Pluspunten

Prachtige spullen, snelle levering, super aardige en kundige monteurs!!

Pluspunten

Klantvriendelijk. Denkt mee met de klant. Snelle service.

Pluspunten

Stijlvol, onderscheidend en een goede smaak

Zo doorgaam

Pluspunten

Snelle en correcte levering Super leuke kwaliteits producten Leuke kortingen op gekochte artikelen

Werkbalie was wat rommelig Wel behulpzaam in de winkel

Pluspunten

hele prettige bejegening, makkelijk contact via mail en telefoon, goede prijsaanbieding, hele aardige en vakkundige bezorgers, en natuurlijk hele mooie spullen

Pluspunten

- Over bestelling en levering wordt duidelijk gecommuniceerd. - Nette aflevering van kwetsbare produkten. - Retourneren is behalve correct ook opvallend snel afgehandeld.

- Geen.

Pluspunten

Eerlijk en goed advies en een enthousiast team welke je altijd graag te woord staat. Snelle levering en prachtige showroom.

Ga zo door in alle puurheid!

Pluspunten

Vriendelijke benadering, snelle reacties per e-mail op mijn vragen en een hele aardige jongen zette de stoelen keurig voor ons in elkaar, dus ook zeer tevreden over de levering.

Pluspunten

Zeer sterk telefonisch contact en ook in de showroom vriendelijke en meedenkende medewerkers! Ook bij de aflevering erg servicegericht!

n.v.t.

Pluspunten

Snelle positieve brnadering

Pluspunten

vriendelijk, goed advies, pre en after sales meer dan goed. Alles correct en gaan zeker terug.

Pluspunten

Snelle reacties op e mail. Bezorging prima volgens afspraak.

Ga zo Door! !!

Pluspunten

zeer klant vriendelijk en snelle levering

Pluspunten

Correcte en verzorgde klantenservice/levering!!

Pluspunten

Goed advies in showroom en naderhand perfecte service nadat plafondafdekkap van lamp beschadigd bleek te zijn.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

goede communicatie over status van bestelling. verwachtingen worden overtroffen doordat levertijd veel eerder was dan aanvankelijk gemeld

Verpakking van bestelling moet veel beter. Omdoos van bestelling kwam beschadigd aan.

Pluspunten

communicatief tijdens de online gesprekken klantgericht vriendelijk mooi werk

Pluspunten

Hoewel wij wisten dat wij een showroommodel hadden besteld en betaald, kregen wij toch een nieuw exemplaar toegezonden. Geen standaard dienstverlening dat snappen wij ook wel, maar waar maak je dat tegenwoordig nog mee !? Wij zijn enorm blij met onze oversized Lirio hanglamp. Puur Design & Interieur maakt inmiddels deel uit van onze internet Favorietenlijst.

Kan er geen bedenken op dit moment.

Pluspunten

Duidelijkheid, aanspreekbaarheid, servicegericht

Pluspunten

good Prices wide range of products prompt and friendly communication by e-mail

The shipper information was as annouced but the shipment at all took more time as published without any information from puur design

Pluspunten

U wordt perfect op de hoogte gebracht van uw aankoop. En bij vragen wordt er snel gereageerd.

Pluspunten

Wij hebben 6 Kubikoff stoelen besteld en een mooie koekoeksklok. We hebben de stoelen eerst bekeken in Eindhoven zelf en zijn daar zeer goed geholpen door Stefan. We mochten bovendien ook nog profiteren van een '5+1 gratis' actie op dit merk die eigenlijk net verlopen was. Daar waren we uiteraard erg blij mee! De winkel is zeker een bezoekje waard! Het is zeer smaakvol ingericht en wij waren verbaasd over alle leuke en originele meubels en accessoires die je in grote zaken niet tegenkomt.

Ga zo door met dit mooie bedrij!

Pluspunten

Leuke producten, scherpe prijzen Product uiteindelijk persoonlijk afgeverd

Graag communicatie indien verwachte levertijd niet gehaald kan worden.

Leenderweg 2

5615 AA Eindhoven