Pluspunten
degelijk toestel
Verbeterpuntengoede communicatie
Beste, zeer vreemde reactie, als je zegt dat je het toestel niet kan opstarten, waarom heb je ons dan niet gebeld dan hadden we jou heel graag verder geholpen. We helpen regelmatig mensen via de telefoon of mail en op die manier komen we der steeds uit. Als jij niets laat weten en dan zo'n slechte review schrijft, zonder het toestel nog maar te hebben opgestart dan is dat jammer. Indien je wenst kan je ons nog steeds contacteren en zullen wij, met veel plezier, alles correct voor jou instellen. Het SeniorenAlarmen-team
Pluspunten
snelle levering en duidelijke beschrijving erbij
De gebruiksaanwijzing, om alles te installeren, is zéér onduidelijk, ondanks dat dit het tweede alarm is dat we kochten!
Beste Mieke, hartelijk dank voor jouw review. Van het alarm dat jij gekocht hebt staat er een stap-voor-stap filmpje op de site bij het product. Waarschijnlijk is dit jou ontgaan. Alvast bedankt voor jou 2e bestelling. Het Senioren Alarmen team
Pluspunten
Goede uitleg van de producten op de website Product relatief eenvoudig in te stellen. Werkt perfect.
VerbeterpuntenOpvolging van de levering . Geen trace en track nummer gekregen. Het polsgedeelte van het alarm had iets steviger gemogen
een regelbaar elastisch armbandje toevoegen standaard, geen keuzemogelijkheden.
Pluspunten
Netjes afgeleverd. Het apparaatje bevalt verder goed.
VerbeterpuntenWat een slechte gebruiksaanwijzing. Afbeelding is onscherp. We misten de informatie over het sim-kaartje, waar dit precies moet, en jullie meten expliciet vermelden dat men eerst de pincode moet verwijderen. Hoe je dat dan kunt doen. Jullie schrijven dat je de nummers al zou toevoegen: dat was ook niet gebeurd. Tip maak een filmpje op youtube, hoe je dit precies allemaal kunt doen.
Beste, beetje vreemde opmerkingen : 1. PIN code verwijderen : staat vetgedrukt in de handleiding, er staat ook vermeld "dit doe je in je gewone GSM". 2.Nummers werden door ons geprogrammeerd heb ik net laten nakijken in onze GSM modem die we gebruiken om de toestellen te programmeren. 3. Filmpje vind je bij product op de website. Nu we zijn wel tevreden te horen dat het alarm verder goed bevalt. Het Senioren Alarmen-team.
Pluspunten
Seniorenflatten niet gebruikt m’n schoonvader is snel overleden, maar na telefonisch contact met een hele vriendelijke eigenaar mocht ik het systeem terugsturen
Pluspunten
Prima service en response.
Pluspunten
levering was conform zoals de beschrijving
Verbeterpuntenhebben een beetje moeten proberen voor nummers in te steken, maar uiteindelijk toch gelukt
Pluspunten
snelle levering; product werkt zoals beschreven op de site; reactie op vragen via de mail is snel;
Verbeterpuntengeen verbeterpunten!
Pluspunten
Omdat ik de alarmpaniekknop niet werkend kreeg deze na overleg met de heer Nollet naar het bedrijf opgestuurd. Na onderzoek bleek dat ik de pincode van de SIM niet goed verwijderd had. Na dit gedaan hebbend werd de alarmknop, na het testen, weer naar mij opgestuurd. De service is dus prima.
Pluspunten
snelle response bij vraag, tevens werd usb kabeltje dat ontbrak snel na geleverd, super service
VerbeterpuntenKlein verbeterpuntje zou de uitleg kunnen zijn hoe je simkaartje precies moet plaatsen en batterij aansluit.
Pluspunten
goede oplossing bij retourzending
Pluspunten
Goede communicatie
Pluspunten
Toestel werkt fantastisch goed. Via chat de juiste informatie gekregen. Nadien zeer snelle reactie en hulp bij het oplossen van een onduidelijkheid.
VerbeterpuntenHet toestel met de paniekknop mag wel wat groter omdat het toch wel een beetje prutsen is om de batterij en de sim-kaart erin te krijgen. En dus ook het afdekplaatje zou beter moeten dicht houden.
Pluspunten
snelle respons op chat sessie
52 Esdoornstraat
Knokke-heist 8300