Super snelle levering

Het enige dat mij stoort is dat de maten niet consequent zijn! Ik heb polo's met maat L en XL bestelt en zowel de breedte - als de lengtematen zijn onderling verschillend. De polo's zien er wel heel mooi uit!

Mooie schoenen

Zitten lkkr en voor een schappelijk prijs

Snelle levering.

Goede maat tabel als je deze volgt is de pasvorm correct!

Niet geweldig

Blijkbaar was er iets misgegaan met de postcode. Bestelling is niet geleverd. Ik heb gebeld hierover in plaats dat ik gewoon de schoenen alsnog toegestuurd krijg, moet ik ze maar opnieuw bestellen ( en betalen) en maar wachten op de teruggave van mijn geld. Dus: mijn eerste ervaring is niet geweldig.

Eigentijds en sportief

Prima pasvorm, zit lekker.

3 prima shirts

3 shirts besteld snel geleverd.

Zeer klantgericht

Had een korte broek gekocht en deze was te grooot. Na tel. contact zeer snel opgelost en een andere maat gestuurd. Tip: ga de maattabel eens goed bekijken, want deze is heel anders dan bij andere merken en zorgt ervoor dat je niet goed kiest.

Goede kwaliteit

Erg tevreden over de kwaliteit stof. Of het kleurvast blijft, kan ik nu niet oordelen.

Alles top

Gewoon super

Prima op tijd bezorgd en goede communicatie via de mail

Zoals altijd weer uitstekend geregeld

altijd alles netjes geleverd en goede kwaliteit

ik bestel mijn schoenen al enkele jaren bij Q1905 altijd vlug geleverd en netjes verpakt uitstekende schoenen

Super snelle levering van mijn gekochte sweaters. Zitten als gegoten en van (meer) prima materiaal. Nu nog complete trainingspakken met rechte pijpen in de maat XXL en ik ben helemaal blij.

Fijne sneaker

Fijne sneaker, zit prima (altijd een heikel punt die maat) en loopt tot nu toe heel goed. Met sokken snel warm en zonder plakt het binnenwerk nogal. Kwestie van wennen waarschijnlijk. Dat was ook zo met mijn eerste Quick voetbalschoenen in 1962.

Top!!!

Had 2x schoenen Platinum besteld, ene Legergroen en andere Muisgrijs. Zitten als gegoten maar was beschadiging aan schoenen Muisgrijs vooraan. Hebben mij onmiddellijk geholpen om schoenen terug op te sturen via B-Post op hun kosten en paar dagen erna onbeschadigde schoenen ontvangen. Dus kan alleen maar over superlatieven spreken ivm q1905.

Blij met deze shirts

nvt

Al vaker schoenen gekocht maar niet meer voor mij

Was altijd tevreden maar de kwaliteit is er niet meer, maten kloppen voor geen meter meer, gratis om ruilen ho maar, moest zelf verzend kosten betalen, maat groter besteld en dan nog te klein, lengte geen probleem maar de breedte en de hoogte niet goed. Moet ik dan maat 44 bestellen zo dat de breedte en de hoogte goed zijn terwijl ik normaal maat 41 heb.

Prima, goede service

Bestelling snel en vlot geleverd en voldeed aan verwachtingen

Slechte ervaring

Ik heb op 15 juni drie polo’s besteld en betaald zou op 17 geleverd worden maar door een foutje in mijn adres heeft dhl deze zending retour gedaan naar jullie en heb tot op heden niets onetvangen.

Pasvorm en materiaal super. Snel geleverd. Mooie kwaliteit

Goede kwaliteit, draagt fijn, maatvoering juist en snel geleverd. Erg blij mee.

Kwaliteit is top, maar timing slecht...

De schoenen zijn top, zoals ik wist van eerdere bestellingen. Het is alleen uiterst teleurstellend dat ik, als vaste klant, een dag na levering, dezelfde schoenen in de aanbieding zie; onacceptabel!!! Jullie wisten dat er een actie zou komen, en hadden dit wel moeten laten weten!

Zitten heerlijk. Vallen goed

Ik heb de kleding reeds een week geleden teruggestuurd.

In tegenstelling tot mijn eerder commentaar verloopt de retourprocedure wel okay. Ik had te laat gezien dat de retourkosten worden vergoed.

Mooie schoenen met een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Net als alle producten, mooie producten met een uitstekende kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Heerlijke sneakers

2 paar besteld en de dag erop al in huis. In iedere doos zaten extra inlegzooltjes. Super service en natuurlijk een bijzonder fraaie sneaker! Aanrader :)

Fijne en mooie schoenen en goede service!

De schoenen zijn zoals getoond op de website, mooi! Er was al aangegeven dat ze klein uitvallen, maar ondanks dat ik een maat groter bestelde waren ze helaas nog te klein. Gelukkig kon ik ze ruilen, en heb ik nu heerlijke schoenen!

Nijverheidstraat 11

3291 CH Strijen