Mijn ervaringen waren prima. Het product is eerder geleverd dan gepland en er was duidelijke communicatie. Enige issue was dat de site niet werkte. Ik kon mijn bestelling online niet afronden en betalen. De helpdesk was vriendelijk en heeft me geholpen met een factuur en overschrijving maar ik denk dat jullie best wat aankopen missen omdat niet iedereen zo omslachtig wil werken. De helpdesk gaf aan dat het een bekend probleem was maar ik had niet de indruk dat het snel opgelost zou worden of een prioriteit was. Misschien toch goed om hiernaar te kijken? Ik wens jullie het beste en tot nog eens! Groeten Anneleen
Dag Anneleen, fijn te horen dat je tevreden bent over ons team en service en helemaal fijn om een klant positief te kunnen verrassen met een snellere levertijd dan gepland! We hadden inderdaad een hele vervelende storing in onze webshop, echter omdat deze niet continue en op iedere computer naar voren kwam konden we deze zeer lastig opsporen en oplossen. Gelukkig is dit intussen weer opgelost en werkt (zover wij nu ervaren hebben) weer helemaal in orde. Inderdaad; via onze live chat zijn we goed bereikbaar en ook via e-mail of telefoon uiteraard. Dus incidenteel is deze aankoop even manueel gegaan, maar toch gelukt! Heel veel plezier gewenst van jullie aankoop en graag tot een volgende keer. Mvg, Team PUUR Design.
wat verkeerde informatie wasrdoor we eigenlijk voor niets kwamen maar doordat ze echt door het stof gingen en hun best deden om er iets positiefs van te maken toch geslaagd en gekocht.
Beste Henk, Waar gewerkt wordt kunnen helaas ook fouten worden gemaakt... De meestal (tijdloze) collecties van alle de merken welke we voeren zijn te groot om alles permanent in de showroom te kunnen laten staan. We wisselen regelmatig door gezien er ook continue nieuwe modellen en collecties worden gelanceerd. Gelukkig kon mijn collega u op een ander product uit dezelfde serie dermate van dienst zijn zodat ze u inderdaad toch nog goed op weg heeft kunnen helpen. Nogmaals dank voor uw feedback en heel veel plezier gewenst van u aankoop. Mvg, Team PUUR Design
Super van order tot plaatsing!
Goed, meedenken en tijd geven om tot een besluit te komen
Prachtige zaak met geweldige mooie meubels. Alles gaat perfect volgens afspraak. Top
We kwamen voor 4 KFF barkrukken (fantastisch zitcomfort) en gingen naast de krukken ook met een top bank weg. Veel banken gezien, maar nergens werd deze geëvenaard. Fijne winkel als je mooie hoogwaardige meubels zoekt. Zeker aanbevelen.
Leuk om terug te lezen Matthijs! Dank voor de complimenten en nogmaals heel veel woongenot in jullie prachtige nieuwe woning! Team PUUR.
Kundig advies en sympathieke medewerkers en een fraaie eetkamertafel !
Dag Harry, fijn je van dienst te zijn op meerdere vlakken en daarnaast deze prachtige eye-catcher hebben mogen leveren! Want deze staat beslist garant voor heel veel woongenot + plezier! Geniet ervan en hoplijk tot een volgende keer. Team PUUR.
At Puur Design I found the best choice of design furniture combined with great service and assistance. Also got my made to measure wardrobe by them, just perfect!
Zeer prettig richting de klant. Nette bezorging en prachtige meubels. Erg blij mee.
Correcte afspraken die perfect werden nagekomen.
Zie boven
Prima (design)interieur aanbod met goede prijs/kwaliteit verhouding. Full service door zeer vriendelijke directie en medewerkers. Afspraken worden zeer goed nagekomen. Zeer behulpzaam bij het vinden van oplossingen en bemiddeling van zaken, die niet direct tot hun corebusiness behoren.
Dag Fons, wat fijn om te horen en hoe mooi heeft dit project zich gaandeweg ontwikkelt . Startende met een aantal meubelstukken, en uiteindelijk een hele verbouwing geworden van A tot Z t/m incl. een compleet nieuwe maatwerk keuken. Wij hebben dit project zeer ook als zeer prettig ervaren en daarbij bijzonder geslaagd! Heel veel woonplezier gewenst samen het gehele team in jullie compleet "nieuwe" woning.
Nette service, klantgericht en mooi design
Dank Sharon, fijn te horen dat (wederom) alles naar tevredenheid is, en veel plezier van de prachtige eyecatcher!
Meer dan de helft van ons interieur hier gekocht. TOP kwaliteit en vooral TOP SERVICE! Recent een issue gehad met nieuwe bank maar perfect opgelost! Nogmaals onze zeer gewaarde dank aan Stefan en ganse team, jullie zijn TOPPERS!!
Goed geholpen in de showroom, waar uitgebreid de tijd genomen wordt om je echt te helpen om de goede keuzes te maken. Meerdere malen zijn samples toegestuurd, zodat we de kleuren goed konden testen met de rest van het interieur. Levertijd is stuk langer dan aangegeven, maar daarvoor zijn ze weer afhankelijk van de producenten en kunnen zij niets aan doen. Zelfs de levering gebeurt op een hele gedegen manier. Een echte aanrader!
Hi Sandy, wat fijn om te horen/ lezen! Waardevol vooral ook om te horen dat het hele team haar bijdage heeft kunnen doen, van verkoop/ advies tot en met de levering. Hopelijk tot een volgende keer!
Van bestelling tot levering verliep alles prima.
Super aanbod, super service
Er waren wat problemen met een van de Cattelan kasten die we bij Puur besteld hadden (trage 1e levering vanuit Italie, vanwege Corona, en daarna tot twee keer toe transport/inpak schade). Puur heeft het netjes met Cattelan afgehandeld en ons steeds op de hoogte gehouden.
Na een zoektocht naar zwenkwielen voor mijn KFF-eetkamerstoelen ben ik terecht gekomen bij Puur Design & Interieur Eindhoven. Stefan Hendriks heeft mij telefonisch uitstekend geholpen en nog voor de kerst staan mijn stoelen op wieltjes. Bedankt voor de snelle service.
Hoewel de tafel later vanuit Italië geleverd werd dan in eerste instantie gehoopt, heeft Puur Design er alles aan gedaan om deze zsm te leveren nadat ze hem hadden ontvangen. Communicatie verliep heel vloeiend en alles omtrent de levering was tot in de details geregeld. Chapeau en wat ons betreft zijn jullie voor ons de ‘place to go to’ voor toekomstige aanschaf van design meubels! Stefan
Dag Stefan, Heel leuk erg en vooral waardevol voor ons om dit te lezen! We zien je graag weer terug een volgende keer. Hele mooie feestdagen gewenst en geniet! Team PUUR Design & interieur
Alles ging via mail door de corona. Het verliep heel vlot. Echt een aanrader!!!!!
Dank Evelien, fijn dat alles naar tevredenheid is! Fijne dagen gewenst. Team PUUR Design & interieur
Heel fijn ontvangen in de sfeervolle showroom en uitgebreid ondersteund bij alle nog te maken stappen wat betreft onze woonwensen in ons nieuw te bouwen huis. Een vlot en enthousiast team, exclusieve en vooral unieke meubelstukken en levering en montage was vakkundig en professioneel. Wij genieten!
Komen hun verplichtingen na en after sale is prima.
We zijn goed geholpen in de winkel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en er werd meegedacht. We hebben verschillende meubels uitgezocht die een mooie combinatie vormen in onze woonkamer. Alles werd op tijd geleverd en goed gemonteerd. De gehele communicatie rondom offerte, leveren en monteren is prima verlopen. We zijn heel tevreden!
Dag Marijke, Dat is natuurlijk de mooiste beloning die we maar kunnen krijgen, geweldig! Namens het hele PUUR Design & interieur team: dank voor deze mooie terugkoppeling. Geniet van jullie prachtige nieuwe interieur! Groeten, Team PUUR
Online mooi meubel gekocht in begin van coronatijd. Met videobellen alle details besproken en benodigde keuzes voor het definitieve model gemaakt. Levering door corona kostte meer tijd, maar oorzaak lag in Italië vanwege sluiting. Door beschadiging bij uitpakken, goede opvolging (communicatie en levering) voor herstel en snel nieuwe levering met attentie voor het ontstane probleem.