Goed materiaal

Buis besteld voor mij antenne, En Laten bezorgen, Alles netjes via mail ontvangen wanneer de bezorger komt enz… Niks op aan te merken, Zeer tevreden!!

Overzichtelijke webshop, scherpe prijzen en korte levertijd. Wat wil een mens nog meer?! Ik had een foutje gemaakt bij het bestellen waardoor een paar onderdelen niet goed waren. Dit werd door Bouwbuis snel en correct afgehandeld. Ik weet wel, als ik iets van steigerbuis nodig heb ga ik niet verder zoeken maar bestel bij Bouwbuis.

Makkelijk bestellen via de website en binnen de beloofde tijd geleverd. Erg tevreden!

Goede service, kwaliteit, meedenkend.

Absoluut aanbevolen. Denken met je mee en handelen oplossingsgericht. Eerlijk bedrijf met goede nazorg. Ik had zelf verkeerd besteld. Niets was hen te veel om het op te lossen. Dikke 5 sterren! Bedankt Bouwbuis.nl !

Alles naar wens verlopen

Super snelle service

Alles snel en uitstekend geleverd

Goede kwaliteit, snel geleverd

Telefonisch goed bereikbaar voor vragen en had mijn steigerbuizen snel geleverd gekregen. Fijne service!

Goede kwaliteit en snelle levering

Gewoonweg perfect van bestelling tot levering. Zeer degelijke kwaliteit.

Probleemloos, gewoon goed!

Ik heb een aantal keer besteld bij bouwbuis. Ik ben erg tevreden. Ik heb bij een eerdere bestelling ooit een incomplete levering gehad. Dat hebben ze toen snel en netjes opgelost. Gewoon een betrouwbare leverancier van erg leuke producten. Ik heb twee tieners die beide een bureau met bouwbuis onderstel hebben met daarbij beide een open wandkast van steigerbuis.

De bestelling was precies het product dat ik beoogde. De website is prima.

De bestelling was precies het product dat ik beoogde. De website is prima.

Prima prijs kwaliteit en snelle service op maat

Prima prijs kwaliteit en snelle service op maat.

Snel, keurig op maat en zeer betaalbaar.

Spullen zijn keurig op tijd geleverd, eenvoudig te monteren, alleen het goed/waterpas afstellen is wel even een klus waar je de tijd voor moet nemen. Misschien een tip om een indicatie van het gewicht erbij te doen voor de particuliere koper. Had het pakket op kantoor laten bezorgen en dat was "iets" zwaarder dan ik dacht...

Snel en flexibel

Kwaliteit en zeer klantvriendelijk. Goede prijs en snel geleverd, wat wil je nog meer!

Correcte levering met de correcte inhoud

Bestellen was makkelijk, duidelijk en verliep vlot, evenals de levering.

perfect

goede communicatie en correcte levering

Uitstekende behandeling van de bestelling

Vlotte levering, goede materialen en zorgvuldige afwerking

Correcte afhandeling van bestelling.

Product heeft een hoge kwaliteiten. Prijs technisch ook prima.

Duidelijke site

Bij opzoeking naar steigerbuis, kwam ik bij jullie terecht en er was bij onderzoek een duidelijk verschil kwa prijs en levertermijn ,alles was heel duidelijk op de site en heb direct mijn bestelling geplaatst.

Ik ben erg tevreden

Beste Prijs en kwaliteit .

Snel geleverd, netjes verpakt

Een kast op maat besteld. Alle opgegeven maten exact geleverd en alle delen waren netjes verpakt. Het eindresultaat is precies zoals verwacht.

zeer vlotte samenwerking

Ik nam Bouwbuis onder de arm in teken van het bouwen van een schaduwzeil. Op de website kan je heel gemakkelijk bestellen op de maat die je wenst. Ik bestelde vanuit België dus was in het begin wat sceptisch of alles op tijd geleverd ging worden. Deze bezorgdheid had ik dan ook duidelijk gemaakt aan Bouwbuis. Ze stonden meteen klaar met een passend antwoord om me gerust te stellen. Uiteindelijk kwam de bestelling ook netjes op tijd aan. Alles was uitstekend ingepakt zodat er geen schade opgelopen werd onderweg. Zeker een aanrader!

Prima, zeer oplossingsgericht bij een klacht.

Probleemloos.

Zeer foute bezorging

Geachte heer, mevrouw, Ik weet dat het niet uw schuld is maar de bezorging was wel zo slecht dat ik toch, in uw belang, een reactie schrijf. Het pakje was een straat verderop naast de deur weggestopt!!! Wij wonen in de veertienbunder en de straat parallel aan de onze heet de vierbunder. Kennelijk is dit voor de analfabetische bezorgers een probleem. Dankzij een goede buur is het uiteindelijk bij ons terecht gekomen. Twee keer eerder hebben wij slechte ervaringen met GLS gehad. Wellicht gebruikt u dezelfde bezorgdienst? Mvrgr, Adriaan Niemantsverdriet

De bestelling bij Bouwhuis is snel, goed en adequaat afgehandeld en correct geleverd.

Alles klopte en alles goed verpakt en de werktafel ziet netjes een goed uit en voldoet volledig aan mijn verwachtingen.

Correct

Goede prijs

Over Bouwbuis.nl

Bouwbuis.nl levert Steigerbuis en Buiskoppelingen. Daarmee bouw je eenvoudig de meest uiteenlopende constructies zoals meubels, hekwerk, stellingen, reclame frames, flexibele werkplek inrichtingen, winkel inrichting en wat je maar bedenken kunt... Voor elke toepassing wel een geschikte buis in huis.