Je krijgt wat je gekozen hebt.
Beste TR, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop. Groet, Q1905
Mooie schoenen, snel geleverd. Alleen jammer dat ze 2 dagen later in de aanbieding waren
Beste Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Vervelend om te lezen, dat deze kort na aanschaf in de aanbieding kwamen. Zou u een mail willen sturen naar [email protected] Mijn collega's van de klantenservice kunnen hier dan naar kijken. Groet, Q1905
Zitten top, mooi qua vorm en lopen heerlijk. Eindelijk werkschoenen gevonden die je goed kunt dragen en er goed uitzien.
Beste Sacha, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Fijn om te lezen dat de werkschoenen goed bevallen. Groet, Q1905
3 polo’s voor 99 euro geen geld
Beste Joop, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Polo’s besteld. Vlotte levering, mooie kleuren.. zitten als gegoten, wel 1 maat groter dan normaal besteld, was ook nodig.
Beste Ramon, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Kleurstelling anders dan op site, na een keer wassen veranderd direct structuur van retro shiRt
Beste, Bedankt voor de review. Vervelend dat u ervaart dat de structuur veranderd. Zou u hierover een mail willen sturen naar [email protected]? Mijn collega's van de klantenservice kunnen dit dan voor u oppakken. Groet, Q1905
prima kwaliteit goede en snelle levering
Beste Jos, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Prima service en mooie kleding en goede pasvorm. En fijne zittende schoenen. Alleen jammer dat je voor veel geld ook nog verzendkosten moet betalen.
Beste Rudi, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wij zullen u feedback intern doorzetten. Groet, Q1905
In eerste instantie was het artikel te klein mis de informatie of iets klein valt of groot. En vervelend dat je niet kunt omruilen je moet terugsturen en dan wachten op je geld. Heb in de tussentijd maar gelijk maat groter besteld. En die is binnen en past perfect En inmiddels bericht dat geld van de eerste bestelling wordt teruggestort binnen 14 dagen. Dat zou mijnsinziens anno 2024 veel sneller kunnen!
Beste Robert, Bedankt voor uw feedback. Deze zullen we intern doorzetten. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Fantastische kwaliteit, fijn om dragen....
Beste Luc, Bedankt voor de review en aanbeveling. Fijn om te lezen! Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Ik draag de cycloon en typhoon met heel veel plezier. Zijn echte aanraders
Beste Bert, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de sneakers! Groet, Q1905
Ik heb schoenen in rood en oranje aangeschaft. in werkleijkheid zijn de kleuren veel minder fel dan op de afbeeldingen in het bestelproces.
Beste Sjoerd, Wat vervelend dat u een klacht ervaart met ons product, dit is zeker niet de bedoeling. Ons excuus voor het ongemak. Wij gaan uw feedback intern doorzetten. De schoenen kunt u tot 30 dagen retourneren/ ruilen. Mocht u hier nog vragen over hebben, vernemen wij deze graag via [email protected]. Groet, Q1905
Mooie retro design jas/ trui voor de frissere tijden van de dag.
Beste Geert-Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Zeer goede ervaring, al veel besteld bij dit merk. Heb er meer kleding en schoenen van dan Jan Lammers.
Beste Gerard, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Groet, Q1905
Fijne schoen zit perfect
Beste Toon, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de schoenen. Groet, Q1905
Fijne sneakers, die goede pasvorm en steun bieden. Bovendien qua design en ontwerp helemaal bij de tijd zijn. Ook geschikt voor een wat oudere persoon. Prijs kwaliteit verhouding is oké.
Beste Frans, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Voor de zoveelste keer underwear gekocht en dit keer ook sneakers erbij. Net een heel weekend aan gehad (sneakers dan ;-)), en lopen heerlijk. Al vaker gekocht bij Quick en altijd erg tevreden.
Beste Klaas, Leuk om deze review te lezen! Bedankt hiervoor en voor de aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Zeer tevreden over snelle levering en goederen volgens afspraak.prijs en kwaliteit is oké!
Beste Eddy, Fijn om te lezen dat u zeer tevreden bent over de levering. Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Mooi en strak materiaal en super snelle levering. Kan niet beter
Beste Gerard, Bedankt voor de positieve review en aanbeveling. Leuk om te lezen. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Voor het eerst besteld bij Q1905 in mijn jeugd Quick voetbalschoenen gehad mooi dat het merk weer bestaat ! Snelle levering prachtige polo !
Beste Klaas, Bedankt voor de leuke review en de aanbeveling. Veel plezier met de polo! Groet, Q1905
2 paar besteld en laten leveren op mijn adres in Spanje binnen 5 dagen geleverd prima service.
Beste Mathieu, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Alleen jammer dat DHL weer met kapotte verpakkingen komt aandragen. Is nu al de zoveelste keer. Ze gaan zeer onvoorzichtig met de pakjes om geef mij maar de mogelijkheid voor levering via PostNL
Beste AM, Bedankt voor de review en aanbeveling. Wat vervelend om te lezen, wij gaan uw feedback intern doorzetten. Groet, Q1905
Hi Arno. Bedankt voor de positieve cijfer en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905
Er was een erg groot verschil tussen XL en XXL waardoor de 1 te klein en de ander te groot.
Beste Raymond, Bedankt voor de review. Vervelend om te lezen dat u een groot verschil ervaart tussen beide maten. Wij gaan uw feedback intern doorzetten. Groet, Q1905
Goede kwaliteit en super voordelig
Beste Frans, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met uw aankoop! Groet, Q1905