Super verpakt

Voor ons was het afwachten, wij hadden aangegeven om de spullen in de tuin te leggen omdat wij er niet waren. Toen we thuis kwamen lagen de spullen in de tuin keurig verpakt en alles wat we besteld hadden zat er in. Als ik weer wat nodig heb of iemand in mijn omgeving geef ik zeker het adres van Bouwbuis. Ook een hele snelle levering overigens.

Snelle levering en prima service

Snelle levering en prima service

doen wat ze beloven

snelle service, en exacte de juiste maten geleverd

Uitgebreid aanbod voor goede prijzen. Snelle levering en goede service

Ik kwam er achter dat ik een fout had gemaakt bij de bestelling en heb toen meteen gebeld naar de klantenservice van Bouwbuis. Ze hebben toen de juiste artikelen toegevoegd. Ondanks mijn fout kwam de bestelling toch heel snel aan. Tijdens het transport was er een buis verbogen, schuld van de transporteur. Deze werd binnen 2 dagen kosteloos omgeruild. Hele goede service!

Duidelijke website, maten op elkaar afgestemd, precies op maat en goede levering.

Buizen goed, hout beschadigd

De buizen en koppelstukken allemaal perfect. Het hout had al aardig wat gaten er in zitten, sommige met houtvuller er in. Een van de planken is ook beschadigd geleverd met een spaan van 10 cm eraf aan de hoek. Niet handig als je iets op maat bestelt.

Prima Service

Bestelling keurig in orde. Steigerbuis netjes op maat gemaakt volgens afspraak. Compleet geleverd. Vriendelijke bezorger . Een mooie stoere kapstok is gemaakt.

Snelle levering en ruime keuze, correct pakket

Eerste keer dat ik hier een bestelling plaatste, en ik kom zeker terug. Snelle levering, goeie webshop. Verzending bij de minder dure op de markt, maar daar zijn de koppelingen dan weer duurder. Voor deze bestelling was dit de goedkoopste all in, ik doe zeker ook de volgende keren dezelfde check. Maar als ik dan voor buis online kies, ben ik wel al gerust in de goede afhandeling.

Goed product, geweldige service.

Had initieel een verzinkte buis met bijbehorende koppelingen van 42 mm besteld maar bedacht de volgende dag dat 60 mm voor mijn doel toch mooier zou zijn. Bouwhuis gebeld, geen probleem. Eerste bestelling werd geannuleerd en het geld direct teruggestort op mijn rekening. De nieuwe bestelling werd twee dagen later keurig verpakt thuis afgeleverd. Ben erg blij met het eindresultaat.

Alles op maat, snel en compleet geleverd

Alles op maat, snel en compleet geleverd.

Goede prijs kwaliteit verhouding.

Fijn dat je het in je maat naar wens kunt bestellen.

Helaas deze de buizen op de stoep buiten leggen terwijl ik zwanger ben, en dat kon je goed zien. Toen moest ik ze alsnog naar binnen schuiven wat niet heel makkelijk ging.

Mooi product en prima service.

Pakket zat snel in elkaar volgens de instructie en kwaliteit is prima. De verwachtingen van het product en de service er omheen zijn zeer goed

Prima bedrijf

Bestelling stond klaar en was goed ingepakt. Geleverd volgens opgave. Helemaal gelukkig.

Zeker een aanrader!

Ik verwacht een bouwpakket en dat heb ik gekregen. Alles erop en eraan zoals beschreven. Inclusief de inbussleutel. Netjes verpakt in 1 pakket.

Behulpzaam en oplettend

Altijd bereikbaar ,behulpzaam en overleg over de bestelling .Prima bedrijf

perfekt prima service snel geleverd.

Perfect Zeer tevreden

Service met een grote S

Zeer snelle levering. Perfect op maat. Top kwaliteit.

Goed bezig.

Komen hun afspraken goed na. Doen niet moeilijk. Duidelijk en recht door zee instelling. Goed bezig daar. Gr Harry de loijer.

Top verzorgd en snel geleverd. Hier kun je op plannen!

De benodigde buizen op kort termijn nodig. Hier hebben ze uitstekend voor gezorgd, goed verpakt en netjes afgeleverd zonder dat buurtbewoners er last van hadden.

Prima product en snelle levering.

juiste maten, juiste onderdelen.

een zeer leuk product om met te werken.

zeer goed en klantvriendelijk

zeer snel en vriendelijk geholpen. mooie kwaliteit

Zoals gezegd een snelle levering van een scherm dat dit bedrijf zelf samenstelt van steigerpijpen en koppelingen. Helaas staat het geheel hierdoor iets uit zijn verband, minder fraai. Maar goed het moet functioneel zijn en dat is het.

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.