3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring
Pluspunten
Beste lezer,
Maandag 15 oktober jl. hebben mijn vriendin en ik, van u, een bestelling mogen ontvangen. Het betrof hierbij een aantal, door u op maat gemaakte, stijgerbuizen en koppelstukken. Het bestellen van en de communicatie betreffende de bestelling verliep heel vlot. Ook werd de bestelling geheel volgens plan, op tijd geleverd. Waar het echter mis ging, was bij het onprofessionele, asociale gedrag van de bezorger, die door u is ingehuurd, om uw waar aan huis te bezorgen.
’s Morgens kregen mijn vriendin en ik bericht dat de stijgerbuizen en koppelstukken zouden worden geleverd tussen 10.08uur en 12.08uur. Deze werden dan ook netjes rond 11.30uur geleverd. Toen werd aangebeld, deed mijn vriendin de deur voor de bezorger open. Wij wonen in Amsterdam op 3 hoog. Aangezien mijn vriendin niet lang daarvoor door haar rug was gegaan tijdens haar werk en om die reden thuis was, vroeg zij de bezorger, door de intercom, of hij de bestelling naar boven wilde brengen. Resoluut zij de bezorger: “ik lever tot de eerste drempel en niet verder”. Zelfs nadat mijn vriendin de situatie uitlegde, weigerde de bezorger naar boven te komen. Waarop hij zei: “nou, ik laat uw buizen hier in de hal achter”. De manier waarop de bezorger met mijn vriendin communiceerde vind ik absurd. Het is heel onprofessioneel en niet service-gericht. De manier waarop de bezorger met mijn vriendin communiceerde reflecteert de manier waarop mijn vriendin en ik uw services bezien. De bezorger is de l