Snelle en kwalitatieve levering.

Bestelling vlot ingevoerd en de volgende dag al geleverd. Verder een niet duur kwaliteits product. Ga zeker vaker bestellen.

Geweldig.

Ontzettend verrast door de bestelling die ik heb gedaan. Verf super goed verpakt, snel geleverd en een BETAALBARE prijs. Dat zie je tegenwoordig niet veel meer. Ik ben uitermate tevreden en zal in de toekomst zeker meer bestellen. Bedankt !

Goed het bestelde ontvangen ,netjes verpakt.

Precies wat ik besteld had,keurig verpakt en op de aan gegeven adres bezorgt en vriendelijk in ontvangst genomen op dat adres.

Gewoon goed, zoals het ook moet zijn.

Goede en duidelijke website

Makkelijk en snel

Simpel bestellen en lekker vlug geleverd. Hier kom ik zeker nog eens terug.

Goede snelle levering. Goed verpakt.

Goede service.

Snel

Besteld en betaald, en snel geleverd

Top geregeld !

Alles goed geregeld en mooi op tijd aangekomen.

Snel verzonden

Fantastisch!

Snelle levering en topspul! Bedankt!

Dan hoef je zelf niet meer de deur uit...

Voor een klus verf en andere spullen nodig. Daar ging ik vroeger altijd naar de betere verfwinkel, want kwaliteitverf is het halve werk. Maar hé, waarom? Tegenwoordig kijk je eerst online. Wie heeft wat en wat zijn de prijzen. Bij Decoprof hebben ze alles, maken ze uiteraard de verf op kleur en heel makkelijk vind je écht alles wat je klus nodig heeft. Overzichtelijke en goede website; een paar dagen voor oud en nieuw besteld en goed verpakt op de laatste dag van het jaar bezorgd. Lekker snel dus en kon ik me volledig concentreren op oliebollen en champagne om daarna flink en onbezorgd aan de gang te gaan. Aanrader!

mooie producten en snelle service, maar communicatie kan (nog) beter

goede en mooie producten, maar vanwege de omvang kwam de bestelling in 2 delen. Dat laatste werd niet vooraf gecommuniceerd maar daar moest ik achteraan bellen omdat ik een deel van de bestelling miste. Advies: als zoiets zich voordoet informeer meteen de klant, dan weet die er van.

Alles netjes optijd geleverd conform afspraak

Goed snel duidelijk

Prima geregeld

Snelle levering, goede producten

Ik heb bij decoprof Sikkens muurverf gekocht, deze werd meteen de dag erna geleverd, alles keurig en stevig verpakt.

Duidelijke website en snelle levering.

Duidelijke website. Levering is snel met goede informatie.

Waarom nu al vragenlijst

Ik heb nog niet eens mn product! Daarna ben ik wel bereid om hier iets over te zeggen

Decoprof is top!

Decoprof is top!

onvoldoende

ander bezorg bedrijf nemen

Slechte service

Ik bestelde twee liter schoonmaakmiddel, maar ontving de tape in een kleine envelop. Ik heb een klacht ingediend bij de klantenservice. Zij boden aan het verkeerde artikel terug te sturen als ik mijn geld terug wilde, maar gaven geen verzendlabel. Ik ben geschokt door deze service.

snelle levering, alles in orde.

Prima olie

De mee geleverde kwasten laten veel los

Correct, op tijd geleverd.

Op zoek geweest naar radiatorverf en deze gevonden bij decoprof. Top.

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV

(085) 30 37 813

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire