Pluspunten

Aandacht voor de klant, vriendelijk en hulpvaardig.

Pluspunten

Mooie collectie die bekeken kan worden in de showroom; verder alles zoals afgesproken, dus tevreden! Vriendelijke en geduldige verkoopster.

Pluspunten

Klantvriendelijk en proffesioneel. Komen afspraken na en denken met klanten mee. Hoge mate van service.

Ik kan zo effe niks bedenken. Het ging allemaal zoals beloofd en gepland.

Pluspunten

Op tijd en goed geleverd. Prima service.

Nvt

Pluspunten

Snel reageren op vragen, nette montage

Pluspunten

Perfecte service! Zeer vlot en correct, was het overal maar zo goed. Mvg Florian Peeters

Pluspunten

Echt niets dan lof over de ondersteuning en servicegerichtheid van Puur Design & Interieur. Zowel in winkel, webshop en levering zeer goed, deskundig en vriendelijk geholpen. En ontzettend mooie spullen.

Pluspunten

Super service!

Chat werkt niet altijd!

Pluspunten

Communicatie en service Aanbod en personeel

Jammer dat de leveringen van de eerste bestelling een aantal keer uitgeteld werden maar dat was overmacht voor Puur en men bood een prima compensatie

Pluspunten

- afspraken worden correct nagekomen - alles piekfijn in orde bij levering

Toegankelijkheid website via tablet

Pluspunten

hele goeie, directe persoonlijke communicatie vertrouwenswaardig, ik wilde perse op een bepaalde dag geleverd hebben, dit is eerst goed uitgezocht of het haalbaar was. Goed!! afspraak = afspraak!!

ik zou het niet weten

Pluspunten

Prima hulp en advies van Jenny gekregen in de winkel. Goede communicatie over bezorgtraject. Zeer nette en vriendelijke bezorgmedewerkers. Ik kom graag een keer terug.

Pluspunten

Aardig personeel, mooie spullen.

?

Pluspunten

mooie en kwalitatieve spullen. Vriendelijke bediening en montage.

Pluspunten

Klantgericht, tijdige informatievoorziening

Pluspunten

snelle reactie op mail, aardige kundige bezorgers, hele mooie spullen

klant op de hoogte houden van voortgang bestelling

Pluspunten

Wowwww zo kan het dus ook. Kort telefoontje gepleegd zojuist, en meer dan fatsoenlijk en goed geholpen. Ik was het bijna vergeten dat je zo ook te woord gestaan kan worden....medewerker van Puur een dikke pluim

Pluspunten

fantastische service en prachtige meubels

Pluspunten

Goede communicatie naar de klant toe Snelle antwoorden op e-mails of teruggebeld Foutieve zendingen worden zo snel mogelijk gecorrigeerd. Uw bent hier in goede handen van een professioneel bedrijf

Waar mensen werken worden wel eens fouten gemaakt. Uit onze ervaring hadden. Wij eerst onze twijfels Maar deze twijfels zijn door uw weggenomen Top dat uw ons voor het wachten heeft beloond. Dit zal ik zeker op mijn instagram vermelden Wendyvanmarwijk

Pluspunten

Fantastische service! Na per ongeluk de verkeerde tafel te hebben besteld is PUUR tot het uiterste gegaan om ons tevreden te stellen en heeft zelfs een tafel voor ons besteld die niet in hun assortiment zit. Communicatie en levering waren gedurende de hele periode perfect.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede service!!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Geen communicatie over de te leveren stoelen nadat blijkt dat de stoelen niet geleverd konden worden. 5 werkdagen werden er 15 en na het afblazen van mijn order heb ik na ruim een week nog steeds mijn geld niet terug mogen ontvangen. Alles gaat fout wat er fout kan gaan. Erger nog ik niet hier over zelf steeds contact opnemen anders gebeurd er helemaal niks. Zeer slechte communicatie. Al zijn de medewerkers aardig aan de telefoon, afspraken worden niet nagekomen. Dit bedrijf is zeker niet aan te bevelen.

Pluspunten

Correct afhandeling ook wanneer de leverancier de levertijd steeds vaker uitstelt! Top communicatie goed op de hoogte gehouden. Ik zou Puur zeker aanbevelen bij familie en vrienden.

geen

Pluspunten

Ze reageren goed als er iets mis is. er kan altijd wel iets mislopen maar het is hoe je erop reageert dat het een goede ervaring wordt of niet. Ze hebben het goed gedaan!

Domme foutjes zorgen soms voor ergernis die voorkomen had kunnen worden

Leenderweg 2

5615 AA Eindhoven