Dikke prima

Makkelijk bestellen en betalen, snel bezorgd. Dikke blij hierom.

De dingen worden gedaan die gezegd worden.

Super!!

Snel

Super snelle service

Prima en snelle levering

Heel goede kwaliteit van de producten verf

Altijd het bestelde super snel in huis.

Super geleverd

Besteld, betaald en goed aan huis geleverd. Mooi optijd zoals afgesproken. Prima adres voor mij als kleine doehetzelvster!

Zeer snelle levering + zeer klantvriendelijk toen er iets mis was met mijn bestelling. Zonder probleem de dag nadien opnieuw verzonden! Super

Goed en snel

De bestelling was binnen een dag geleverd, precies goed en stevig verpakt

Snelle levering, prima verf!

Heel tevreden.

Snelle levering en prima kwaliteitsverf van Sigma.

Supersnel geleverd

Snel geleverd, vriendelijke bericht op factuur, succes met je klus. Ontzettend leuk.

Top levering

Doen wat ze beloven

Zeer goede en snelle service

Ik heb een order geplaatst laat in de avond tegen kwart voor tien en volgende dag in huis. Ik kom meteen verder klussen! Ik heb nog nooit zo’n snelle service meegemaakt. Ik doe voortaan mijn aankopen bij Decoprof.nl

Goede prijs en snelle actie

Een dag na plaatsing bestelling al thuis geleverd. Bovendien goede prijs.

Snel op tijd geleverd en goede kwaliteit

Snelle levering en goed produkt

Nvt

Kwaliteit

Prima produkt ,goede "ouderwetse kwaliteit". Duidelijke uitleg over de werkwijze. Aanrader voor mensen die hun kostbare meubelen willen opknappen met kwaliteitsprodukten.

Fijn bedrijf, snelle levering, en een kadootje bij je bestelling, altijd leuk.

Parfait

Commande effectuée à 15 Hrs. Livraison le jour suivant en Belgique à 11 Hrs via PostNL. A recommander

Makkelijk besteld, binnen 5 dagen ontvangen. Rambo Pantserbeits is een goed, betaalbaar product. Zeer tevreden.

Doen wat ze zeggen

Bestelling netjes op tijd geleverd.

Keurig en snel volgens afspraak geleverd.

Concurrerende prijzen, professionele producten en erg handig dat je de afleverdag kan kiezen.

Tevreden

kwaliteitsverf wint altijd, en al helemaal als het binnen een mum van tijd wordt geleverd. Dank voor de snelle levering en scherpe prijs en kwaliteits garantie.

duidelijke website, en zeer belangrijk: de goedkoopste! Meteen de volgende dag al geleverd. fijne verf (hoor ik vd schilder)

Communicatie

Bij tweede levering 5 dagen moeten wachten voor eindelijk te horen dat mijn bestelling was nog niet verzenden.

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV