Veel kwaliteit en goede service, helemaal top!

Een prachtige tafel gekocht bij Puur design! Mooie kwaliteit meubels, behulpzaam personeel, korte lijnen in communicatie, goede service en persoonlijke levering. Kortom een zeer goede eerste ervaring bij Puur design!

Een goeie ervaring met een hele vriendelijke eigenaar en personeel

Ik had een kast besteld. Net begin corona tojd. Goed geholpen per mail. Levering duurde langer als verwacht maar dat kwam door corona omstandigheden. Ook reageren ze snel via de mail. Kortom een goeie ervaring en als ik weet iets nodig hebt ga ik zeker de zaak eens bezoeken.

Lang gewacht maar heel blij mee.

Door de vakantie periode en Covid iets langer moeten wachten op de bank. Dit hadden ze aangegeven maar een mens is ongeduldig:-). Het is precies zoals we hoopten de bankensysteem prachtig!

Goed advies , mooie kast. Aardig en netjes geholpen. Komen zeker nog eens terug

Top design en ontwerp maar ook top service en uitvoering

Het beste van de ontwerp en design wereld in kombinatie met veel knowhow en perfecte uitvoering inkl een snelle after sales in geval er toch eens iets niet helemaal past

Lang moeten wachten door Corona maar super service

Heel goede service! Heel mooie zetel alberta ralph. We hebben bijna 5 maand moeten wachten door Corona maar dan toch geleverd met de baas van de winkel erbij met een grote fles cava en 2 mooie kussens om het goed te maken. Zeer vriendelijk ook! Zeer tevreden ook over de zetel, heel mooi. Online gekocht maar op vraag kreeg ik staaltjes toegestuurd gekregen wat super is qua service!

Fijne winkel met kundig personeel

Fijne winkel met een prettige sfeer en kundig personeel. Gekochte stoel op een nette manier geleverd. Goede info over de status van de bestelling en snelle reactie op gestelde vragen via mail.

Mooie spullen, mooie merken

Wij zijn heel blij met onze verlichting van het topmerk Occhio, met onze italiaanse barkrukken en met ons maatwerk dressoir. Het contact met de eigenaren van Puur was plezierig!

Fantastische merken . Fijne service die ze leveren

Heel fijn bedrijf , een bedrijf waar de mooiste brands samenkomen . Laat je inspireren en adviseren door het team van Puur design ! Een echte aanrader.! X RL

Perfecte service

Van bij het eerste contact, over de bestelling tot en met de levering was de service top. Een absolute aanrader.

Verschrikkelijk

Wij hebben een stoel gekocht van buiten stoel van Magis gekocht en deze verkleurd heel stoel is heel lelijk geworden . Puurdesign gemaild en gevraagd of dit normaal is hun antwoord wij gaan het met Magis opnemen . Hierbij het antwoord van Magis We use the best sun-protection addictive that you can find on the market for all our products that are suitable for outside. But there is no way to prevent 100% colour fading under the sun, i.e. there are no addictive that can 100% prevent fading. It could help to keep the Voido under a roof when they not use it for long periods, or in most extreme temperature seasons. Dus met andere worden je koopt een buiten stoel bij ons maar als het te warm is moet je deze binnen zetten en als service krijg ik van Puurdesign bij monde van de eigenaar krijg ik 25% korting op een nieuwe Magis stoel en die willen wij natuurlijk nooit meer hebben dus conclusie. Puurdesign verschuild zich achter fabrikant en importeur maar neemt zelf totaal geen verantwoordelijkheid

Heel fijn;-)

Servicegericht, niet opdringerig en oplossingsgericht als blijkt dat poten te statisch onder boomstamtafel bevestigd zijn. Maatwerk past ons.

Goed advies, fijne service

Mooie zaak, warme ontvangst, goede service

Bestelling goed afgeleverd zijn heel tevreden tot nu toe

Correcte levering top

Fantastische service.

