Mooie sneakers, terug naar vroeger. Snel geleverd, fijne prijs.
Hi Olaf, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop. Groet, Q1905
Eindelijk eens artikelen zoals je verwacht
Hi Job, Goed om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Bestel wel vaker bij jullie, de bezorging is super snel! Prima!!!!!!!!
Hi Ronald, Leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Snelle levering en de schoenen zijn top. Top
Hi Addie, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Prachtige schoenen met de juiste maat.
Hi Jean, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Quick is het enige merk wat ik zonder passen durf te bestellen. Schoenen zoals altijd perfect. Levering ook zeer snel!
Hi Daan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Bestelling volgende de afspraak
Hi Ben, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Mooie trui en heerlijk warme sjaal
Hi Ronald, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Zit geweldig krijg de hele dag complimentjes
Hi Sander, Wat leuk om te lezen! Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Prettig
Hi Ron, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Kom zeker terug
Hi Vico, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Heren Sneaker Typhoon SP!!! Niet voor niks zet ik er drie uitroeptekens achter, want dit zijn de beste elegante en superlopende schoenen die ik sinds jaren heb gedragen. Ik heb er vijf paar van in de kast staan in verschillende kleuren. Je moet wel een maat groter kopen dan welke je regulier draagt. Maar dan heb je ook werkelijk super lopende schoen. Jammer dat ze de witte kleur niet meer in mijn maat 46 hebben. Hoop dat deze schoen in de nabije toekomst weer op voorraad komt, zo fijn zijn ze. Klinkt allemaal als een verkooppraatje, maar ik ben echt nog nooit zo blij geweest met een betaalbare schoen die zo ongelofelijk fijn zit. En de kwaliteit zit ook snor trouwens!
Hi Marcel, Bedankt voor de leuke review en aanbeveling! Wij zullen uw feedback over de Typhoon SP doorzetten, naar de juiste persoon. Veel plezier met de schoenen. Groet, Q1905
Het zachte bovenmateriaal geeft een uitstekend passende fit. Geeft voldoende steun in een wandeling door de stad. Mijn kinderen vonden de look zeer mooi (helaas voor hen heb ik een andere schoenmaat)
Hi Henri, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Na de bestelling niet te hebben ontvangen heeft quick een nieuwe order aangemaakt. Vandaag de nieuwe order ontvangen en de trainingsbroek is van prima kwaliteit. Prima opgelost op deze manier.
Beste Ben, Bedankt voor de review. Wat vervelend om te lezen, dat u het pakket nog niet heeft ontvangen. Wij verzoeken u om hier een mail over te zenden naar [email protected] Onze collega's van de klantenservice, kunnen u hier verder mee helpen. Groet, Q1905
Originele beoordeling
Nog niets ontvangen en weinig actie vanuit quick.
Bestelde een trui in de aanbieding. Binnen twee dagen stond de post met het pakket voor de deur. Klasse. Draagt heel fijn, kwalitatief zeer goed.
Hi Jan, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Goede prijs kwaliteit verhouding en mooie spullen.
Avond ervoor besteld. Schreef me in kreeg kortingscode. Niet zoals bij andere op je volgende aankoop. Geleverd de volgende dag. Helemaal top! Mooie kwaliteit kleding voor je een juiste prijs. Dit smaakt naar meer!!!
Hi Richard, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Alles klopt. Je ziet de producten op de site, je bestelt en alles komt binnen zoals verwacht. Geen enkel probleem ervaren.
Hi Aad, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Past precies en voelt comfortabel.
Hi Denise, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Zit lekker mooie stof
Hi Edwin, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Goede kwaliteit en snelle levering!
Hi Marco, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Hi Filip, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
mooi product, snelle levering.
Hi Bert, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Gebruik ze als werk schoen nu een week en lopen perfect zitten goed stevig om je voeten ....perfect gewoon.
Hi Herman, Bedankt voor de review en aanbeveling. Veel plezier met de aankoop! Groet, Q1905
Het retourneren van een product kost veel tijd en inzet en daarbij moet je ook nog eens betalen voor het retourneren.
Beste G, Wat jammer om te lezen dat u dit zo ervaart. Wij hebben ons uiterste best gedaan om onze retourprocedure, zo makkelijk mogelijk te houden. Voor een retourzending worden retourkosten berekend, dit geven wij ook aan op onze site bij de retourprocedure. Indien u een gehele order retour stuurt, crediteren wij de gemaakte verzendkosten mee. Groet, Q1905