4 stars: good service, well treated

Positive

We bought a sofa from Puur Design and we are very happy with the quality of the product, the customer and follow up service we received and the delivery of the item to our home.

Suggestions

The sofa was a little bit on the expensive side for what it is hence no 5 star.

Pluspunten

Mijn mooie tafel werd thuisbezorgd. Dat deze grote tafel niet in de lift naar mijn appartement kon was al duidelijk. Het onderstel bleek echter ook niet via de brandtrap omhoog te kunnen. De "baas" erbij gehaald en met creatief denkwerk en dito uitvoering toch omhoog gekregen. Hij staat nu prachtig te wezen in mijn woonkamer. Pluim voor deze actie.

Pluspunten

Versnelde levering ivm bruiloft. Zonder kosten en precies conform afspraak. Veel dank en lof hiervoor. Snel antwoord via klantenservice en tlf follow up. Tafel ook perfect!

Emballage werd niet mee terug genomen en een pootje was maar half vast geschroefd

Pluspunten

Website zeer goed Dienstverlening in de winkel goed, professioneel en flexibel bij het zoeken naar oplossingen. Aktieve ondersteuning bij het zoeken naar een model om op lokatie te bekijken.

De medewerkers zijn nog vrij onervaren , maar directie gooit ze toch , bij seniore klanten, in het diepe.

Pluspunten

Persoonlijke benadering, kleinschaligheid

Opvolging van vragen.

Pluspunten

vanaf verkoop tot aflevering alles correct verlopen en zeker de juiste termijn/prijs voor het product Tof team mvg Mark&Christel

geen

Pluspunten

Bezorgtijd DHL tussen 8 en 18 slaat nerfems op. Smaller tijdsframe aangeven.

Pluspunten

Snelle reactie en correcte levering

Pluspunten

Snel verzonden, overzichtelijk, beste prijs

Pluspunten

Keurige en snelle service. Absoluut meegedacht over onze bestelling.

Ik zie er zo snel niet een, dus positief.

Pluspunten

Goede after sale service na mankementen met bestelde stoeltje. Problemen zijn goed en na volle tevredenheid opgelost

Betere controle op de te verzenden producten

Pluspunten

Vriendelijke klantenservice

Gelukkig nog net op de laatste dag gebruik kunnen maken van de actie op deze salontafel, als er acties zijn de einddatum groter op de site vermelden.

Pluspunten

- snelle en vlotte service - zeer goed ingepakt bij breekbaar materiaal - veel keuze tussen mooie materialen

Pluspunten

Delivery time as promised. Great product.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zorg dat je niets hoeft te retourneren. Puur lijkt heel coulant, maar is dat allerminst. Wij retourneerden keurig netjes een tafeltje en kastje in de originele verpakking. Producten waren amper uit de doos geweest. Echter, wij werden beschudigd van beschadiging. Hun woord tegen het onze. Gedwongen om producten terug te nemen tegen betalen van 100 %. Dat hebben we gedaan met het kastje, inmiddels terug bezorgd bij ons en er mankeert echt niets aan, geen beschadiging te zien. Voor het tafeltje dat te groot is voor ons interieur en daarom retour ging, moesten wij als boete 50 % van de aankoopprijs betalen, zo 'n 150 euro. Dus al met al hele klantonvriendelijke behandeling!

Pluspunten

Snelheid en meedenken!

Pluspunten

Zeer vriendelijk, goed geholpen via mail en bestelling ook via mail geplaatst. Levering binnen de afgesproken termijn. Zeer goed verpakte meubels en zeer vriendelijke bezorger.

Bij deze verkoop is er weinig te verbeteren.

Pluspunten

Prettige mensen, mooie winkel, perfecte afhandeling!

Pluspunten

Snelle levering en prettig email contact tijdens de bestelling.

Leenderweg 2

5615 AA Eindhoven