Snel geleverd , prima prijs

Keurig volgende dag geleverd en het juiste materiaal.

goede service, aardige reactie bij pproblemen.

Ik had mijn bestelde product niet ontvangen, maar ik bleek een verkeerde datum te hebben ingevuld. Alleraardigste reactie, dat de bestelling nog zou komnen.

Uitstekende service

Producten waren zoals geadverteerd, super netjes verpakt en op tijd geleverd

Mooi resultaat

Mijn kleur kon ik niet vinden tussen de stalen en ik heb dan een staal van mezelf opgestuurd.Het kleur die ze gemaakt hadden was precies hetzelfde.Top service.

Hele snelle levering en netjes verstuurd

Professional paint shop with good style and vibe

One of the best online paint store. I like to do shopping here. 4,5 stars because inserts plastic buckets was broken in the package. For next time think guys ghow to pack them better ;) Though that I will be back again !

Volledig assortiment

Alles te verkrijgen aan schildersmateriaal, keuzes, compleet aanbod, in 24 uur geleverd tegen een goede prijs

het is snel geleverd

De bestelling werd snel en probleemloos geleverd. Het zoeken van het juiste product was eenvoudig.

duidelijk communicatie en snelle levering

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Pot verf van 2.5 liter besteld, maar 1 liter ontvangen. Snelle reactie bij telefonische klantenservice en ze stuurde 2 liter op dus ook nog 0.5 liter gratis. Snelle levering!

perfect

Perfect reactief.

Perfect snelle levering

‘s avonds besteld en volgende dag al in huis!! We zijn benieuwd naar het resultaat. Groetjes uit Antwerpen

Na dat ik een vraag gesteld had via de mail werd deze de volgende dag al beantwoord

Positief

20:45 besteld volgende dag perfect geleverd

20:45 besteld volgende dag perfect geleverd

Laat op de dag besteld en supersnel....toch de volgende dag al in huis. Keurig verpakt!

Product is netjes geleverd

Product wordt pas gebruikt zodra het warmer is dan 5 graden.

Precies wat ik zocht

Goede prijs snelle service

Product binnen 36 uur in huis. Scherpe prijs. Mooie websites met praktische tips. Verbeterpuntje: De €5 korting bij inschrijven op nieuwsbrief heb ik niet gezien.

Heel snel

Product snel ontvangen, goed ingepakt.

Eindelijk een leverancier die doet wat ze beloven!

Top levering!

Snel en goed.

Binnen 24 uur besteld en geleverd!! En met 2 kleuren die nog niet op de website stonden.

mijn ervaring is goed

produkt goed in gepakt niet te grote doos van wege papier verspilling .en op tijd binnen.

45 Griendweg

's-Gravendeel 3295KV

(085) 30 37 813

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire