Snel en zeer correcte levering , top ***

Top producten en supersnelle levering

Decoprof levert goede producten voor een scherpe prijs.

Perfecte producten en service

Snelle levering en goed product

Goedkoop en je krijg wat je besteld

Professionele verf voor een goedkopere prijs als bij welke schilder. Bestel hier al mn verf al jaren.

Top service!

Bij onduidelijkheden zorgen ze er direct voor dat ze alles regelen en meteen terugkoppelen! Super fijn als je al een schilder geregeld hebt!!

Op tijd geleverd

Vandaag besteld is volgende dag in huis

's Avonds besteld, dag nadien geleverd. Top service

Snelle levering Goede producten Precies zoals omschreven

Bestelling gedaan en binnen enkele dagen al thuis bezorgd, heel fijne ervaring, alsnog dank hiervoor

Goede producten snelle levering

Professionele producten tegen goede prijzen En snelle verzending.

Altijd de juiste bestelling en snel geleverd.

Snel geleverd, goede prijs

Snel geleverd, goede prijs

Snelle en goedverpakte levering

De Jotun Treolje Solvent werd netjes binnen 2 dagen ontvangen in een goedeverpakking. Het zelfde product heb ik vorigjaar naar grote tevredenheid ook gebruikt voor mijn Douglas overkapping. Het houdt de houtverkleuring goed tegen. Dit jaar nog even een extra beschermlaagje aanbrengen. Goedkoop is het niet

Snelle levering en prima prijs .Super goed verpakt

Geweldig!

Al meerdere bestellingen gedaan. Wordt altijd keurig verzorgd geleverd en altijd binnen het tijdsbestek dat je zelf aangeeft.

Zeer snelle levering

Volgende dag in huis en de verf was zoals het omschreven was.

Veel keuze uit goede kwaliteit

Wij kwamen bij Decoprof terecht, omdat we een goede kwaliteit primer nodig hadden. Prima assortiment en gevonden wat we zochten. Wij komen hier zeker terug. Bestellen en leveren dik in orde!

Super netjes geleverd

Het product was snel verstuurd en ontzettend netjes verpakt.

Snel het juiste product

Overzichtelijk en met keuze uit passende tools

Gruwelijk irritant. Blijven je maar bestoken met mails

Gruwelijk irritant. Blijven je maar bestoken met mails, zelfs het gratis roerstokje zien ze graag beoordeeld. Voor mij nooit meer, krijg het gevoel dat ik gestalkt wordt.

Niet de eerste keer

Dat ik deze verf gebruikt en zal dit nog gebruiken en tevens mooie verkoop prijs

Mooie webshop en veel keus zeker Eem aanrader

Mooie webshop en veel keus zeker Eem aanrader

Snelle verzending en goeie producten!

Snelle verzending en goeie producten

Slechte levering

Staat op hun site voor 2100 uur besteld volgende dag in huis. Mijn bestelling kwam pas dagen later.

Griendweg 45

3295KV 's-Gravendeel

(085) 30 37 813

Over Decoprof

Decoprof is een Nederlandse online groothandel gespecialiseerd in verf, behang en schilderbenodigdheden. Het assortiment omvat een breed scala aan producten van gerenommeerde merken, waaronder muurverf, lakken, kwasten, rollers en gereedschappen voor zowel professionals als doe-het-zelvers. Decoprof richt zich op het leveren van hoogwaardige producten tegen scherpe prijzen, met snelle levering en deskundig advies, zodat klanten hun verf- en decoratieprojecten met succes kunnen uitvoeren.