Goede prijs en krijgt wat je besteld

Helemaal top

Zo als meerdere keren netjes geholpen, en het pakket op tijd bezorgd en een goede prijs kwaliteit. Ik ben zeer tevreden.

Hat alles perfekt geklappt.

Empfehlenswert

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Szybka obsługa paczka dostarczona na 2 dzien

Polecam

• Poleciłbyś nas? Tak

Duidelijk en makkelijk

Goede foto’s van de artikelen die je koopt. Bestellen snelle ontvangst.

Item as described, very quick postage.

It was easy to choose the item I was after and pay for it and the postage was extremely quick. The item received was as described.

Snelle levering en goede prijs

Koppelingshendel en remhendel besteld voor de Aprilia Tuono, perfecte pasvorm, snelle levering en voor een goede prijs.

Excellent

I ordered an engine for my Honda and everything was exactly as described. The shipment arrived very quickly in 4 working days to Bulgaria. I recommend the site, they are 100 percent correct.

Compteur m8

Compteur en très bon état très bien protégé aucun souci je recommande.

Rápidos a enviar as peças

Gosto de comprar no vosso site embora não concorde com a disposição das peças Por exemplo, quando pesquiso uma mota para encontrar peças, a primeira ou segunda página aparecem alguns resultados de peças e de seguida mostra +200 páginas de outros artigo gerais que não são específicos da mota, no fim das +200 páginas volta a aparecer mais resultados da pesquisa do modelo prentendido

• Você nos recomendaria? sim

Vriendelijke medewerkers, goede service.

Voor mijn BMW K100 uit 1990 was ik op zoek naar een linker stuurschakelaar. Ik kwam ze alleen maar gebruikt tegen en wat blijkt? Bij Baboon nog nieuw verkrijgbaar, dat ziet er een stuk beter uit!

Excellent

Toujours bien emballé, envoie rapide le service après vente est au top ! Rien à redire.

parfait

livraison rapide et produit tel que décrit.

Goed overzichtelijk site,men kan er alles vinden wat er is en wat men nodig heeft.

Slechte omschrijving!

Ik heb nu een paar keer iets besteld bij jullie en in alle gevallen viel het me zwaar tegen. Laatst een Harley Davidson luchtfilter besteld en de toestand waarin het is geleverd is niet zoals ik me iets als “bedrijf” zou willen vertegenwoordigen!!! De omschrijving op MP is nul, 1 foto waar je het als klant mee moet doen en als je het dan uitpakt zitten er geen boutjes bij en zit er een verbrande luchtfilter in die ook nog eens niet past.

Nickel !

Livraison rapide, la pièce commandée était bien protégée par un emballage efficace, le tout dans une boite en carton épais.

Dobre

Tres correcte

Promptitudine

Foarte eficienti.

• Ne-ai recomanda? Yes

Produit corespond a mon attente

Toujour aussi reactif sauf votre système de recherche nominatif pas très compréhensif dans le non des pièces

Topservice

Ik vond het artikel makkelijk via de site en na bestelling had ik het al na 2 dagen in huis. Verder fijne communicatie via dar mail.

bonne

sans problème

Einfach perfekt

Es klappte alles ohne Probleme und ich wurde immer über den aktuellen Stand informiert.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Correcte service

Al mijn leveren zijn zoals beschreven en aan een goede prijs.

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.