Goed materiaal, goede afwikkeling.

Precies wat ik ervan verwachtte.

Goed product, snel ontvangen

Blij met het product dat ik besteld heb. Snel verstuurd en goed verpakt. Fijn dat het precies om maat wordt gemaakt, zodat het thuis alleen nog maar geïnstalleerd heeft te worden. Top!

Goede snelle service.

Goed en tevreden.

Mooi en stevig

Ik ben uiterst tevreden met mijn mooie stevige zwarte buis. Die is stevig genoeg om mijn gordijn aan eenkant te hebben hangen. Het ziet er super mooi uit.

Alles goed

Prima Alleen het voormonteren een beetje duur

Netjes en goed geleverd

Geen.

Super levering!!

Alles netjes op maat gezaagd

vriendelijk - correct product

Correcte afhandeling

Comme d'habitude, c'est parfait

Rien à dire, tout est en ordre et le matériel de qualité.

Juiste kwaliteit voor de juiste prijs

Precies ontvangen wat ik had besteld. Past perfect. En dat alles tegen een redelijke prijs

Alles goed verlopen zoals afgesproken

GOED

MAKKELIJK BESTELEN SNEL GELEVERD

Goed materiaal minder goede levering

Goed materiaal en duidelijke handleiding hoe het in elkaar zetten. Enkel de transportfirma viel tegen. Die hebben de vooropgestelde datum niet nageleefd en de dag erna geleverd. Als je eeen bepaalde datum kan opgeven om de levering uit te voeren verwacht je dan ook dat ze die datum leveren en niet de dag erna.

Uitstekende service

Levering ontbrekend onderdeel binnen een dag.

Xccxc

Mooie tafel

Netjes geleverd en was zo in elkaar gezet.

prima materiaal en vlotte levering

Nou ik ben zendamateur en heb een antenne mast, met boven in de mast een stalen pijp die heb ik vervangen voor een aluminium versie wat het geheel een stuk lichter maakt. Maar alles zit nu voor de winter mooi in de mast gelijk onderhoud gepleegd aan de antennes en we kunnen voorlopig weer.

Goede kwaliteit artikelen

Helemaal top!!

Ik ben met een online bestelling nog nooit zo goed geholpen. Perfecte communicatie, levering volgens afspraak en alles precies zoals besteld. Ook de shop op de site staan goede instructies. Goed bezig daar bij Bouwbuis.nl

Precies gekomen wat ik wilde, en mooi optijd/snel.

Uitstekende service

Aanrader!

Correct en snel geleverd. Snelle respons ook via WhatsApp bij eventuele vragen.

Snelle levering en zeer goed materiaal is één aanrader

Heel goed.

perfect op maat gezegd en heel snel geleverd door vriendelijke jonge man. Top!!

Goed verlopen

Het product was exact zoals afgesproken. De levering gebeurde ook op de afgesproken dag. Alles verlies dus prima.

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.