Muito bom serviço

Bom serviço, o material em condiçoes e entrega rápida.

stipte levering van het gevraagde onderdeel

In mijn specifiek geval was het nodig een beetje te zoeken, maar vond yuiteindelijk toch het benodigde onderdeel, dat heel snel werd geleverd.

Snelle en klantvriendelijke service

Al meermaals onderdelen en materialen besteld. Netjes verpakt en snel op de post. Eén van de laatste keren heeft DHL de aflevering verprutst en het pakket domweg geretourneerd aan de afzender. Eén mailtje aan de klantenservice was voldoende om het pakketje opnieuw naar mij te verzenden.

Alles naar wens verlopen

Voor mijn project motor Kawasaki ZZR1100c uit ‘91 via Baboon een vervangende hoofdremcilinder voor de achterrem weten te vinden en dat voor een aantrekkelijke prijs. Binnen 2 dagen in huis en kunnen monteren. Top service!

Bonne qualité des pièces fournies et bon emballage.

L'étrier de frein arrière que j'ai acheté d'occasion via Baboon était en excellent état, complet et propre de même que très bien emballé. Envoi très rapide. Rien à dire, que du positif!

Snelle en correcte levering en artikel zoals omschreven TOP

Top snelle en correcte levering

een serieus en betrouwbaar bedrijf

• Ne-ai recomanda? Yes

je recommande se vendeur +++++

Vendeur rapide, emballage soigné, tout était parfait, merci.

ze staan altijd klaar om je te Helpen.

En als het niet Goed is , Ruilen ze het met het Goede Artikel.

The best

thank for everything

• Would you recommend us? No

Transaction idéale

Envoi rapide. Pièce conforme à la description.

Goede snelle levering

Goed product ziet er netjes uit

aardige mensen

Goede service, duidelijke website en snelle reactie bij vragen.

Parfaite

Service rapide et efficace rien à dire que perfect

Premiere commande mais sûrement pas la dernière

Pièce conforme à sa description, état comme neuf. Reponse et livraison ultra rapide. Suivi du colis et emballage parfait. Je recommande ce site les yeux fermé

Goede prijs en snelle levering!

Duidelijke website en beschrijving van de onderdelen en producten.

voldoet volledig aan de verwachting

voldoet volledig aan de verwachting

Einfache Bestellung schnelle Lieferung

Leichte Artikel Findung über gute Suchfilter große Auswahl einfacher Bestellprozess schnelle Lieferung sauber verpackt.

Livarre super rapida, piesa comandata potrivire perfecta.

A fost prima mea comanda pe Baboon si am avut o experienta super placuta pentru ca: livrarea s-a facut a doua zi de la comanda; piesa s-a portivit perfect modelului meu de motocicleta; desi era o piesa de ocazie, calitatea ei a fost mai mult decat perfecta.

• Ne-ai recomanda? Yes

Csillagos ötös

Legjobb bontós weboldal

• Ajánlnál minket? Yes

Très bon service

Rapidité!!!

Excellent service and parts no nonsense

Good service and I received the correct part no stories. Keep up the good work guys

Rapide et de Qualité

Sérieux

Alles okay

Bestellung einfach Preise günstig Schnelle Lieferung

Na telefonisch contact mijn onderdeel wat ik binnen 3 dagen nodig had ook binnen die aantal dagen geleverd. Prima afhandeling

Weibuorren 114

9247 BD Ureterp

Over Baboon - World of Motorcycle Parts

Baboon - World of Motorcycle Parts is the largest supplier of second-hand motorcycle parts in Europe. Every day we try to get the best out of ourselves so that the customer not only gets a good product but also a perfect service.