Vrijdag besteld zaterdag in huis perfect

Niets mis mee

Nix mis met deze club

Snel en goed

Snelle levering en goede prijs.

Leveren half gevulde emmers!

2.5 kg besteld , maak emmer open zit ie maar gevuld tot onder de helft Zet ik emmer op weegschaal kom ik op een totaal gewicht van nog geen 2.5 kg oplichters

Verf besteld en is snel geleverd.

Wederom top!

Wederom verf besteld en weer prima geprijsd en op tijd afgeleverd zoals aangegeven. Beter kan echt niet.

super snel en correct

Besteld en de volgende dag al bezorgt. De bestelling is snel geregeld vanwege de overzichtelijke website en betalen kan op diverse wijze. Ben super blij dat ik door kan werken zonder vertraging.

Snel geleverd!

Service

Net voor 16.00 besteld, volgende dag voor 13.00 al binnen, al met al zeer snel hoor.

Helemaal prima

Helemaal Prima en op tijd geleverd

Alles prima!

Heel goede ervaring. Verschillende malen al besteld bij Decoprof en telkens een goede ervaring gehad. Goede communicatie, producten zoals beschreven, tijdige levering, etc. Zeker een bedrijf wat ik kan aanraden.

Geweldig!!

bezorgt volgens afspraak een netjes op de hoogte gehouden tijdens de bestelling.

Kwaliteit .

Snelle levering en goed product.

gewoon super

duidelijk om te bestellen, super snel om te leveren!

Super snelle levering uit een groot assortiment

De ons aanbevolen primer, verf en materialen waren allemaal op voorraad. Ik heb s avonds besteld en het werd de volgende dag, goed ingepakt, geleverd. Top!

Goed en snel geleverd

Super snel geleverd

Het was bijna met de snelheid van het licht maar binnen 24 uur voor de deur. De meeste aanbieders kunnen dit niet waarmaken. Decoprof wel!

Product prima, bezorging niet

Post nl gaf een bericht dat ik niet thuis was op het moment van bezorging. Dat klopte niet. Ik ben dehele dag thuis gebleven. Toen verwarrende berichten van : u moet het afhalen bij een bezorgpunt: toen weer het wordt morgen bezorgd: toen weer dat ik het af moest halen. Niet prettig !!!!

Eenvoudig te bestellen en snel geleverd!

vreemde manier van inpakken

het is gewoon belachelijk om mijn bestelling in 2 dozen te verpakken en het was geen nalevering . wel snelle levering

snel

Goede service!

Snelle levering, ruim assortimenten goede prijzen!

Great assortment and service

Great choice of products for competitive prices and my order was delivered the very next day. Happy customer.

Snelle levering en goed verpakt.

Op maandagmiddag via mijn laptop alle verf uitgezocht wat ik nodig was, dinsdagochtend werd het al bezorgd. De blikken verf waren goed verpakt zodat het niet kon gaan lekken, tevens stond op de bon nog een persoonlijke tekst! De website van Decoprof is goed en maakt het je makkelijk om de juiste verf uit te zoeken, en waren zij de goedkoopste.

Snel en makkelijk

Overzichtelijke website. Veel keuze. Snelle administratieve verwerking. Pakket werd snel en netjes afgeleverd. Olie zit inmiddels op de schutting Ziet er weer prima uit

17 Dirk Dronkersweg

Goes 4462 GA