De bestellingen worden snel en correct geleverd.

Super bedrijf en vriendelijke medeweerkers!

Was op zoek naar aluminium ring voor project en daar laten maken. Zelf opgehaald en super service! Denken mee en alles is mogelijk!

Geweldige service,

Bestelling vlot verlopen, prima materialen, onderdeel was men vergeten, kan altijd waar gehakt wordt vallen nu eenmaal spaanders. Gebeld en binnen 24 uur ontvangen,

Top products

Delivered quick, competitive price. Defiantly would recommend this company.

prima prijs/kwaliteit

Online bestelling gedaan na telefonisch advies. 2 dgn later stond materiaal klaar voor afhalen.

top geregeld, meegedacht en super gaaf resultaat!!

Echt geweldig product. Fijn dat Wil meedenkt en erg behulpzaam is Super gaaf resultaat thuis staan!!

Alles zeer makkelijk en netjes geregeld. 👍

Via site gedaan super simpel duidelijk en was zo geregeld, ben gaan afhalen.... was iets later dan sluitingstijd ivm verkeer.... maar waren nog steeds vriendelijke en service gericht.... top ervaring...

prettig bestellen en correct geleverd

Duidelijk overzicht, netjes geleverd !

Makkelijk bestellen en snel in huis.

Duidelijke site waarop direct de prijzen zichtbaar zijn. Bestellen is simpel en binnen 3 dagen alle buizen op maat aan huis geleverd. Bijgeleverd een print van de bestelde stelling, handig als hulp voor het in elkaar zetten.

Zeer klantvriendelijke webshop

Ik had een bestelling geplaatst bij deze webshop. Deze werd snel geleverd. Bij het uitpakken vastgesteld dat er een onderdeel niet werd meegeleverd in het pakket. Uiteraard Bouwbuis.nl gecontacteerd en die hebben héél snel gereageerd op mijn mail. Ze beloofden mij dat het ontbrekende onderdeel zo snel mogelijk geleverd zou worden. Twee dagen later stond de koerier met het onderdeel aan mijn deur. Een voorbeeld voor alle webshops!

prima, duidelijke info omtrent levering

Goede service en snelle levering

Vooraf gebeld over een specifieke maat voor een staand spandoekframe. Kreeg goed advies en de bestelling verliep ook goed.

Snelheid en correctheid staan hoog in hun vaandel.

Alle bestellingen die ik tot nog toe gedaan heb zijn telkens correct en snel geleverd geweest. Website is ook heel duidelijk. Je ziet wat je koopt en wat het kost. Top.

top product

mooi product, prima bedrijf.

Prima geregeld

Goede prijs/kwaliteit

Goed product en snelle levering

Had 2 steigerbuizen nodig en vond ze hier voor een leuke prijs, en met een leuke actie werden ze ook nog eens gratis thuisbezorgd. Buizen goed op maat gezaagd en op de gewenste datum netjes afgeleverd, dus helemaal tevreden

Weer een prima levering!

👍

Duidelijke website, fijn transport,

We hebben een ruitersportcentrum waar regelmatig iets aangepast moet worden, lampen verplaatsen/ plaatsen buiten/ binnen. Het maken van een tafel voor de koffie automaat. Het maken van een zwenkarm voor het jury huisje voorzien van licht/verwarming/netwerk. Het maken van een afdak (mobiel) voor het springmateriaal. Alles wat gemaakt kan worden met buis en buis onderdelen word besteld bij Bouwbuis .nl

Levering snel, materiaal goed.

Binnen een paar dagen is de bestelling binnen. Kan dus snel aan de slag gaan. Met zwarte buizen/koppelstukken heb ik vorig jaar mijn kamertafel (eikenhouten blad uit een stuk met twee vlakken onder een hoek van 135°, lengte 330 cm) voor-zien van een nieuw onderstel. Met voetplaten ook tegen onderkant blad en vastgezet met zwarte slotbouten dwars door het blad. Resultaat: 100%. Afgelopen week een trapreling/-leuning gemaakt van gegalvaniseerde buizen/koppelstukken gemaakt. Steviger kan niet.

Prima materiaal, prima levering.

Erg tevreden over de geleverde spullen. De volgende bestelling doe ik zeker weer bij Bouwbuis.nl.

Prima en levering stipt op tijd !

Voor herhaling vatbaar, perfect product

Goede prijs, snel en op maat

Ruim aanbod. Mooie kwaliteit. Goed verpakt in jute.

Snel en goed

Producten snel geleverd, compleet en goed materiaal. Alles wat je wilt zien van een webwinkel!

Fantastische service!

Door mijn eigen fout, hebben de mannen zelfs nog een 'extra tandje bij gezet', om voor de feestdagen te leveren. Echt super!

Zéér tevreden, prettige eerste kennismaking

Mijn eerste bestelling bij Bouwbuis.nl en ik moet zeggen mijn ervaring is zeer positief. Alles op tijd geleverd, prima handleiding erbij, een kind kan de was doen! Zeer aan te bevelen!

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.