uiterste best om de kwaliteit van onze artikelen te waarborgen. Op al onze producten geldt een garantieperiode van 6 maanden. Indien er onverwachts zich een probleem voordoet, kunt u hiervoor contact opnemen met onze klantenservice. Veel plezier met de polo's. Groet, Q1905
Snel geleverd.
Beste Peter, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905