Goede en snelle service

Fijne site

Leuke mode, snelle levering

Leuke betaalbare collectie, net anders.

Snel, betrouwbaar en goede kwaliteit

De levering van je bestelling is altijd snel, de kleding komt overeen met de foto's en na een retourzending zeer snel je geld op je rekening. Bestel al wat jaartjes en andere bedrijven kunnen qua service en snelheid een voorbeeld nemen.

mooie kleding voor een mooie prijs!

Ik bestel al lang bij Kenza en heb nog nooit een negatieve ervaring gehad. Duidelijke site, snel geleverd en leuke kleding!

Tevreden over mijn aankoop en vlotte levering

Mooie stijl,vlotte bezorging leuke prijs.

Gevarieerde stijl. Ieder seizoen toch net even anders maar wel herkenbaar.

Geweldig!!

Goede service...mooie kleding lekker trendy! En voor een normale prijs blijft ook erg mooi. Dus zeker een aanrader!

Keurig en snelle levering

Zeer betaalbaar

Snel geleverd duidelijke maat gegeven en materialen daar door geen teleurstelling

Snelle en nette levering

Zet bij een spijkerbroek als die gebleekt is dat die kan ruiken en hoe je die reuk weer weg kunt krijgen. Ik had ook zo'n broek en heb hem wel weg kunnen gooien omdat die reuk er niet uitging. zonde van mijn geld!

Goede service Snelle levering bij terugzending snel geld terug.

Precies zoals beschreven!

Ik heb een broek en blouse besteld. Snel geleverd en goede kwaliteit. Kortom: Tevreden!

Is goed ben tevreden

Prima altijd

Altijd goed , met ruilen, met terug doen. Geen enkel probleem ondervonden bij deze kleding site.

Juist jammer dat de terugzending voor eigen rekening is is nergens , dat weerhoud me om nog te bestellen

Snelle Levering mooie kleding tegen een mooie prijs

Goede prijs, kwaliteit verhouding

Gemakkelijke/duidelijke site, makkelijk bestellen. Mooie kleding voor een hele mooie prijs.

uitstekende snelle service

Prima snelle service. Kleding keurig en mooi klein verpakt

Ik voel me heel prettig bij Kenza

Heel fijn om bij Kenza te bestellen. Wat je ziet op de site komt heel goed overeen met wat je krijgt.

Zoals altijd goed

Heel tevreden iver Kenza Moda!!

Snelle levering, makkelijk retourneren en snel geld terug! Top!

Snelle levering, snel je geld weer retour

Leuke betaalbare kleding. Snelle levertijd en retourneren gaat ook altijd soepel.

Leuke combinaties

Vaak iets nieuws. Leuke kwaliteit/prijsverhouding