Geweldig produkt, vlotte communicatie, en snelle levering

Zeer tevreden over het gehele proces en heel blij met de pergola contructie.

Redelijk

Buizen waren enorm vuil en bekrast bij aankomst. Ze zijn zeker en vast nog bruikbaar maar het had leuker geweest als ze mooi waren.

Prima de luxe

Nooit over buizen nagedacht als 'oplossing'. Het blijken mooie, makkelijk te plaatsen en zeer voordelige trapleuningen te zijn. Keurig op tijd bezorgd. Alles compleet. Blij met het resultaat.

prima service

Perfect!

Alles is zoals ik verwacht had. Zeer snelle levering en goede kwaliteit.

Besteld en snel geleverd wat ik besteld had

Een mooi project uitgetekend en via de website alles kunnen bestellen. Later nog enkele extra onderdelen erbij besteld welke ook snel binnen waren.

Teleurstellende ervaring met afwerklatten en service

Ik heb onlangs een tafelblad besteld bij Bouwbuis.nl, specifiek de steigerhouten planken en de bijbehorende afwerklatten. Hoewel de kwaliteit van de steigerhouten planken op zich redelijk was, bleek de kwaliteit van de afwerklatten zeer teleurstellend. Deze latten, die bedoeld zijn als zichtkant van de tafel, vertoonden rare deuken en waren niet netjes afgewerkt. Er waren vreemde bobbels aan de onderkant aanwezig, wat absoluut onacceptabel is voor een product dat prominent zichtbaar is. Bij contact met Bouwbuis.nl over dit probleem, kreeg ik te horen dat dit de standaardkwaliteit is en dat het geen zin had om nieuwe latten op te sturen. Wel mocht ik de latten terugsturen ter beoordeling, maar er werd niet aangeboden om de transportkosten te betalen. Tot drie keer toe heb ik hen gemaild met de omschrijving "klacht" en "klacht reminder", en aangegeven dat ik een review zou schrijven als het probleem niet werd opgelost, omdat mensen moeten weten waar ze kopen. Hier is niets mee gedaan. Een ander minpunt was dat de meegeleverde schroeven niet van roestvrij staal waren. Dit is niet professioneel, aangezien ze snel zullen roesten bij gebruik. Kortom, mijn ervaring met Bouwbuis.nl was teleurstellend. De kwaliteit van hun producten is onbetrouwbaar en de after-sales service laat te wensen over. Advies: koop hier niet als je op zoek bent naar kwaliteit en goede service.

Mooi product

Alles klopt precies, goed materiaal!

Sneller levering, super kwaliteit

als nieuw klant een correcte communicatie én snelle levering !

good

zeer goede service en zeer goede kwaliteit van de goederen

Geweldige buizen en koppelstukken en wielen

Pakket (om een tafel op wielen te maken) kwam erg snel. En alles volledig. Er zat alleen geen bouwtekening bij (en dat was wel handig geweest). Zeker voor de wielen (eerst de wielen eraf halen, dan tussenstuk in de buis vastzetten en dan de wielen weer monteren), maar ook voor de buizen in de tussenstukken (want die moeten allemaal even diep zitten)

Bestelling na 1 week ontvangen

Perfecte service

Snelle verzending. Ze hadden een foutje gemaakt en is direct rechtgezet.

Helemaal goed!

Eerst gebeld met vragen. Vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan. Vervolgens besteld en heel snel in huis. Een aanrader!

Prima gezaagd en afgehaald in ospel

Hier ga ik opnieuw als ik aluminium pijp nodig heb

Top product. Stevig, robuust.

Top product. Stevig, robuust. Levering dag later dan aangekondigd, maar voor ons geen probleem.

Perfecte buizen geleverd

Op maat gemaakte steigerbuizen besteld voor ons kapstok project. Snel geleverd, uitstekend verpakt en keurig op maat. Blij mee!

Snelle en correcte levering

Prima kwaliteit en mooi materiaal keurig verpakt geleverd met alle benodigdheden

Goed en betrouwbaar.

Bestelling vlot geleverd, jammer dat het niet passend bleek, teruggestuurd en alles netjes afgehandeld.

Gewoon goed

Bedrijf met genoeg keuze en goede afhandeling van bestelling.

wat een goed materiaal!

Via de website een bestelling gedaan voor een beurs model om een spandoek te presenteren. Vlotte levering, deugdelijk en stevig materiaal, goed verzorgd.

Gemakkelijk besteld en snel bezorgd

Zeer stevig materiaal. Precies wat ik nodig had. Gemakkelijk besteld en snel bezorgd.

Matige site, goede en snelle levering

Helaas niet op de site kunnen vinden dat de koppelstukken inclusief de imbusschroeven worden geleve.

prima product, snelle afhandeling, duidelijke communicatie

prima product: stevige buizen met goede koppelingen, snelle afhandeling: binnen 5 werkdagen geleverd, duidelijke communicatie m.b.t. levering: via mail goed op de hoogte gehouden wanneer e.e.a. werd geleverd.

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.