Aanschaf via internet van een bank is goed bevallen, door het intensieve mailcontact waarin ik prima van alle informatie werd voorzien die ik nodig had om een keuze maken. Ik kreeg altijd snel reactie op mijn vragen wat heel prettig was. Alle informatie werd bij elkaar bewaard waardoor ik nooit het idee had dat ik alles weer moest uitleggen. Levering van de bank liep ook bijzonder prettig, weliswaar vertraagd, maar daar konden jullie zelf niets aan doen. Levering van de lamp was ook prettig. Ik heb het idee dat jullie erg flexibel zijn en met de klant meedenken.

Toelichting

Na mijn klacht van 23/01 ll. zijn de zaken eindelijk in een stroomversnelling geraakt. Bestelling inmiddels geleverd met de nodige service en tegemoetkoming voor het lange wachten. Eind goed , al goed.

Goede kwaliteit producten, met goede service

De producten die Puur Design & Interieur ter beschikking hebben is zeer geode kwaliteit en we zijn ook goed geholpen in de winkel. De bezorging van de producten ging ook goed, wel hebben wij lang moeten wachten op de levering maar dat lag aan de producent zelf en dat ze dicht waren met kerst.

Vlot en klantvriendelijk

Zowel in afwikkeling als ook in communicatie een prima bedrijf.

Ontzorgen!

Onze woning is nu compleet klaar en het enthousiaste team van PUUR Design heeft ons van het begin aan enorm goed geholpen. Goede ideeën, mooie meubels en zeer begaan met het gehele project. Wij bevelen jullie dan ook zeer zeker aan.

Te mijden

Half augustus 2019 tafel besteld , levering 6 à 7 weken, al snel 4 weken extra wegens vakantieperiode. Daarna steeds zelf om info moeten vragen want van hun zijde is de communicatie onbestaande aangaande lopende bestelling. Vandaag zijn we half januari 2020 , dus in week 21 en geen reactie. Hoelang gaat men dit nog rekken ? Ik heb de indruk dat men zich meer bekommert op deze site met klachten dan rechtstreeks met de " klant ". Waarom zouden ze ook, de betaling is al lang gebeurd...Wetgeving (Europa ) heeft nog een weg af te leggen i.v.m. consumentenbescherming.

Aangename sfeer, goed advies!

Wij kwamen hier terecht via de website en werden getriggerd door de afwisselende collectie. Zeer goed geholpen, enthousiaste mensen. Ga zo door!

Slecht

Op 06/06 lampen besteld én betaald, werden niet geleverd, er was iets mis gegaan met de leverancier. Op 03/10 opnieuw geïnformeerd want er kwam niets van hun kant uit. We kregen antwoord dat ze binnen de 14 werkdagen zouden geleverd worden. 3 weken later en nog steeds geen levering, dan maar opnieuw geïnformeerd. Op 22/10 lieten ze weten dat de bestelling eind volgende week ben hen zou zijn. Nog eens 2 weken later en geen spoor van levering. Op 12/11 gooien ze zelf de handdoek in de ring en stellen voor de bestelling te annuleren en het geld terug te storten. Op 02/12 nog geen geld terug ontvangen. Heden, op 20/12 ook nog geen geen terugbetaling.....we zijn benieuwd of er dit jaar nog iets van komt...

Goede service en communicatie

Alles verliep heel vlot en professioneel. Vriendelijke mensen

Mooie showroom, deskundig advies, top servivice

Recentelijk de showroom bezocht in Eindhoven. Vriendelijk en vlot personeel in de showroom, goed en waardevol advies gekregen en een keurige levering. Alles netjes gemonteerd! Zeer tevreden over het verloop van dit traject, en uiteraard mijn nieuwe meubels!

Goed contact en snel

Reageren snel en goed op vragen en komen afspraken na.

Leenderweg 2

5615 AA Eindhoven