Praktisch en voldoet aan verwachting

Handige en mooie Steigerbuizen. Goede service

Topklasse

Binnen een paar dagen geleverd, perfect op maat gemaakt en ook nog met een inbussleutel erbij en afgeleverd met de eigen vervoersdienst. Binnen een kwartier had ik het pakketje in elkaar gezet. Als ik dit via een bouwmarkt had gekocht dan was ik zeker duurder uit geweest en had ik zelf nog met de slijptol aan de gang gemoeten om de buizen op maat te maken. Bouwbuis....doen!

Mooi makkelijk en snel!

Mooi product, makkelijk te bestellen en snel geleverd! Niks mis mee!

Uitstekende service

De artikelen zijn goed te vinden bij BouwBuis.nl Goede directe order bevestiging via de mail en duidelijkheid rond het tijdstip van aflevering op het thuisadres. Materiaal ziet er goed uit.

geweldig

alles prima geregereld en volgens afspraak.

zeer vlotte levering en alles oké.

zie boven

snel geleverd en goed materiaal

Materiaal is snel geleverd, keurig verpakt en van goede kwaliteit.

eindelijk iets naar mijn smaak

Jarenlang naar een bureau gezocht naar mijn smaak. Dankzij Bouwbuis.nl is deze droom werkelijkheid geworden. Alles werd mooi op maat en netjes ingepakt geleverd. Nu geniet ik dagelijks van mijn fijne werkplek.

Makkelijk bestellen, vlot in huis.

Makkelijk om te bestellen, spullen snel ontvangen. Had zelf een onderdeel foutief opgegeven en ook dit werd vlot weer gewisseld.

Spullen zijn prima

De artikelen die ik bestelde zijn van prima kwaliteit.de levering gebeurde correct, maar de communicatie hierover kan beter. De spullen die ik bestelde hadden niet de afmetingen van een vierkantdoosje Deze geef je ook niet zo even af bij de buren. Het is dan ook fijn als je een paar dagen van te voren weet dat je spullen met de vervoerder wordt meegegven, en deze bericht wanner deze het komt afleveren. Dit in verband met verplichtingen die ik heb Misschien dat je iets kun doen met deze opbouwend bedoelde opmerking

Prima materiaal

Snelle service en niet duur. Een aanrader!

Snelle service en niet duur. Een aanrader! Andere bedrijven gezocht, maar deze stak met kop en schouders er bovenuit?

snelle levering, prima kwaliteit

alles was netjes verpak en compleet, snel geleverd

Vlekkeloos!

Snelle levering en goede kwaliteit. Tafel is super mooi geworden. De website is heel handig, fluitje van een cent om e.e.a. samen te stellen met heldere informatie. We zijn erg blij met onze nieuwe tafel!

Snel goed en duideijk

Netjes gecommuniceerd en goede bezorging. Bestelling was prima en goed verpakt

prima service ruime keus

op de website ruime keus aan mogelijkheden en constructie voorbeelden. goede informatie na aankoop en snelle levering.

Goede service Bouwhuis.nl

Prima zaak

Bij af levering 2 onderdelen te weinig Een tel.de andere dag in huis goed geregeld

Snel vriendelijk en betrouwbaar

Ik heb een keer bij dit bedrijf besteld/gekocht. Dat verliep allemaal prima

makkelijk bestellen en duidelijkheid in samenstelling produkten

snelle en vlotte levering verpakking Top

Goed en snel geleverd

Vriendelijk en ook niet duur snel geleverd

Ik heb best wel wat ervaring met Bouwbuis en ik ben iedere keer weer erg tevreden over zowel het materiaal, de communicatie, als de leveringen.

In orde

Vlotte bestelling en levering

prijs/kwaliteitverhouding is OK. Bovendien snelle levering.

Snelle levering en gratis op maat gezaagde steigerdelen

Een snelle levering en een nabestelling kon na advies prima worden samengevoegd bij een eerdere bestelling

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.