Goede en snelle levering. Ik vind wel dat bezorgkosten veel te hoog zijn. Ik had een relatief kleine bestelling en moest 18,50 bezorgkosten afrekenen. Dit deed mij bijna besluiten om producten bij denbouwmarkt te halen.

alles goed verpakt komt heel aan makkelijk met zijn 2en in elkaar te zetten niet veel nodig en je kan van alles maken wat je maar wil je geeft de maten door en klaar

Snel en compleet geleverd.

Was nog 1 koppeling vergeten, kon ik direct ophalen

Bouwbuis; prima online winkel met oog voor kwaliteit en snelle levering!

Zie onderwerp!

Communicatie is zo belangrijk

Na de aankoop heb ik fijtelijk niks meer van jullie gehoort tot de leverancier opeeens voor mijn huis stond met een pallet (natuurlijk was ik aan het werk, net als jullie rond die tijd) Met een nieuwe afspraak was alles rond, maar nog steeds geen informatie/emailtje/no reply ,helemaal niks... Ik heb namelijk best wat klachten over de bestelde planken van 2 afwezige tot 1 die bijna volledig is door gescheurt!! Ik kan echter nergens terecht, want jullie telefoon word niet opgenomen...

Tevreden

Goed!!!!!

Ik heb inmiddels bij verschillende aanbieders steigerbuizen en koppelingen besteld en bouwbuis is veruit de snelste qua levering. Bij de verschillende aanbieders verschillen de prijzen niet merkbaar.

gewoon goed

Mooi materiaal. De bestelling is heel snel bezorgd. Er bleek iets fout gezaagd te zijn, dat is binnen één dag opgelost zonder verdere kosten maar vooral zonder dat ik er extreem moeite voor hoefde te doen. Top!

Snelle en correcte service

Een duidelijke website en makkelijk te bestellen. Vervolgens een snelle en goede service en alles was precies zoals ik had besteld. Hartelijk dank!

Frame was zo in elkaar gezet.

Precies volgens alle verwachtingen

Kwaliteit, maatvoering, en snelle levering. Top!

heel blij met de geleverde producten... snel geleverd..

prima geholpen!

Zeer tevreden mee

Snel geleverd, precies volgens bestelling. Makkelijk in elkaar te zetten. Blij mee.

Nvt

Prima zoals het hoort

Volgens afspraak geleverd. Tafel staat al. Klasse

Super makkelijk, goede kwaliteit en betrouwbaar!

Wij bestelden een stellingkast op maat. Het wordt als volledig bouwpakket geleverd; je hoeft alleen de maten op te geven. Erg makkelijk! Het resultaat is zoals we ons hadden voorgesteld.

Zeer betrouwbaar en snelle levering

Het bedrijf reageert bijzonder snel en accuraat op wijzigingen. Ik had verkeerde onderdelen besteld en kon dit snel en eenvoudig omruilen. Ook een deel van de levering die niet meegekomen was, was twee dagen later op locatie. Geen gedoe. Prima

Zoals het hoort

Snelle bezorging en buizen conform bestelling ontvangen. Allemaal prima dus!

Goede en snelle service!

Goede en snelle service!

Ideaal zo ga volgende keer weer bestellen

Handig alle buizen precies op maat gezaagd en alle koppelingen er bij. Alles binnen no-time in elkaar gezet. Ga voor het volgende project hier weer bestellen.

Superservice

Ondanks dat maatwerk niet wordt terug genomen normaliter. Toch terug kunnen sturen en geld terug gekregen. Was wel niet aan gezaagd of zo

Alles volgens afspraak snel geleverd

Alles volgens afspraak snel geleverd

Duidelijke communicatie.

Alle producten goed omschreven en scherpe prijzen

Snel

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.