Pluspunten

Komen hun belofte na, zelfs dag voor kerst kwam het bedrijf mij de bestelling brengen

geen

Pluspunten

Altijd een snelle reactie op vragen gesteld via de e-mail Zeer goede service bij afhandeling klacht

Pluspunten

Behulpzaam tijdens de aankoop in de winkel in Eindhoven. Behulpzaam op de service afdeling wat betreft de planning voor het leveren. Vragen op deze afdeling worden snel en duidelijk beantwoord. Levering prima verlopen op geplande tijd. Prachtig product!

Pluspunten

Goede selectie en uitzonderlijke begelijding en klanten service!!

Pluspunten

goede communicatie

Pluspunten

Snelle service en reacties

Pluspunten

Goede communicatie over levertijden

Pluspunten

Klantvriendelijk Houdt je goed op de hoogte over je bestelling Grote keuze in mooie kwalitatieve meubelen Kundige bezorgers/monteurs

Pluspunten

Kwalitatief goed product Product voldoet helemaal aan onze verwachtingen Uitstekende bezorging en montage Prettige medewerkers

Pluspunten

Aardige verkopers, je krijgt goede informatie.

Iets meer producten in de zaak, zodat je kunt zien wat je koopt.

Pluspunten

Zéér klantgericht, meedenkend

Pluspunten

Ontzettend positieve ondernemers (en collega`s) hebben een eetkamertafel met stoelen gekocht, en wilde deze graag bezorgd hebben. Alles was perfect geregeld en keurig netjes op tijd thuis bezorgd, boven onze verwachting! Puur Design & Interieur is een Top bedrijf..........

N.v.t.

Pluspunten

Goede klantenservice. Na een probleem met verkleuring van buitenstoel kregen wij meteen aanbod om stoel kosteloos retour te sturen. Zij hebben gezorgd dat leverancier van de stoel de stoel gratis heeft overgespoten (daarvoor ook dank aan de leverancier) en dat de stoel ook weer gratis bij ons thuis werd bezorgd. Klasse!

Pluspunten

Mooi aanbod en hele snelle en goede (klanten)service. Montage van onze Cattelan Italia kast is heel zorgvuldig en netjes gedaan. We zijn er erg blij mee!

Pluspunten

De kast die we besteld hebben kwam veel later dan verwacht. De leverancier (Seletti) hield ons lang in het ongewisse. Gelukkig hield Puur Design ons voldoende op de hoogte. Prima.

Pluspunten

Een zeer professionele klantenservice!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Breed aanbod en prijzen van artikelen: OK Order systeem en betaling mogelijkheden:

Bevestiging van de order en verdere afhandeling oppervlakkig wat oorspronkelijk aangegeven is behoeft niet te moeten gebeuren: Mijn Levering van 8 Stoelen ( Zuiver ) bestelling 14 Mei - heeft t/m 7 July geduurd en is omslachtig en letterlijk in 3 totaal verschillende datums afgeleverd en is slecht verlopen: Puur Design heeft zich beroept op overmacht omdat de leverancier "back-Orders" had te verwerken: Ik heb om compensatie gevraagd en heb een Textiel Reiniging setje gekregen: Staat totaal niet gelijk aan overlast die ik als klant heb gehad door deze afhandeling van een vrij makkelijke order van 8 Stoeltjes: Misschien is zaken doen met Producent en of Groter verkoop punt zoals Bol.com een betere ervaring voor de toekomst:

Pluspunten

Klantvriendelijk, geduldig, professioneel. Maken hun belofte- / afspraak waar EN DAT ANNO 2018!

Doorgaan op deze juiste weg!

Pluspunten

vriendelijkheid, service, geen opmerkingen

Pluspunten

Gewoon zoals het hoort; topproducten voor een goede prijs en snelle levering!

Pluspunten

persoonlijke goede service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Aanbod Persoonlijk contact in winkel, bij bezorging. Vriendelijk, kundig.

Leuke zaak maar wat echt beter kan is de Communicatie vanuit Puur via emails, telefoon en whats app, . Die staat nl in schril contrast met het plezierige persoonlijke contact hierboven genoemd. Concreet: - veel verschillende personen/afdelingen zoeken contact. Te veel mails, voicemails - onderling duidelijk niet afgestemd - vrij bot, opdringend van toon. - zou verwachten dat jullie zelf checken dat jullie toeleveranciers leveren wat is besteld door klant en daar dus niet klant zelf achterlaten komen bij levering. - Levering dus incompleet en ondertussen werden wij continue gechased door verschillende Puur mensen via verschillende kanalen om rest betaling per onmiddellijk te voldoen zonder enige erkenning dat het niet perfect geleverd is. - heb hier toch een negatief gevoel aan over gehouden. Wij hebben betaald maar wachten nog op de nog te leveren viltdoppen. - ook vrij bijzonder gezien bedrag wat wij uitgeven, dat jullie het normaal vinden dat wij zelf de 24 nog te leveren viltdoppen zelf mogen monteren. Bij Ikea okay. Doe er wat mee zou jullie zaak nog beter maken. Groet

Pluspunten

Lieve leuke professionele mensen die heel goed met je meedenken!

De BGE overdag gewoon in de zaak bij de ingang aanzetten, lokt mensen en het is heel lekker!

Leenderweg 2

5615 AA Eindhoven