Super snelle service

Had een onderdeel voor mijn motor nodig tijdens mijn vakantie in Frankrijk (Bretagne) Dinsdag s'middags aan het eind van de dag besteld, en de volgende dag in Frankrijk afgeleverd door DHL

God and fast delivery

The produkt was said to fit HD 96-98 but The ECU are smaler on 97 and 98 so i had to remake The bike. But it works well and everything is fine.

Offered measurements of used parts when asked

I bought rectifier and didn't want to buy broken one. Boonstra's workers provided me measurements of the part after connecting to the running motor

Exakte Artikelbeschreibung und schnelle Lieferung

Hat alles hervorragend funktioniert, bei Bedarf werde ich wieder bestellen

Einwandfreies Portal - DIE Adresse für Gebrauchtteile - absolut zu empfehlen!

Die Ware ist in dem Zustand, wie sie im Netz zu sehen ist. Der Versendestatus wird regelmäßig mitgeteilt und aktualisiert. Negativ bleibt anzumerken, dass die Versandkosten aus den Niederlanden nach Deutschland mit DHL plus eine 1,6%tigen Aufschlag bei PayPal-Abwicklung bei kleineren Teilen ggf. den Warenwert erreicht oder sogar übersteigt.

It was a pleasure to do business with...

Very nice people and helpful! Trusty business.

Binnen 24 uur weer op weg

Footstep links besteld voor de Honda Varadero. Op vrijdagmiddag. Zaterdagmorgen werd hij al bezorgd. Half uurtje later alweer ah rijden. Beter kan niet. Bedankt voor snelle service

Pakketje snel ontvangen.

Pakketje snel ontvangen. Heb het nog niet gepast maar ga der van uit dat het past.

Kwaliteit en klantgerichtheid!

Snelle service zoals beloofd.

perfekt

Wie beschrieben, nette Kommunikation. Schnelle Lieferung. Gerne wieder. Sehr zu empfehlen.

noch offen

kann mir noch kein urteil erlauben , warte noch auf meine bestellung. wäre schön wenn eine sendenummer zur paketverfolgung mitgeteilt bekommen würde. MfG F.Voigt

Ottima

Veloce nella vonsegna e prodotto come da foto ...Spettacolare !!

• Ci consiglieresti? Si

Service impeccable

Malgré le fait d'être d'occasion, les pièces sont toutes de bonne qualité et en très bon état.

Parfait, envoi rapide et protecteur.

Service très rapide et envoi soigné, excellente communication.Merci+++++

Snel. goed en staan voor kwaliteit

Een top service

uitstekende service

uitstekende service, dank U.

Top gerne wieder

Impeccable et rapide. Photos toujours très respresentatives

Nombreuses fois commandé et toujours très satisfait

Gewoon goed!

Snel geleverd en product zoals omschreven.

Come da foto, perfetto

Veloce, precisa quindi perfetta

• Ci consiglieresti? Si

Ik ben van België midden Limburg ik ben er een moterblok gaan op halen een 2weken geleden van een Hyosung 125cc gt en ik wil laten weten dat ik een heel tevreden klant ben de atvertentie die ik van Boonstra motoren B.V op het internet had gevonden met een foto van de moterblok die ik wou kopen klopte helemaal dus ben een zeer tevreden klant de moterblok werkt perfect ze zijn er zeer klant vriendelijk en moest ik nog iets nodig hebben zou ik het gewoon bestelen online en het laten verzenden tot bij mij zonder twijfel.. Bedankt Boonstra Motoren B.V Mvg

cool

cool

Efficacité et conformité

Super facile

Fast and good delivery

First time ordering from here but rather happy with it. Fast delivery, easy to handle website. Order well packaged as well.

• Ajánlnál minket? Yes

Perfecte Service

Nadat ik voor mijn vorige motor al eens onderdelen bij Boonstra had gekocht heb ik nu remslangen voor mijn “nieuwe” R1150RT gekocht. Helaas bleek mijn motor met andere remslangen uitgevoerd. Zonder problemen mijn aankoop terug kunnen sturen en mijn geld retour. Boonstra zorgt goed voor zijn klanten

24 Mars

Heerenveen 8448 CP

Kiyoh - vélemények

• Bárki közzétehet véleményt, feltéve, hogy teljesülnek a feltételek és az adatvédelmi politika
• Automatizált és kézi ellenőrzéseket végezzünk a hamis vélemények lehető legnagyobb mértékű megelőzése érdekében
• A saját kezdeményezésére írt vélemények azonnal megjelennek az interneten, és 72 órán belül ellenőrzik őket.