Pluspunten

Ga zo door. Mijn bestelling super geregeld en afgelever

Pluspunten

perfect!

Pluspunten

keurig geleverd zoals opgegeven,

net voor de feestdagen besteld, daarom later geleverd dan op de site staat.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle en goede levering maar niet de goedkoopste.

Misschien is een optie om bij de bestelling plaatsen een regeltje met opmerkingen kunnen invullen. Dat is nu niet mogelijk. Is het mogelijk om voor mij als tuinontwerpster een korting geven? Bij andere bedrijven waar ik bestel word dat automatisch verrekend 10-20% voordat ik moet afrekenen.Dankjewel. vriendelijke groeten Arleta van As

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en nette leverancier/chauffeur

Pluspunten

Veel keus en goede prijs. Ook het gratis op maat zagen is erg fijn!

Pluspunten

Super snelle reactie op vragen en snell levering! Goede kwaliteit en netjes verpakt

Melding over wel of geen doppen/oplossing voor onder poten/buizen

Pluspunten

De site en alles daarna werkte perfect. Bezorging exact binnen de aangegeven termijn . De zending was compleet en goed verpakt

Zou het niet weten.

Pluspunten

Perfecte service! Goed meegedacht, snel geleverd en kwalitatief materiaal!

Pluspunten

ik had verschillende maten koppelingen besteld. Ik kreeg een oplettende mail van een medewerker om te vragen of dit ook wel goed besteld was. Positief en mee denkend! Snel verstuurd en goed verpakt. Ik ben erg blij met mijn bestelling

Pluspunten

Een klein ordertje met maatwerk (4 pijpjes van slechts 2,5 cm) werd perfect en zonder extra kosten uitgevoerd.

Pluspunten

Duidelijke site Goeie prijzen

Nog geen (bestelling is nog niet uitgepakt maar neem aan dat alles goed is :))

Pluspunten

Netjes afeleverd, op de dag dat je het wil ontvangen, en binnen het termijn van levering in huis.

Pluspunten

Goede communicatie en snelle levering.

Pluspunten

een snelle, voordelige en adequate levering van mijn bestelling

geen

Pluspunten

Goede informatie tijdens levering

Pluspunten

Stipte levering Keurig verpakt aangeboden

Pluspunten

- snel - duidelijk - communicatief goed

x

Pluspunten

Erg gemakkelijk om een tafel onderstel op maat te bestellen via jullie website. Goede producten, goede service en prima op tijd geleverd.

Pluspunten

Makkelijke duidelijke website, snelle levering. De spullen waren netjes verpakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle levering, accurate emails over tijd van bezorging.

Op de website miste ik een technische tekening met preciese maatgegevens. Ik bestelde een onderstel voor een tafel, daarvoor kon ik slechts drie maten opgeven (lengte, breedte, hoogte) Er wordt dus verondersteld dat de tafelpoten zo dicht mogelijk bij de rand vd tafel moeten komen. Niet iedereen wil dat.Het is daarom handig om te weten wat bv de diameter van de voetflenzen is. Ook wordt niet vermeld wat met de hoogte wordt bedoeld: waarschijnlijk onderkant tafelblad, want de dikte is niet bekend. Ik bestelde daarom een overmaat en zaag de stukken zelf op preciese lengte. Omdat ik een zaagmachine heb is dit voor mij geen probleem, maar voor andere klanten misschien wel. Ook betaal ik op die manier iets teveel.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering geheel volgens bestelling.

Bezorger onnodig boos over ontbreken van hulp bij het lossen van bestelling van bestelauto naar oprit.Bezorger is geen reclame voor uw bedrijf. De mail over tijdstip levering in de namiddag ontvangen en levering vond in de ochtend plaats. Mijn vrouw heeft nog zo veel als mogelijk geassisteerd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

- materiaal uitstekend van kwaliteit - snelle levering

Opmerkingen tav bezorging doorgeven aan chauffeur.

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs en groot voordeel is dat alles op maat bezorgd wordt.

Pluspunten

Top product en goede service. 10 punten Ik kom zeker weer terug.

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.